.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз попитах снощи гаджето-отговорът беше,че не се представих добре и ти не можа да свършиш с мен.Де да знам-той моят си е странен по природа,ама пак си мисли за мен човекът!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ami ne e normalno. No neka naistina otchetem faktut, che sled sex te se vturvat da: qdat, pushat ili prosto zaspivat-- ne se obijdaite. Do vas ne leji herkules, a choveshko sushtesvo. E, ama i momchetata pregurnete momicheto- tq ne i e kukla za zabavleniq vse pak.
    Blame the sin, not the sinner.

същия фуй..
    Guest
    моя проблем е пък ,че харесвам едно момиче точно до момента в които направим секс за първи път..после някак си чувствата изчезват,незнам какъв ми е проблема..не съм намерил подходящата ли,и аз се чудя

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Просто не си пасвате сексуално.Или имаш твърде големи очаквания за сексът с нея,той не ти харесва и престава да те кефи момичето!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Мисля,че проблемът не е в теб,а просто в това,че спиш с момичета,към които не изпитваш чувства,ей така за спорта.И какво очакваш да се случи после?Фойерверки и сърчица из въздуха?Секса сам по себе си не създава близост.Може само да усили вече съществуваща такава,но нищо повече.Макар че скоро четох,че след акта женският организъм произвежда хормон,който създава чувство за огромна близост към партньора.За това на жените им е по-трудно да спят с някой за една вечер без да се се влюбят,макар и за кратко.
    Просто спри да правиш безразборен секс и наблегни на другите отношения.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не знам дали е нормално,но със сигурност е адски тъпо да не ти пука за момичето,с което току.що си правил секс и тя е помогнала да изпиташ оргазъм!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    не знам защо всички момичета обвинявате момчетата...не само при тях е така. всичко е до настроение, чувства и ситуация. понякога и на мен ми се е случвало да правя невероятен секс и след това не ме интересува нищо - нито чувства, нито кво ще стане след тфа. просто си фащам парцалите и се махам. всичко е до тфа в кво настроение си и дали си импулсивна личност. аз определено съм и мн хора наранявам точно заради това - не мисля когато правя нещо. правя го защото така искам и чувствам, че за момента е най-правилно за мене.
    не искам да успорвам никой, просто споделям мнение.

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си