- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- като почваме ми е мн кеф,а после ми става все едно...
моя проблем е пък ,че харесвам едно момиче точно до момента в които направим секс за първи път..после някак си чувствата изчезват,незнам какъв ми е проблема..не съм намерил подходящата ли,и аз се чудя![]()
Мисля,че проблемът не е в теб,а просто в това,че спиш с момичета,към които не изпитваш чувства,ей така за спорта.И какво очакваш да се случи после?Фойерверки и сърчица из въздуха?Секса сам по себе си не създава близост.Може само да усили вече съществуваща такава,но нищо повече.Макар че скоро четох,че след акта женският организъм произвежда хормон,който създава чувство за огромна близост към партньора.За това на жените им е по-трудно да спят с някой за една вечер без да се се влюбят,макар и за кратко.
Просто спри да правиш безразборен секс и наблегни на другите отношения.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Първоначално написано от krem4et0
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
не знам защо всички момичета обвинявате момчетата...не само при тях е така. всичко е до настроение, чувства и ситуация. понякога и на мен ми се е случвало да правя невероятен секс и след това не ме интересува нищо - нито чувства, нито кво ще стане след тфа. просто си фащам парцалите и се махам. всичко е до тфа в кво настроение си и дали си импулсивна личност. аз определено съм и мн хора наранявам точно заради това - не мисля когато правя нещо. правя го защото така искам и чувствам, че за момента е най-правилно за мене.
не искам да успорвам никой, просто споделям мнение.