.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    И аз не разбрах смисъла на темата Може да са брат и сестра, братовчеди, или изобщо някакви роднини.А и да не са няма нищо странно в това по-голямо момиче да излиза с по-малко момче. А това за Колата и Спрайта беше много тъпо. По какво съдиш, че момчето е поръчало. По принцип като изляза някъде аз сама си поръчвам това, което ми се пие, не чакам никой да поръчва вместо мен.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    И?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Окей, ако аз съм с гаджето ми(няма значение той на колко е)и на него му се пие примерно кола 1 литър, но на мен не ми се пие или поне не толкова голямо количество, какво, той заради мен да си вземе по-малка кола или аз заради него да се наливам с 1 литър?На който, каквото му се пие, това да си взима
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    XaXa moje da sa brat i sestra........
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Поредната тъпаааа и безмислена тема направена от някой заблуден който се опитва да се прави на интересен , но както се вижда без успех.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Извод : Интернетът не трябва да се ползва от прости хора

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Може би момичето като е пило спрайт е искало да намекне за рекламата и момчето , което е било с нея да си остане само с колата .. хаха заключете "умната" тема

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    не чатнах тая тема
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: На къде отива поколението...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ходя си аз по улиците и какво виждам-Симпатично момиче на около 15 години.Ще си кажете нищо странно ,и до нея седнал някакъв на около 11 години ,ама как да кажа доста грозен.Ако и до тук не откривате нищо странно -Пичът поръчал на момичето 250мл Кола ,а за себе си Спрайт 500 мл.Коментарът оставям за вас...
    и?

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    moje da ne si precenil pravilno godinite i na dvamata...a i naistina e po dobre s 11 godishen otkolkoto s 30 i ....

4esno tova e NAI TUPATA TEMA KOQTO SUM NAMIRALA! ami ako sa brat i sestra....bratov4edi...priqteli...4akat ostatuka ot kompaniqta...kakvo izob6to ti napravi vpe4atlenie v tqh?kakvo stranno ima?
    ZA6TO E TAQ TUPA TEMA!!!???
    Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...

Защо пък той да е поръчал?! Какви изводи си правиш от това, което си видял? Аз не намирам нищо странно.. може да са приятели просто, съседи или не знам още какво.. пият си това, което им се пие какво толкова?! Не разбирам смисъла на темата.. Sorry!
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Повече от фен
    vsy6tnost tq moje prosto da izglejda po golqma ot vyzrastta si moje da primerno na 11-12 a da izglejda na 15...slu4va se

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от iv4enceto
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    И ние какво трябва да направим по въпроса?А проблема къде беше? Може да й е брат,или пък да
    изглежда по-малък,отколкото всъщност е.А това с колата и спрайта беше тъпо.
    Като цяло не можах да cxвана смисъла на темата...
    А така,аз също не успях да схвана смисъла на темата.От къде си сигурен че тя е на 15?Доста от момичетата изглеждат по-големи отколкото са.А и от къде знаеш в кви отношения са?Вече не може ли да има и само приятели.А и дори да са нещо повече-какво от това-ако се обичат-какво лошо има?!?Темата звучи глупаво!

Град
    In Your Dreams...
    Цитирай Първоначално написано от aliq
    Защо пък той да е поръчал?! Какви изводи си правиш от това, което си видял? Аз не намирам нищо странно.. може да са приятели просто, съседи или не знам още какво.. пият си това, което им се пие какво толкова?! Не разбирам смисъла на темата.. Sorry!
    Защо трябваше да използваш моето мнение?! Не можеш ли самичка да кажеш какво мислиш?! Или поне като ти е харесало използвай цитат, както направих аз...

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    АааААаа? Аз ли съм тъпа или просто темата е безсмислена? А ти какво искаш-всички младежи да се наливат с алкохол ли?
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Guest

Re: На къде отива поколението...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ходя си аз по улиците и какво виждам-Симпатично момиче на около 15 години.Ще си кажете нищо странно ,и до нея седнал някакъв на около 11 години ,ама как да кажа доста грозен.Ако и до тук не откривате нищо странно -Пичът поръчал на момичето 250мл Кола ,а за себе си Спрайт 500 мл.Коментарът оставям за вас...
    Ти сигурно си, как да кажа... доста красив и очевидно пак как да кажа... доста умен. /в дебели кавички/
    И кво ? Да и поръча 2 големи рикии а за него литър водка ли ?
    Радвай се, че си видял деца който са седнали на по безалкохолно а не на по цигарка с бира. На изчезване са. Ако можеш снимай занапред, да показваш едно време как беше да си НОРМАЛНО ДЕТЕ ОТГОВАРЯЩО НА ВЪЗРАСТТА СИ...

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    Цитирай Първоначално написано от iv4enceto
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    И ние какво трябва да направим по въпроса?А проблема къде беше? Може да й е брат,или пък да
    изглежда по-малък,отколкото всъщност е.А това с колата и спрайта беше тъпо.
    Като цяло не можах да cxвана смисъла на темата...
    А така,аз също не успях да схвана смисъла на темата.От къде си сигурен че тя е на 15?Доста от момичетата изглеждат по-големи отколкото са.А и от къде знаеш в кви отношения са?Вече не може ли да има и само приятели.А и дори да са нещо повече-какво от това-ако се обичат-какво лошо има?!?Темата звучи глупаво!
    а баш

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

господи
    ако тази тема има някъв смисъл добре ще е
    не разбирам ко имаш предвид
    че момичето пие по малко от момчето ли
    че според теб са гаджета а момчето е по малко ли
    извинявай ама тебе тва кво те интересува?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    темата е тъпа .. !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

kwo wi puka za teq we...da si se opraqt...horata oti6li na kafe i ve4e v internet gi pi6at..*basi kliukar6tinata
    NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...

Я ми кажи.. , а защо момчето да не е на 15?
    А може би момичето е на 11. Ам?
    Не ги познаваш лично. Пък и знаеш, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата.
    Добре де.. Като се замислим .. дори да е така както ри казваш макар, че се съмнявам... Какво те засяга. Та нали не си видял как някои 40г поръчва количка на 15годишна?

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от macka123
    господи
    ако тази тема има някъв смисъл добре ще е
    не разбирам ко имаш предвид
    че момичето пие по малко от момчето ли
    че според теб са гаджета а момчето е по малко ли
    извинявай ама тебе тва кво те интересува?

ОМФГ.. Смени си аватара. Това нещо по вероятно да ти седи на декстопа.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

AAAA?????tq nemoje li da govori ili da si pora4a sama?nqkakuv 11 god piklio 6te se razporejda hahha hakak li pak ne!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си