- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На къде отива поколението...
И аз не разбрах смисъла на тематаМоже да са брат и сестра, братовчеди, или изобщо някакви роднини.А и да не са няма нищо странно в това по-голямо момиче да излиза с по-малко момче. А това за Колата и Спрайта беше много тъпо. По какво съдиш, че момчето е поръчало. По принцип като изляза някъде аз сама си поръчвам това, което ми се пие, не чакам никой да поръчва вместо мен.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
И?
Окей, ако аз съм с гаджето ми(няма значение той на колко е)и на него му се пие примерно кола 1 литър, но на мен не ми се пие или поне не толкова голямо количество, какво, той заради мен да си вземе по-малка кола или аз заради него да се наливам с 1 литър?На който, каквото му се пие, това да си взима![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
XaXa moje da sa brat i sestra........
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Може би момичето като е пило спрайт е искало да намекне за рекламатаи момчето , което е било с нея да си остане само с колата .. хаха заключете "умната" тема
не чатнах тая тема![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
moje da ne si precenil pravilno godinite i na dvamata...a i naistina e po dobre s 11 godishen otkolkoto s 30 i ....
4esno tova e NAI TUPATA TEMA KOQTO SUM NAMIRALA!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami ako sa brat i sestra....bratov4edi...priqteli...4akat ostatuka ot kompaniqta...kakvo izob6to ti napravi vpe4atlenie v tqh?kakvo stranno ima?
ZA6TO E TAQ TUPA TEMA!!!???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
Защо пък той да е поръчал?! Какви изводи си правиш от това, което си видял? Аз не намирам нищо странно.. може да са приятели просто, съседи или не знам още какво.. пият си това, което им се пие какво толкова?! Не разбирам смисъла на темата.. Sorry!
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
АааААаа? Аз ли съм тъпа или просто темата е безсмислена? А ти какво искаш-всички младежи да се наливат с алкохол ли?
Ти сигурно си, как да кажа... доста красив и очевидно пак как да кажа... доста умен. /в дебели кавички/Първоначално написано от Анонимко
И кво ? Да и поръча 2 големи рикии а за него литър водка ли ?
Радвай се, че си видял деца който са седнали на по безалкохолно а не на по цигарка с бира. На изчезване са. Ако можеш снимай занапред, да показваш едно време как беше да си НОРМАЛНО ДЕТЕ ОТГОВАРЯЩО НА ВЪЗРАСТТА СИ...![]()
а башПървоначално написано от iv4enceto
господи
ако тази тема има някъв смисъл добре ще е
не разбирам ко имаш предвид
че момичето пие по малко от момчето ли
че според теб са гаджета а момчето е по малко ли
извинявай ама тебе тва кво те интересува?
темата е тъпа .. !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
kwo wi puka za teq we...da si se opraqt...horata oti6li na kafe i ve4e v internet gi pi6at..*basi kliukar6tinata
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
Я ми кажи.. , а защо момчето да не е на 15?
А може би момичето е на 11. Ам?
Не ги познаваш лично. Пък и знаеш, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата.
Добре де.. Като се замислим .. дори да е така както ри казваш макар, че се съмнявам... Какво те засяга. Та нали не си видял как някои 40г поръчва количка на 15годишна?
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Първоначално написано от macka123
ОМФГ.. Смени си аватара. Това нещо по вероятно да ти седи на декстопа.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
AAAA?????tq nemoje li da govori ili da si pora4a sama?nqkakuv 11 god piklio 6te se razporejda hahha hakak li pak ne!