.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Въпрос за растеж,растягане.

Момче съм.Кажете как да порасна на височина-някакъв метод(може да е китайски :Д).На 16 съм и съм 167-169 някъде.Също да питам дали разтягането може да засили растежа.Знам,че всичко е генно но...

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    nas v sportnoto ni karaha da piem nqkvi hapcheta,vzimahme si gi ot fitnesite na musachi mai biaha ama ne se seshtam kak se kazvaha!ne mi se e nalagalo da gi piq otdavna,biaha 2 vida pod formata na prah i 1-2 sedmici piesh ednoto a posle drugoto i taka!idi pitai za po sigurno i si vzemi!na niakoi im pomagashe no za men si e palen upsurt!mojesh i na niakva traba da visish!abe ne si mnogo nisak,kvo da napraish che drugite sa mutanti,a!hich da ne ti puka!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

brat mi pieshe takiva predi vreme bqha 4erveni i malki i se pieha sled hrana ama im zabravih imeto mislq 4e po4vashe sas B

Guest
    Сигурно са някакви витамини.Дано не са хормони,че си имам достатъчно .

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    potarsi si vitamin B12 4uval sam 4e imal efekt no ne sam go probval varhu men
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен
    Инсулино подобен фактор на растежа идвлечен от хипофизната жлеза от мозъка на бик.
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Инсулино подобен фактор на растежа идвлечен от хипофизната жлеза от мозъка на бик.
    Aхаа,а колко струва туй И да не взема да се оскосмя като бик

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Ами да ти кажа чувала съм че става и със скачане , просто вдигаш ръце на горе и правиш няколко серия скокчета според мен би трябвало да действа защото например баскетболистите и волейболистите се предполага че от това растат

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Aхаа,а колко струва туй И да не взема да се оскосмя като бик
    1500 лева на месец. Възможно най скъпата зоб е тва.
    2т. системно

Инсулина не повлиява растежа, а спомага за по-голямо усвояване на хранителните вещества, особено белтъците.
    На теб ти трябва хормон на растежа. Той е само и изключително по лекарско предписание и е много скъп, а и ти нямаш нужда. Генетично ти е заложена тази височина. Трябва ти добавка за стимулиране отделянето на хормона на растежа, които се продават без лекарско предписание и са напълно безвредни. Не очаквай чудеса. Срещу природата не е лесно. Спортувай активно.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

За без пари, играй баскет

Голям фен
    чудя се да пробвам ли и аз..щото съм 1.61,вярно,на 14 ,имам време още,ама пък и ме е страх да не стана много висока,щото в рода има и по 1.60 и 1.90,2.00
    Кво ще стане с мен -нямам и представа..

Мисля че в тоа няма смисъл и то особено голям...

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    ami mle4nite prodikti imat beltu4eni i 6te ti pomognat za razteja.pii vseki den po 0,5l prqsno mlqko pone.zapi6i se na basketbol,ot skokovete mnogo se raste.

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS
    чудя се да пробвам ли и аз..щото съм 1.61,вярно,на 14 ,имам време още,ама пък и ме е страх да не стана много висока,щото в рода има и по 1.60 и 1.90,2.00
    Кво ще стане с мен -нямам и представа..
    ти пък.има някой дето са на по 20 и повече и са толкова високи,а пък ти се притесняваш че си толкова. има време да порастнеш още.колкото-толкова.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Инсулина не повлиява растежа, а спомага за по-голямо усвояване на хранителните вещества, особено белтъците.
    На теб ти трябва хормон на растежа. Той е само и изключително по лекарско предписание и е много скъп, а и ти нямаш нужда. Генетично ти е заложена тази височина. Трябва ти добавка за стимулиране отделянето на хормона на растежа, които се продават без лекарско предписание и са напълно безвредни. Не очаквай чудеса. Срещу природата не е лесно. Спортувай активно.
    Добре де , наште зобаджии го зимат тоя хормон и не мръдват на височина но пък виж - набъбват значително.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си