- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Целта оправдава ли средствата ?
Да разбира се. Кво те накара да ни питаш?![]()
Не.
Всичко трябва да има граници, който смята това за правилно, трябва да страда от висша форма на егоизъм и дебилен инат. Или просто дебилизъм. Радвам се, че пак пишеш тук LunaTrick![]()
Give me your best shot motherfucker!
Добре заварилаПървоначално написано от fire_of_satan
Бях малко в зимен сън...
![]()
иначе...
според мен зависи от целта.
зависи от целта зависи и от средствата!трябва да си преоцени6 приоритетите и тогава 6те разбере6 кое е по важно за теб...целта или средствата
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
ДаПървоначално написано от fire_of_satan
Някои неща нямат граници, който смята това за грешно, трябна да страда от висша форма на несъобразителност и идиотизъм. Или присто идиотизъм. ...
Някои цели могат да оправдаят всякакви средства.
da, ako si dostat14no smel!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Аз съм на мнение чецелта оправдава средствата...
Ако човек трябва да убие или да нарани, смятам че това ще бъде оправдано от целта си, ако например тя е... да запази някой близък приятел или роднина жив.Първоначално написано от exploitedteen
exploitedteen ако някой иска да посегне на живота на приятелите и роднините ти, ти не би ли убил или поне наранил този човек?
Абсолютно всичко си има цена и ако найстина искаш да постигнеш нещо трябва да я заплатиш. От там нататък всеки преценява дали е способен на каквото и дабило.
аЦелта не винаги оправдава средствата. Трябва да се замислиш върху преоритетите си и своя морал. Все пак ние имаме свободата да осъществяваме мечтите си и целите си, но това не означава, че трябва да превърнем свободата в свободия.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Зависи от целта и от използваните средства, с които тя да бъде постигната.![]()
За това съм съгласна...Първоначално написано от exploitedteen
обаче има някои нездравомислещи хора за който това е оправдано, тъй като за тях е най-важно те да са добре, те са на първо нясто по важност и изобщо не гледат другите и тяхното положение. За тях е важно да оправят своя живот а другите... кучета ги яли. Те градят живота си за сметка на всички останали. Такива хора има и те не премерват правилно стойността на целта си.
Вече и аз незнам ко пиша, ама това е което мисля.
ае, не можеш да направиш омлет, без да счупиш няколко яйца![]()
Ам... да и аз вече стигнах до този изводПървоначално написано от exploitedteen
.