- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Участвали ли сте в конкурс за красота?
е въпроса ми е ясенако да на кой конкурс сте участвали и спечелили ли сте нещо? :P
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Не беше нищо сериозно. Никога не бих се навила да участвам в нещо такова. Предлагали са ми, но съм отказвала. някакси не ми допада този начин на демонстриране на красотата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мистър идиот 2006! Тея конкурси са турбо глупостите. И некви грозни скопи участват. Няма една хубава мадама или ако има, то тя не печели, щото не е духала достатъчно! Suck!
не, грозна съм... никой не ме иска![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Даааа и да взема да стресна другите участниици барабар с журито..дада!![]()
v teq konkursi vsi4ko e naglaseno![]()
mn gi mrazq tiq kak precakvat hubavicite ima tolkova qki te mi izbirat nqkva mis grozota dea jurito prosto
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Хахаха не... ще уплаша всички.
Конкурсите за красота са голяма глупост. Доколкото знам самата цел за организиране на конкурса е мутрите (вече добре облечени бизнесмени) да си избират жени, с които да се фукат. Жените на конкурсите не са кой знае каклко красиви и имат 1 килограм грим. Изкуствени са, приличат ми на кукли. За да бъде един конкурс за красота нормален трябва (лично според мен) всички участнички да нямат никакъв грим и да се избират от публиката (примерно с СМС-и).
11 tochka deaktiven profil.
Хахахаха, на един лагер се правеше импровизиран конкурс за красота, там спечелих, беше забавно![]()
Иначе наистина много от конкурсите за красота са нагласени, не всички, но повечето - са.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от TheNightRider
![]()
В смисъл?
![]()
Осъзнато, неосъзнато, отишъл си. Поне беше ли хубаво![]()
Сигурно си заспал и си захъркал.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
xaxa predlagaxami stanax mis krasavica v daskalotomi.![]()
Ами вземи си пусни снимки тогава в темата за снимки за те видим.Първоначално написано от az_slunceto
11 tochka deaktiven profil.
aa i az sam u4astvala - ama bqh malka i hodeh na "manekenstvo" (kakto vikah togaz) kam vizaj i ot tam me zapisaha
i stanah "miss Barbie"![]()
![]()
![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Не съм участвала и няма да участвам...доколкото знам трябва да съм поне 170...а аз съм 150 () Нисичко съм си, не ставам за конкурси за красота...нали трябва да съм дългокрака
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
az stanah mankenka i na purvoto ni izlizane izbraha edno minion4e![]()
Аз също съм участвала ама не ме харесаха само защото бях не с къса поличка и потниче ами със блузка и дънки...![]()
ахахахха....да.на едно зелено в трети класест нищо не спечелих.класираха се само хора от класа,организирал конкурса
![]()
Дааа , като по-малка бях Мини Мис Бонбон!!! хахахах Като си разглеждам албумчето голям смях...
da u4asvvala s1m v mn konkursi, no nai seriozvite sa visages m, ellite models bulgariq, miss varna i dr! samo specialni nagradi za reklamno lice s1m vzimala!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
не мисля да лежа в затфора заради предизвикване на масово самоубийство![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.