- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Барселона - Левски
хахах а коментатора:
Надявам се през 2-рото полувреме дъждът да спре и Левски да покаже добра игра.
..или с други думи че дъжда им пречи.. пафагхагх смех !![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Левски напрай хубав мач ама късмета не беше на тях,Барса са раздаде и на биха с 5 гола разликаобаче аз съм доволен от първото полувреме и края на второто,но се пак това е Барселона,доказвала се е навсякъде по-света и била с такъв резултат и други отбори даже грандове,но все пак тряя да сме доволни от учатието на Левски
При резултат 5:0 не виждам кое му е хубавото на мача...![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
5:0
раздаде ???? бяха като на тренировка...Първоначално написано от XePouH
Левски даде максимума от себе си... Барса игра като на тренировка....
Добре беше мача. Все пак това е Барселона. Резултата пак е добре, можеше да е по-голям. И евалата на Станислав Ангелов той игра много добре.
има голяма разлика между Левски и Барса
E zagubihme obache nikoi nemoje da otreche che igrahme napulno dostoino!!!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аз могаПървоначално написано от NaDuFcHe
![]()
Супер много си прав ама какво се чудите като играем само със селските отбори на България ако мога така да се изразя кога сме играли с отбор от нивото на Барса няма опит,няма кординация ,грешни пасове слабо представяне надявах се поне второто полувреме да се понапънат малко и да отбележат някакъв гол поне един да не сме капо ,но Левски са единствените които успяха да стигнат до тук браво !Първоначално написано от LunaTriCk
Браво и на Барселона за пореден път доказаха добра игра ,концентрация меко казано те направо си поиграха с нас и върха беше красивия гол на Роналдиньо!
МОЖЕМЕ МНОГО ПОВЕЧЕ , НО В НЕДЕЛЯ ЩЕ СЦЕПИМЕ ЦЕЦКА !
хахахах какво стана със синята лавина аз да попитам ?????плюхте ме ,че съм от цска,а пък 5:0 е това какво е,бе лявино
само искам да видя мача с челси-другата синя лавинааааааааааааааа![]()
Няма да се впрягам на малоумните изказвания на the_o.c_girl,а ще си дам коментара за мача:
Логичното се случи и Левски загуби с голяма разлика.Левски имаше 1-2 чисти положения - не вкара.Барса имаше 10 положения - вкара 5.![]()
Барселона ми е любим чуждестранен отбор,така че очаквам да бият и Челси с 4-5 гола.![]()
Не ми се струва толкова възможно имайки впредвид стилът на игра на Челси.Първоначално написано от RedChil
11 tochka deaktiven profil.
На "Ноу Камп" ги смазваме с разлика.Първоначално написано от Mo6no
Както преди няколко години в ШЛ : Челси - Барселона 1:0,Барселона - Челси 5:1
![]()
Тогава и двата отбора не бяха това,което са сега,но това е друг въпрос.
Представихме се много добре, но се видя кой е по-добрият отбор.Първоначално написано от NaDuFcHe
Имахме своите шансове и положения, който, за съжаление, не успяхме да реализираме.
Горд съм с играта, която показа Левски, независимо от резултата!
Дано бием в Неделя.![]()
а кво стана с първоначалните ви мнения за равен и дори ПОБЕДА за Левски?![]()
![]()
абе добре играха момчетата,но Барса си е Барса.след 4-я гол се отказах и заспах,а баща ми не издържа и си легна още след 3-я.казах ви,че ще ни бият с много.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
E Това е смешно много достойно е да загубиш с 5 на 0. Така ли? Барселона си правеха тренировката, а футболистите на Левски се опитваха да направят нещо, но бяха пълни аматъори сравнение с тях. По-добре да бяха направили абсолютно защитна игра и да бяха загубили с 1-2 на 0.Първоначално написано от p4elata_brumze
В грешка си, изобщо не е смешно.Първоначално написано от Mo6no
Да излезнеш срещу, може би най-добрият отбор в Европа, да се бориш без да те е страх от класата на съперника, при сериозна голова разлика да продължиш да играеш максимално добре- ЕТО С ТОВА СЪМ ГОРД!
В грешка си, изобщо не е смешно.Първоначално написано от Mo6no
Да излезнеш срещу, може би най-добрият отбор в Европа, да се бориш без да те е страх от класата на съперника, при сериозна голова разлика да продължиш да играеш максимално добре- ЕТО С ТОВА СЪМ ГОРД!![]()
E да безстрашно... и безмислено. Трябваше да имат по-умна тактика.Първоначално написано от p4elata_brumze
aide takiva izkazvania kato the oc girl li neshto takoa beshe levski e pyrvia otbor v shampionska liga i cskarite se radvat 4e sme padnali ot barselona 4e te cska daje nemogat do grupite da stignat pa se falat 4e mogat da biqt koi si iskat aide ........... da ne produljavam
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Левски нищо не губеха и играха доста добре можеше да покажат малко повече но все пак играха със Барселона!