- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета,според вас...
Та според вас мястото на жената красиво ли е?Харесва ли ви,отвращава ли ви?
Ne si zadal vyprosa si pravilno i nemoga da ti otgovorq...pod "mqstoto" razbiram mnogo ne6ta!Та според вас мястото на жената красиво ли е?Харесва ли ви,отвращава ли ви?![]()
Говоря за там отдолу-вагина,клитор и т.н.Първоначално написано от voaiora
Da za men e mnogo krasivo i adski mnogo me kefi...no estestveno mnogo zavisi i ot tova,dali e dobre potdyrjano...a i sy6to taka na kolko godini e jenata....ako e dyrta baba nali ne smqta6 4e 6te me vyzbujda?
Neznam koe mom4e 6te go otvra6tava nqkoq jenska vagina...
Oba4e ima i myje s vkusove...poneje nali razli4nite p*t4ici se razli4avat...edni po zatvoreni,drugi s po-golemi ustni,klitor i t.n....ta ima nqkoi deto i tva gledat![]()
Айде де,момчета кажете!
Ми много ясно ,че не се отвращаваме . Ба*ти въпроса. Ако мъжете са отвръщават от половите органи на момичетата, вий тря всичките да станете лесбийки .
mi da krasivo e... vazbujda6to nemoga da go obqsnq no vav vsi4ki polojeniq mi xaresva i v nikakaf slu4ai ne me otvra6tava ili da me e gnus ili ne6to takova
Мястото на жената е в кухнята.
2т. системно
Правилно.Но ако е постоянно,значи вашето място е в багажника.Безобразие,прост о.Първоначално написано от Amayo
![]()
I'm good at everything...except stomatology.
Хахахах, голям шегаджия се извади бе. Да не живееш в 18 век. Всяка жена сама избира своето място.Първоначално написано от Amayo
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
нещо немога да схвана какав ти е въпросаПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Amayo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дано да си го написал само за бъзика, иначе не е на добре.Първоначално написано от Amayo
Сега по зададеният въпрос. Красиво е, стига да е добре поддръжано.