- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нямам си друга работа и...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Йеъ....
и мен ме има...![]()
"За България и тези, които я напуснаха" е най-якият раздел.![]()
11 tochka deaktiven profil.
имах предвид последните 15 минуткиПървоначално написано от priti_kiti
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Вземи ми оправи флазата, защото си я преиначил и си махнал правописните грешки.![]()
Ето как е оригиналната фраза:
Първоначално написано от Mo6no
11 tochka deaktiven profil.
готово![]()
присъединявам се към мнението.Първоначално написано от miminia
![]()
=D>
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Затрий го, ужасен е.
Радва![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
qko e. \/
Браво браво![]()
само аз ли мисля, че е тъпо това, че си цъкнал с левия бутон, натиснал си 'view source', копирал си кода, сменил си няколко изречения и си го качил в хит.бг ?![]()
алелуя.
тъпо, тъпо ама що не го направи ти? А и положението понякога е таковаПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
що не съм го направила аз ли? щото е тъпо може би ....?Първоначално написано от WILD__BOY
алелуя.
то хуу ама...де е смисъла в цялата работа.
по-добре щеше да ти се отрази една чикия
![]()
Абе кво ми говорите колко е тъпо и че няма смисъл - смисъла е че няма смисъл - е тва е! Ей така за ташак съм го направил, а като е тъпо направете си по-остро![]()
кво ми се караш бе миличък?
не може само положителни мнения да има за твойте простотии![]()
алелуя.
ми вие някъф смисъл търсите.. па коментирате как съм го направил.. ако ще и с 300 зора да съм го направил кво значение има? Важното е да става екшън..Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
е то ти ако дадеш положително мнение няма да си тиПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
Е така е, но ... забавно е.Първоначално написано от i'm so excited!
Ако се наеме да направи нещо свое, ще го направи - Надявам се.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
как се прави нещо чуждо ?Първоначално написано от Crazy`Witch
![]()
skate_warrior, май караме само по форумите, а?![]()
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
в смисъл?![]()
Ммм за да не пускам цяла тема..
някой навитак да ми подари дъска? По възможност element,zero,cliche или birdhouse? Благодаря предварително
![]()
![]()