- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Бързи и Яростни3 какво мислите?
Днес гледах филма два пъти,много ми хареса!! Едни приятели казаха че не бил кои знае какво на мен лично много ми хареса,след първия път не издържах и пак си го пуснах!!! Много е готин \/ \
/ \
/ Качеството също и песните в филма са много добри. Вие как мислите? Хареса ли ви?
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
амо готин е не е лош но първите две повече ми харесаха
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Супер е филма
Ами другите филми "Бързи и яростни" са много по-добре от 3-тия филм,а и бяха по-интересни.На мен не ми хареса...само колите![]()
Този филм е покъртително тъп, единствено единицата не беше толкова зле. Иначе този тип филми трябва да се забранят със закон, те насърчават БГ Street Racer-ите (Calibra/Golf/Astra) да се правят на Шумахер по пътищата.
Хареса ми. Най-после нещо по-различно от ръчкането по права улица. Песничките също си ги бива.
Първите два филма бяха по-добри определено,но и този не е чак толкова лош.Песничките много ме кефат!![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първия беше най-добър.В тоя филм има само коли и разни мацки,не видях нищо по-инетресно.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
haresa mi i aktiora su6toooo![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
И на мен първите два ми харесаха повече.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Много, много правилно. Там е работата, че не е само при нас това. Аз ли така си мисля или работата тръгна от Бързи и Яростни (единицата).Първоначално написано от Psycho Realm
Haresa mi daje tuk v Ispaniq sum vijdal edin tuning kato kolata na Bow Wowsme6en ama ina4e kato go pogledne6 tkaa ot drugite strani e qk
![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Мда, сините пръскалки и неоните се появиха месеци, след като филма излезе тук...Първоначално написано от DetE-Idi0t
![]()
mnogo si e qk filma,kolite su6to i shofiorite kak karat samo!! napravo nqmam dumi mnogo ama mnogo sum dovolna ot filma! i 3-te 4asti sa EXTRA
Izobshto ne e zle! Az mu se nakefih super mn... picha ima neveroqten pogled, a muzichkata e varhaTeriyaki_boyz-tokyo_drift_(fast_and_furious).mp3
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-