.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    БеБИНци ;))
    Guest
    Готвачка е!!! ) И Днеска имаааааат банкеттт някфи

Am taka moje ... i qvno i ti si se nau4ila da gotvi6 6tom iska6 da q iznenada6 s ne6to...ama ako mnogo po4ne da se bavi nai-dobre si lqgai da se naspinka6,a ne da se my4i6 pred monitora ... az li4no sledmalko lqgam

БебИнЦиИ :))
    Guest
    Ами да научи ме и ся ми е хоби)) ами ще лягам че съм на фризиор утре!!!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами просто попадаш на момче,което иска само секс от теб.Аз мога да ти кажа,че някои са толкова добри артисти,че и на 18 години момиче може да се излъже,но е вярно,че на 12-13-14 години наистина са малко малки.Ами аз смея да твърдя,че доста съм изчела преди да го напарвил с приятеля ми.Аз го направих на 15,но нито за миг не съм се съмнявала,че той е момчето,с което искам да го направя.Просто разбрах,че е напълно искрен.

Супер фен

Re: Към Всички 13-14-15 годишни момичета....

Цитирай Първоначално написано от БеБиНцИ ;)))
    Здравейте На всички...И по специално се обръщам към момичетата на 12-13-14-15 години....Искам да споделя нещо с вас и се надявам много да се замислите...Така...аз съм на 13...Преди време СИ мислих че съм готова да правя секс и че сам намерила човека...бях толкова сигурна в него,....Мислих,че ще е невероятно,че той няма да говори после...че го познавам достатъчно добре и прочие....Та какво се случи...Направих му само свирка и така се извартяха нещата след дни,че сега съм без него...Заряза ме ...с две думИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Дори обяснение не получих защо.....Та искам да ви кажа,че на тази възраст ние не можем да разсъдим добре ...Не мислим с главата си...Постъпваме безотговнорно....Не се замисляме ....А трябва... Вслушвайте се в съветите на по-големите...Колкото по късно толкова по добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ного малко книги сме про4ели по тази тема за секса и нищо не разбираме ние малките...Просто сега съм безкрайно радостна,че не го анрпавих с него и СЕГА,защото какво щеше да се случи....Ето аз сега виЖдам какво...Добре че разбрах що за човек е и не сажалявам за нищо сега дори че вече не сме заедно.Мерси за вниманието....
    dobre 4e ima i takiva koito mislqt kato neq [-o<
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Браво моето момиче-1 дете да мисли нормално и да се осъзнае пак е добре.А до това,как е по-добре дали да се учим от собствените си грешки или от чуждите.И двете-гледам да се уча от грешките на хората около мен и да не ги повтарям,но не можга и да избегна личните си провали.В крайна сметка на всеки се случва да греши.Защо да не се вслушам?Защо да вървя с рогата напред?Защо да не поискам съвет и той да се отрази върху мисленето ми?Аз съм за.За това преди да взема важно решение се допитвам до най-близките,сондирам мнения,преценявам плюсовете и минуситеи тогава действам.не мога да съм като кон с капаци и да не се съобразя.А и знам,че каквото ме посъветват роднините и приятелите е за мое добро!

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    do nqkade avtorkata e prava no tova zavisi ot 4oveka ne vsi4ki na 12-13...mislqt za sex no ima i takiva koito go pravqt na 14-15 i vupreki tova sa otgovorni zn za posledstviqta i sa precenili dali tova e pravilniq 4ovek qvno ti si popadnala na golqm tapanar vse pak sex na 13-14 si e.... glupost no vseki sam izbira i ne nari4ai vsi4ki malki ima mn otgovorni hora na tazi vazrast koito poznavam koito razsajdavat trezvo ne pravqt sex za6toto osaznavat otgovornnostta i riska!

Ами добре си го разбрала на време. Дано повече момичета на тази възраст се вслушат в думите ти.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от APRILIA`RS
    neiskam da kazvam 4e tova koeto kazva6 e gre6no i 4e trqa se ebat na po 12-13 godini

no tova 4e sa te ostavili sled kato prai6 svirka ne zna4i 4e si4ki momi4eta na po 12-13-14-15 godini 6te badat izostaveni sled seks ili svirka ili neznam si kakvo
    И аз мисля така !Това, че един е постапил така не значи всички са такива! Вярно има много ...но не можеш да казваш, че са всички! Но това, което си каза, че е рано ...радвам се, че има и такива, който разсъждават трезво по този въпрос ! И по-добре, че е станало така и ти си разбрала що за човек е той!

момчето просто го е направило от любопитство, а не защото те обича
    Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
    На теб самия никога не ти върши работа.

spored men ima momi4eta na 13,14 godini koito sa podgotveni za sexa kakto fizi4eski taka i psihi4eski i vse pak ne govorim za bezrazboren sex za6toto i takiva poznavam a za osuznato ne6to i to s podhodq6t 4ovek

До момичето с първия пост-Виж,не всички на по 12-13-14 мислят за секс и не могхат да се осъзнаят какво правят.аз съм на 16 и половина,чак наскоро ми беше първия път.иамал съм си връзки,имало е момчета,но всички бяха наястно,че няма да тръгна да се еба на 14 или на 15.Винаги първо съм мислила,а пък после съм правиал каквото и да е,а и не смятам ,че едно 12 годишно лапе ще води пълноценне полов живот,просто невъзможно

Супер фен Аватара на maybelline

Здравейте На всички...И по специално се обръщам към момичетата на 12-13-14-15 години....Искам да споделя нещо с вас и се надявам много да се замислите...Така...аз съм на 13...Преди време СИ мислих че съм готова да правя секс и че сам намерила човека...бях толкова сигурна в него,....Мислих,че ще е невероятно,че той няма да говори после...че го познавам достатъчно добре и прочие....Та какво се случи...Направих му само свирка и така се извартяха нещата след дни,че сега съм без него...Заряза ме ...с две думИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Дори обяснение не получих защо.....Та искам да ви кажа,че на тази възраст ние не можем да разсъдим добре ...Не мислим с главата си...Постъпваме безотговнорно....Не се замисляме ....А трябва... Вслушвайте се в съветите на по-големите...Колкото по късно толкова по добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ного малко книги сме про4ели по тази тема за секса и нищо не разбираме ние малките...Просто сега съм безкрайно радостна,че не го анрпавих с него и СЕГА,защото какво щеше да се случи....Ето аз сега виЖдам какво...Добре че разбрах що за човек е и не сажалявам за нищо сега дори че вече не сме заедно.Мерси за вниманието....
    Права си! =D> =D> =D>

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    хубаво е че все още има трезво мислещи момичета

БеБиНцИи :))
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladko`eFche
    spored men ima momi4eta na 13,14 godini koito sa podgotveni za sexa kakto fizi4eski taka i psihi4eski i vse pak ne govorim za bezrazboren sex za6toto i takiva poznavam a za osuznato ne6to i to s podhodq6t 4ovek

Как на 13-14 Години ще са подготвени физически?!?!?!?......НЯМАМ ДУМИ!!!На 14 били подготвени физически....Ся разбирам...колкото по-късно толкова по-добре.Момичето на 14 не е развито още за секс!

БеБиНци ;))
    Guest
    Честно казано сега се чуввствам много по-добре...Мисля по-малко за това,защото разбирам че още съм малка!!!До скоро бях говорила само с момчета по тази тема...А сега тук от вас чувам мнения на момичета и също говорих с други момичета(мои приятелки)За това кога да го направя...Те не сажалявват,че са го направили на 16 или на 18 или на 17....но всичко се случи след като вече напраих онова с него.,...Както и да е!!!За напред ще знам!!!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mmm ne e vajno dali mu e haresala svirkata ili ne..Ako q obicha dae da mu e othapala k*** nqma da q zareje...Do izvestna stepen mackata e prava..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

БеБинЦиИ :))
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Mmm ne e vajno dali mu e haresala svirkata ili ne..Ako q obicha dae da mu e othapala k*** nqma da q zareje...Do izvestna stepen mackata e prava..
    И аз се замислих за това...По всичко пролича колко е бил "искрен" в "чувствата си" ако може така да се наречат......

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта

Lichno si mislq che Ne si my pravila nishto che ne si na 13 ... a si nqkoia durta ..... deto se ozurta ! ... ne mi pishi takiva gluposti ! za teb da ... a nqkoi kara li te da go napravish tova ... mislela si bila
    a dali si na 13 >? dali izobshto ne go pishesh tova za samoto show ?!

Цитирай Първоначално написано от {{{MiLo_f}}}
    хубаво е че все още има трезво мислещи момичета

каде ги видя

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от БеБиНцИи :))

Как на 13-14 Години ще са подготвени физически?!?!?!?......НЯМАМ ДУМИ!!!На 14 били подготвени физически....Ся разбирам...колкото по-късно толкова по-добре.Момичето на 14 не е развито още за секс!
    Развито е естествено.Кое по-точно още трябва да му се развие,ако мога да попитам?Друг е въпроса,ако не е психически подоготвено.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от voaiora
    Veroqtno ne mu e haresala svirkata ... o4akval e ne6to drugo ... na kolko e toq hubosnik???
    -ne sum suglasna s teb. ni6to drugo ne e o4akval-iskal e da se vuzpolzva ot momi4eto,da si napravo kefa i da q ostavi-tova e cqlata rabota

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Цитирай Първоначално написано от БеБиНцИи :))

Развито е естествено.Кое по-точно още трябва да му се развие,ако мога да попитам?Друг е въпроса,ако не е психически подоготвено.
    mi mn qsno 4e e razvito fizi4eski,a za psihi4eski e srug vupros,,,

-ne sum suglasna s teb. ni6to drugo ne e o4akval-iskal e da se vuzpolzva ot momi4eto,da si napravo kefa i da q ostavi-tova e cqlata rabota
    Kato e iskal da se vyzpolzva za6to ne e stignal do sex?

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    "Ние малките"...Тук опира до човек...Щото има 15-годишни,които правят секс,има и..други 15-годишни,които правят секс.
    Ако не си..прекалено голям идиот,когато тръгнеш да правиш секс ще се запознаеш с това,което правиш.И ще поемеш отговорност.
    А ако си 12 годишна пикла,която иска да е готина...Да,това е лошо
    Но мисълта ми беше,че може да си и на повече години,и пак да подходиш неправилно и грешно към секса
    .
    точно!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си