- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към Всички 13-14-15 годишни момичета....
Готвачка е!!!) И Днеска имаааааат банкеттт някфи
![]()
Am taka moje ... i qvno i ti si se nau4ila da gotvi6 6tom iska6 da q iznenada6 s ne6to...ama ako mnogo po4ne da se bavi nai-dobre si lqgai da se naspinka6,a ne da se my4i6 pred monitora ... az li4no sledmalko lqgam![]()
Ами да научи ме и ся ми е хоби)) ами ще лягам че съм на фризиор утре!!!!!!
Ами просто попадаш на момче,което иска само секс от теб.Аз мога да ти кажа,че някои са толкова добри артисти,че и на 18 години момиче може да се излъже,но е вярно,че на 12-13-14 години наистина са малко малки.Ами аз смея да твърдя,че доста съм изчела преди да го напарвил с приятеля ми.Аз го направих на 15,но нито за миг не съм се съмнявала,че той е момчето,с което искам да го направя.Просто разбрах,че е напълно искрен.
dobre 4e ima i takiva koito mislqt kato neq [-o<Първоначално написано от БеБиНцИ ;)))
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Браво моето момиче-1 дете да мисли нормално и да се осъзнае пак е добре.А до това,как е по-добре дали да се учим от собствените си грешки или от чуждите.И двете-гледам да се уча от грешките на хората около мен и да не ги повтарям,но не можга и да избегна личните си провали.В крайна сметка на всеки се случва да греши.Защо да не се вслушам?Защо да вървя с рогата напред?Защо да не поискам съвет и той да се отрази върху мисленето ми?Аз съм за.За това преди да взема важно решение се допитвам до най-близките,сондирам мнения,преценявам плюсовете и минуситеи тогава действам.не мога да съм като кон с капаци и да не се съобразя.А и знам,че каквото ме посъветват роднините и приятелите е за мое добро!
do nqkade avtorkata e prava no tova zavisi ot 4oveka ne vsi4ki na 12-13...mislqt za sex no ima i takiva koito go pravqt na 14-15 i vupreki tova sa otgovorni zn za posledstviqta i sa precenili dali tova e pravilniq 4ovek qvno ti si popadnala na golqm tapanar vse pak sex na 13-14 si e.... glupost no vseki sam izbira i ne nari4ai vsi4ki malki ima mn otgovorni hora na tazi vazrast koito poznavam koito razsajdavat trezvo ne pravqt sex za6toto osaznavat otgovornnostta i riska!
Ами добре си го разбрала на време. Дано повече момичета на тази възраст се вслушат в думите ти.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И аз мисля така !Това, че един е постапил така не значи всички са такива! Вярно има много ...но не можеш да казваш, че са всички! Но това, което си каза, че е рано ...радвам се, че има и такива, който разсъждават трезво по този въпрос ! И по-добре, че е станало така и ти си разбрала що за човек е той!Първоначално написано от APRILIA`RS
![]()
момчето просто го е направило от любопитство, а не защото те обича
Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
На теб самия никога не ти върши работа.
spored men ima momi4eta na 13,14 godini koito sa podgotveni za sexa kakto fizi4eski taka i psihi4eski i vse pak ne govorim za bezrazboren sex za6toto i takiva poznavam a za osuznato ne6to i to s podhodq6t 4ovek
До момичето с първия пост-Виж,не всички на по 12-13-14 мислят за секс и не могхат да се осъзнаят какво правят.аз съм на 16 и половина,чак наскоро ми беше първия път.иамал съм си връзки,имало е момчета,но всички бяха наястно,че няма да тръгна да се еба на 14 или на 15.Винаги първо съм мислила,а пък после съм правиал каквото и да е,а и не смятам ,че едно 12 годишно лапе ще води пълноценне полов живот,просто невъзможно
Права си! =D> =D> =D>Първоначално написано от БеБиНцИ ;)))
хубаво е че все още има трезво мислещи момичета![]()
Първоначално написано от sladko`eFche
Как на 13-14 Години ще са подготвени физически?!?!?!?......НЯМАМ ДУМИ!!!На 14 били подготвени физически....Ся разбирам...колкото по-късно толкова по-добре.Момичето на 14 не е развито още за секс!
Честно казано сега се чуввствам много по-добре...Мисля по-малко за това,защото разбирам че още съм малка!!!До скоро бях говорила само с момчета по тази тема...А сега тук от вас чувам мнения на момичета и също говорих с други момичета(мои приятелки)За това кога да го направя...Те не сажалявват,че са го направили на 16 или на 18 или на 17....но всичко се случи след като вече напраих онова с него.,...Както и да е!!!За напред ще знам!!!
Mmm ne e vajno dali mu e haresala svirkata ili ne..Ako q obicha dae da mu e othapala k*** nqma da q zareje...Do izvestna stepen mackata e prava..
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И аз се замислих за това...По всичко пролича колко е бил "искрен" в "чувствата си" ако може така да се наречат......Първоначално написано от NaDuFcHe
Lichno si mislq che Ne si my pravila nishto che ne si na 13 ... a si nqkoia durta ..... deto se ozurta ! ... ne mi pishi takiva gluposti ! za teb da ... a nqkoi kara li te da go napravish tova ... mislela si bilaПървоначално написано от БеБиНцИ ;)))
a dali si na 13 >? dali izobshto ne go pishesh tova za samoto show ?!
Първоначално написано от {{{MiLo_f}}}
каде ги видя![]()
Развито е естествено.Кое по-точно още трябва да му се развие,ако мога да попитам?Друг е въпроса,ако не е психически подоготвено.Първоначално написано от БеБиНцИи :))
-ne sum suglasna s teb. ni6to drugo ne e o4akval-iskal e da se vuzpolzva ot momi4eto,da si napravo kefa i da q ostavi-tova e cqlata rabotaПървоначално написано от voaiora
![]()
mi mn qsno 4e e razvito fizi4eski,a za psihi4eski e srug vupros,,,Първоначално написано от koalka
Kato e iskal da se vyzpolzva za6to ne e stignal do sex?-ne sum suglasna s teb. ni6to drugo ne e o4akval-iskal e da se vuzpolzva ot momi4eto,da si napravo kefa i da q ostavi-tova e cqlata rabota
точно!Първоначално написано от Whisskas
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.