- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Майка ми ми открадна гаджето!
аз познавам една дето е на 39 някъде и ходи с един на 27, а дъщеря и е на 18 и има гадже на 29
всякакви хора има, кво се учудвате
Кат се замисля малко това е нормално в България всичко могат да ти откраднат ...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
bih q iznudvala napravo 6te i pobeleqt kosite ot men!6te kaja 4e 6te kaja na ba6ta mi i 6te q unijavam po vsqkakav na4in no i 6te se zamislq tolkova li sam zle ta 4ak maika mi mi vze gadjeto!?
Kolkoto i da se surdish na maika si, nakraq shte i prostish taka ili inache, prosto zashtoto ti e maika. No na tova laino, gadjeto ti, mojesh da mu pokajesh vratata i nqma nujda da go izrashtash, toi znae kude otiva bokluka i sam shte se izhvurli. Puk i qvno si pada po po-zreli i vruzkata vi nqma budeshte. A ti izneverqva s maika ti? Izvratenqshko.
Подкрепям... Аз ако съм на твое място , доста трудно ще простя на майка си подобно нещо , но само заради факта , че ме е създала ще го преглътна някакси , пък момчето ще го забравя , не съществува повече и толкова.Първоначално написано от Atula
napraite si troika s maika ti !![]()
Напрайте си оргия тримката![]()
Средната възраст във този форум е 15/16 години , ти си на 18 ... какъв съвет искаш от пубери мислещи само за ебане ??? ( извинявам се на изключенията ) Действай както мислиш , че е най-добре и те съветвам да го зарежеш , защото явно мисленето му все още е на хлапак.Zashto ne se vklu4i ?napraite si troika s maika ti !Напрайте си оргия тримката![]()
No Brain No Pain!!!
Според мен става така защото тея момичета на 17-18-19 се мислят за много по пораснали от момчетата на тяхната възраст и бягат при батковците дето ги тъпчат по цял ден и покрей тях тъпчат още 5-10 такива момичета![]()
фани си на 30 и после се чуди що ляга със майка ти![]()
и не забравяй че ти и да се скъсаш няма да го задоволиш така както палавата ти майка е направила или може да направи![]()
това е майка животеца {}
А я ми кажи, ти да не живееш в Тракия, че май те познавам азПървоначално написано от Арабелла
![]()
Еби си майката![]()
заколи майка ти и се изпикай в устата на приятеля ти![]()
Не знам какъв съвет можем да дадем ние.Ти как реагира като ги видя?!
На твое място щях да игнорирам майка си.Тя повече нямаше да съществува в живота ми.А приятелят....хахх горко му-щях да му почерня живота!
хахаха..фани ги и ги одери![]()
Баща ми ми изяде вечерата са кво да направа?
Don't hate the player , hate the GAME!
Следвателно майка ти е по-яка мадама от теб и има какво повече да му предложи.
Maika ti e kur*a...s izvinenie,ako moita napravi taka...nz nqma da i progovora sigurno 2-3 meseca MIN!
Ако майка ти направи така, ще я черпя тази жена, че ще направи опит да предотврати популацията на вашия некадърен род спамери!Първоначално написано от BeBeTo_F
Басии майкати да не е крадец на момчета![]()
![]()
![]()
Е да ама в случая това е майка йПървоначално написано от Анонимко
hora kfo davate na taq otgovori weE...tfa e porednata tema ebavka, i nz za6to nqkoi se vurzva...bahti tupacite sa teq deto gi puskat!
Първоначално написано от neeeeeeee
Правилно