.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Guest
    аз познавам една дето е на 39 някъде и ходи с един на 27, а дъщеря и е на 18 и има гадже на 29

всякакви хора има, кво се учудвате

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Кат се замисля малко това е нормално в България всичко могат да ти откраднат ...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Guest
    bih q iznudvala napravo 6te i pobeleqt kosite ot men!6te kaja 4e 6te kaja na ba6ta mi i 6te q unijavam po vsqkakav na4in no i 6te se zamislq tolkova li sam zle ta 4ak maika mi mi vze gadjeto!?

Голям фен
    Град
    Pleven
    Kolkoto i da se surdish na maika si, nakraq shte i prostish taka ili inache, prosto zashtoto ti e maika. No na tova laino, gadjeto ti, mojesh da mu pokajesh vratata i nqma nujda da go izrashtash, toi znae kude otiva bokluka i sam shte se izhvurli. Puk i qvno si pada po po-zreli i vruzkata vi nqma budeshte. A ti izneverqva s maika ti? Izvratenqshko.
    Blame the sin, not the sinner.

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Kolkoto i da se surdish na maika si, nakraq shte i prostish taka ili inache, prosto zashtoto ti e maika. No na tova laino, gadjeto ti, mojesh da mu pokajesh vratata i nqma nujda da go izrashtash, toi znae kude otiva bokluka i sam shte se izhvurli. Puk i qvno si pada po po-zreli i vruzkata vi nqma budeshte. A ti izneverqva s maika ti? Izvratenqshko.
    Подкрепям... Аз ако съм на твое място , доста трудно ще простя на майка си подобно нещо , но само заради факта , че ме е създала ще го преглътна някакси , пък момчето ще го забравя , не съществува повече и толкова.

Guest
    napraite si troika s maika ti !

Guest
    Напрайте си оргия тримката

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Много гадна ситуация

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Zashto ne se vklu4i ?
    napraite si troika s maika ti !
    Напрайте си оргия тримката
    Средната възраст във този форум е 15/16 години , ти си на 18 ... какъв съвет искаш от пубери мислещи само за ебане ??? ( извинявам се на изключенията ) Действай както мислиш , че е най-добре и те съветвам да го зарежеш , защото явно мисленето му все още е на хлапак.
    No Brain No Pain!!!

Pr0sTak
    Guest
    Според мен става така защото тея момичета на 17-18-19 се мислят за много по пораснали от момчетата на тяхната възраст и бягат при батковците дето ги тъпчат по цял ден и покрей тях тъпчат още 5-10 такива момичета

фани си на 30 и после се чуди що ляга със майка ти

и не забравяй че ти и да се скъсаш няма да го задоволиш така както палавата ти майка е направила или може да направи

това е майка животеца {}

Re: Майка ми ми открадна гаджето!

Цитирай Първоначално написано от Арабелла
    Аз съм на 18, майка ми на 38. Приятля ми е на 25. Хванах го преди малко като се прибрах в нас, заедно с майка ми на дивана... не ми се описва повече, сами се сещате за какво става дума...ужас.!!! Объркана съм, какво да правя??? Дайт съвет
    Маллллллллееееееееееее!Аз ти препорачвам,като заспи майкати вземаш възглавницата и я натискш в лицето и,докато не почне да се гърчи мазната кучка.

"Let us so live that when we come to die even the undertaker will be sorry."

r0x!
    Guest

Re: Майка ми ми открадна гаджето!

Цитирай Първоначално написано от Арабелла
    Аз съм на 18, майка ми на 38. Приятля ми е на 25. Хванах го преди малко като се прибрах в нас, заедно с майка ми на дивана... не ми се описва повече, сами се сещате за какво става дума...ужас.!!! Объркана съм, какво да правя??? Дайт съвет
    А я ми кажи, ти да не живееш в Тракия, че май те познавам аз

Голям фен
    Еби си майката

Guest
    заколи майка ти и се изпикай в устата на приятеля ти

Не знам какъв съвет можем да дадем ние.Ти как реагира като ги видя?!
    На твое място щях да игнорирам майка си.Тя повече нямаше да съществува в живота ми.А приятелят....хахх горко му-щях да му почерня живота!

Голям фен
    хахаха..фани ги и ги одери

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Няма да им проговоря и на двамата.
    А него бих го кастрирала.

Баща ми ми изяде вечерата са кво да направа?
    Don't hate the player , hate the GAME!

Guest
    Следвателно майка ти е по-яка мадама от теб и има какво повече да му предложи.

Maika ti e kur*a...s izvinenie,ako moita napravi taka...nz nqma da i progovora sigurno 2-3 meseca MIN!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeBeTo_F
    Maika ti e "мъжки полов орган"*a...s izvinenie,ako moita napravi taka...nz nqma da i progovora sigurno 2-3 meseca MIN!
    Ако майка ти направи така, ще я черпя тази жена, че ще направи опит да предотврати популацията на вашия некадърен род спамери!

Басии майкати да не е крадец на момчета

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    arabelki, mili4ka, svikvai! nqkoi muje se imat pove4e ot 1 jena...
    Е да ама в случая това е майка й

neeeeeeee
    Guest
    hora kfo davate na taq otgovori weE...tfa e porednata tema ebavka, i nz za6to nqkoi se vurzva...bahti tupacite sa teq deto gi puskat!

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Цитирай Първоначално написано от neeeeeeee
    hora kfo davate na taq otgovori weE...tfa e porednata tema ebavka, i nz za6to nqkoi se vurzva...bahti tupacite sa teq deto gi puskat!

Правилно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си