- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам по-дълги крака
Не се шегувам.Кажете какво да правя за да си удължа краката.Да правя някакви упражниения.На 15 съм.
ami trenirai igrai basketbol i takiva sportove
4yvala sum 4e ot pluvaneto se raztqga6
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Да си удължиш краката???Ако искаш да пораснеш-спортувай.
voleibol,basketbol,pluvane.
moq nevinnost i greh.....
Иди в някоя болница край Холивуд,кажи на лекарите.Има си процедура-чупят ти костите на няколко места и не ги наместват точно една до друга,и така за да зарастнат се удължават с 1-2см.
Устройва ли те![]()
Иначе ще е по-добре да се научиш да се приемаш такава,каквато си.Няма как да ти се удължат краката,просто това е структурата на тялото ти.Живей с тях.![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
А аз искам прави кракаПросто няма смисъл да се тревожиш за глупости-такава си създадена,няма какво да направиш,пък и миньончетата пак са на мода
![]()
Ами за съжаление това няма как да го направиш, тия съвети за баскетбол и подобни са пълна глупост, извинявам се за израза. Дългите крака са въпрос на пропорция, която ти е дадена от природата и ти по никакъв начин не можеш да я промениш. И няма кой знае какво значение колко си висока - виждала съм момичета 1.80 с къси крака, просто имат доста голям торс. А повечето момичета със страхотни крака, които познавам, са високи някъде 1.60 - 1.65. И не искам да те отчайвам, фактите са си факти, просто се харесвай такава каквото си. Никой не е съвършен. Можеш да ги прикриваш, като носиш само дълги панталони с викоса талия и високи обувки. Но това е само визуално.
А между другото, толкова ли са ти къси, че се харесваш, или просто не са дълги?
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
и аз мисля,че това за спортуването не е вярно съвсем,наистина всичко е до физика..аз тренирам волейбол и откакто съм почнала не съм се дръпнала и см![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
Първоначално написано от покахонтас
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ako namerish nqkade promociq mi se obadi 4e i az iskam
купи си - 1 и 20 парчето
иначе по темата-виж майка си и баща си, ако те имат дълги крака ще имаш
и ти
абе и аз искам по-малки бузи, ама кът ми е по наследство кво да правя пеимирявам се и тва.....е мойто както казаха по-горе, в някоя клиника около Холивуд може и да се опрай...ама тоя номер с по-дългите крака нз как е станеПросто се научи да се харесваш...
Emi..i az iskam brat pit ama go nema.opitai se da se osvobodish ot teq kompleksi shot mn shti prechat i za napred.
Ами сложи си лещиПървоначално написано от vesitu
![]()
А сега по въпроса - познавам едно момиче (не ми е приятелка, но я познавам), което е с къси крака, и то доста, също така и гърди няма, обаче върти момчетата както си иска. Просто недостатъците не са причина да не се харесваш, пък и кой е казал, че само дългите крака са красиви? Важното е ти самата да се харесваш, тогава и другите ще те харесват.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Аз искам само за потвърждение да попитам дали според вас крака 80 см са къси.Моля ви да бъдете искрени
И как мога да си ги удължа
^Няма такъв начин! Всичко си е физика.. Ако искаш - да ходи в Америка да ти ги удължат с 4 см, плати луди пари и издържи на болката.
Аз бих казала едно нещо. Ако едно момиче има дълги крака това винаги ще бъде един огромен плюс за нея, но ако има къси никога не бива да е минус - тя винаги може да ги подчертае. Същото е като с гърдите. Тези които имат - живи и здрави да са, това е едно предимство, но ако нямаш то това не значи, че е недостатък. Бях чела едно (СУПЕР ТЪПО И ОГРАНИЧЕНО) изказване от форума, което гласеше : Момичетата които пишат, че с по-малки гърди е по-добре значи техните са прекалено малки. Момчетата които казват, че харесват малки и стегнати гърди или приятелката им е с такива, или просто лъжат. Същото е и с краката. Споко момичета - и аз се кефя на манекенките дето са по 1,80 без токове и само да споделя на толкова привързаните фенчета на перфектната фигура - погледнете лицата на половината и повечето - толкова са грозни, намусени, с тези издължени лица и уморена физиономия - 1000 пъти повече ще се кефя на момиче 1,50 на токове, обаче с добро излъчване и хубава усмивка.. Съжалявам, че обърнах темата в друга насока..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Колко си висока?Първоначално написано от Joanita1973
И на колко си
165 и съм на 12Първоначално написано от silviq8888