- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам по-дълги крака
За височината която казваш може и повече да са - с 5см примерно, но има още мнооого време през което ще пораснат. Не се отчайвай още от сега, по-добре изживей този период в забавления вместо да мислиш за това колко са ти дълги краката и някакви такива глупости. Това са детайли.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Всъщност е напълно възможно да се удължат с плуване. Започвам да обяснявам от Адам и Ева.
Има два типа мускули - топчести (като на културистите) и продълговати (като на плувците). Виж фигура на плувец - само мускул е, грам тлъстита няма, но бицепсът е значително по-малък от на културиста. Типът мускул се променя трудно, но е възможно.
Продълговати мускули - издължено (по-високо) тяло. Все пак момичетата не трябва да прекаляват с плуването, защото пък плувкините имат ужасни тела.
Имам страшно добър пример за издължаване на фигурата от плуване, така че не си ги смуча от пръстите тия неща.![]()
Яж нескуикшегувам се единственото решение в твоя случай е спорт и ти предлагам баскетбола
![]()