- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- 17.09.2006 - Левски:Цска ст."Васил Левски"
Добре, не съм бил прав, че си говорил само с ЦСКАри, сорка.Първоначално написано от exploitedteen
Всеки в крайна сметка си има мнение за мача, не може всички да са на едно- хора много.
Както вече казах има още много какво да се желае, но имаше и някои много добри изяви.
Ако става въпрос, имах по-големи очаквания.![]()
Оф,абе само в България го имало...Аре мисли преди да пишеш!Нали си истински фен?Първоначално написано от The_Gladiator
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Аз мисля преди да пиша,но ти не мислиш преди да пишеш.Казах в България и държавици като нас...Да си видял някъде в Испания да се случват такива неща? Не претендирам да съм чак някакъв истински фен просто много често хода на мачовете за да подкрепям отбора.Футбола го следя за удоволствие.Първоначално написано от Ziezi
![]()
Братя,това което правим приживе,отеква във вечността....
The_Gladiator , сигурно мене визираш .. 1. само да те светна че Стадиона го знам къде е , защото секи ден хода на тренировки там.
2.Последните 4години не съм пропуснал нито едно дерби , просто реших да не ходя на този мач щото ми тряябват повече пари за мача с Челси , а едно отиване на мача с чорбата е поне 10-15ка.....
Мда...А да попитам-Италия държавица,като нас ли е?А Аржентина?Първоначално написано от The_Gladiator
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
kak 6e gi stignem Arjentincite - s igrata na Levski i cska trudno![]()
Да,наистина в Аржентина си е лудница,но там поне се играе на ниво.
Някой може ли да ми обясни,защото преди време четох,че имало някакъв мач в Аржентина между Бока Хуниорс и Ривър Плейт и в 90 минута е била отсъдена спорна дузпа за Бока,те вкарали и след мача някакъв луд запялнко влезнал на терена и убил съдията?Като прочетох това направо замръзнах.
Братя,това което правим приживе,отеква във вечността....
ахахахах ай ем бек
САМО ЦСКА АЛЕ АЛЕ!!!![]()
туй важи за Колумбия. там нали на един му бяха светили маслото заради автоголПървоначално написано от exploitedteen
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
верно ли!?!?!Първоначално написано от мечтател
![]()
знам че в Аржентина си е ебало майката, но не съм се интересувала и незнам почти нищо за там...
някой може ли да каже нещо така по-интересно