- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смята ли се за бройка това???
На 17 съм. Била съм с 3ма мъже. Но виртуално съм го правила вече с 8? Това бройли се?Ужасно съм притеснена
ne se broi spored mene..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
spoko be macka virtualnite ne se broqt vajnoto e v jivota da ne si kurva
moq nevinnost i greh.....
Хахаха, виртуалноЕдва ли се брои, а ти нещо бройки ли си търсиш?! Какво значение има това за тебе?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
смята се баце смята сеПървоначално написано от безпомощтна
![]()
e nedei sduhva pove4e momi4eto deПървоначално написано от DoPye
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Gluposti , mn qsno 4e ne se smqtat![]()
![]()
бахти тъпотиите...първо кфи бройки кфи простотии...с 8 човека праила виртуален сексма тфа кво общо има с реалния секс!?
пък и за кфо трее си водиш статистика за въпросните "бройки" (мале мн я мраза тая дума!
)
Господи...може ли да си по-зле.За какво си притеснена?Хвалиш ли се,че си го провила с 3-ма?Хахахахаах
koalka мани бе, тфа си е чисто геройство! как нема се фали![]()
Бори сааааа![]()
![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Брои сааааа![]()
![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Първоначално написано от BeBcHeTo
на 1 мнение сме бройка се
broika se shtom virtualno si go pravila ami ako sa ot tvoq grad i se vidite shte go napravite deistvitelno i tova ve4e ako ne se broi nz ko dr
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
![]()
![]()
![]()
o boje kak moje da sravnqvate virtualniq s realniq sex?!
Love you Kris !!!
При виртуалния секс почуствали оня да ти го набива.... Сигурно не си.... Значи мога да кжа че не се брои![]()
![]()
Да оставиш истинската любов неизказана... Това е най-лесният начин да нараниш сърцето си!!!!
4estno kazano az gledam dosta zle na virtualniqt sex priemam go po4ti kato razvra6tenie!spored men za da go pravi edin 4ovek zna4i ne6to mu lipsva za realen sex!a za broikite opredeleno ne se broqt!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Бахххти тъпотията..не знаеш лил че по Интернет върлуват вируси!!!Ще вземеш да хванеш некав после нема да можеш да се излекуваш!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ест че не се брои