.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    да, но понякога драга моя те нямат нужният житейски опит за да ти дадат качествен съвет...моя изход е - възрастни, които нямат нищо общо с родителите ми (даже не ги познават), понякога искам съвет от тях

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Мега фен Аватара на koalka
    Еммм...не.Не съм свикнала да говоря с наще за такива неща и не говоря.

sram me e da

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Inn0c3nCe
    Разбирасе че споделям всичко с мами.
    Преди да правя секс с някое момиче първо чакам мама да я одобри и
    тогава ако тя разреши може.
    eei takiva mom4eta kak me draznat"mama da q odobri" [-o< [-o<

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    hahha egati jen4oto
    Love you Kris !!!

Re: Споделяте ли с родителите си сексуалния си живот?

Цитирай Първоначално написано от MeGa_F3n
    Цитирай Първоначално написано от милата сладката
    Или се срамувате да говорите за това с тях?

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Emi nemzZz
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

sladur4eto'
    Guest
    az samo s mama

ooooooooooooooo
    Guest
    epa govoril sum s nashte daje bashta mi mi kaza kvo da praim ako neam kondom da ne ispuskam sluchaq ahahah tashak e a i nashte veche nema kvo da kriem.. po qko e! ahahh

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ами родителите ми са много готини хора. В началото мислех, че е по-добре да не им споделям. След време водих сериозен разговор с майка ми. И наистина е по-добре да разговаряш с някой по-възрастен и по-опитен, който може да ти даде адекватен съвет. Искала съм съвети от нея, не ми е било неудобно, защото тя е най-близкият ми човек на света и никога не би ме посъветвала нещо, което е лошо за мен. с баща ми се е случвало няколко пъти. Първият беше, когато го питах дали може понякога гаджето ми да остава в нас и обратното. Тогава се повдигна този въпрос. Казах му, че вече не съм малкото му момиченце. Единственото, което каза беше, че се радва, че споделям с него. Също така ме помоли да бъда разумна и да се пазя. След това сме имали още няколко разговора и това е.
    Завиждам ти-баща ми не дава да каня гаджето си на гости да пием кафе,пък ка моли да спи при мен.Въпреки,че съм с приятеля си 2 години баща ми още смята,че само се прегръщаме и се държим за ръка.На рождения ми ден преди 3 месеца се стресна,когато той ме целуна.А аз съм на 21.

Guest
    горкото кремче... време е родителите ти да разберат, че все пак на 21 се прави секс, дори и в САЩ

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    зависи.. а и наще ги боли хуя..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Голям фен
    Не не съм споделяла,но мама постоянно ме притиска с такива въпроси и понякога вместо да лъжа просто си замълчавам.
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ами родителите ми са много готини хора. В началото мислех, че е по-добре да не им споделям. След време водих сериозен разговор с майка ми. И наистина е по-добре да разговаряш с някой по-възрастен и по-опитен, който може да ти даде адекватен съвет. Искала съм съвети от нея, не ми е било неудобно, защото тя е най-близкият ми човек на света и никога не би ме посъветвала нещо, което е лошо за мен. с баща ми се е случвало няколко пъти. Първият беше, когато го питах дали може понякога гаджето ми да остава в нас и обратното. Тогава се повдигна този въпрос. Казах му, че вече не съм малкото му момиченце. Единственото, което каза беше, че се радва, че споделям с него. Също така ме помоли да бъда разумна и да се пазя. След това сме имали още няколко разговора и това е.
    Завиждам ти-баща ми не дава да каня гаджето си на гости да пием кафе,пък ка моли да спи при мен.Въпреки,че съм с приятеля си 2 години баща ми още смята,че само се прегръщаме и се държим за ръка.На рождения ми ден преди 3 месеца се стресна,когато той ме целуна.А аз съм на 21.
    Много зависи от родителите.Моите ме разбират, защото и те са били на тази възраст, и те са минали през това, през което сега минаваме ние. И знаят, че е по-добре да споделям с тях и да им имам доверие, а не да правя всичко на своя глава и да направя някоя глупост.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А моите са се оженили девствени и искат и аз да съм като тях.Ама вече е късно............

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    А моите са се оженили девствени и искат и аз да съм като тях.Ама вече е късно............
    хах.. тфа е голям резил..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Еми не мисля, че тва е тяхна работа, като се има в предвид какви паники са ше земат да ме насметат и ше ме карат в 6 часа да се прибирам
    Don't hate the player , hate the GAME!

Guest
    Завиждам ти-баща ми не дава да каня гаджето си на гости да пием кафе,пък ка моли да спи при мен.Въпреки,че съм с приятеля си 2 години баща ми още смята,че само се прегръщаме и се държим за ръка.На рождения ми ден преди 3 месеца се стресна,когато той ме целуна.А аз съм на 21.[/quote]

wow emi 6to ne se opita6 da se govori6 s tqh? i da im obqsni6 4e ve4e ne si malka za takiva ne6ta? vse pak na tvoqta vuzrast lipsata na sexualen jivot moje da bude dori nezdravoslovna. vse pak jiveem v 21 vek a ne v 19 i na dolu trqbva da go priemat i tova e, 6to ne se opita6 da im go obasni6? USPEH

Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    hahha egati jen4oto
    Абе ... момиченца не разбирате ли, че той просто се базъкна.
    ХахАХа.. Ко го нареждате не ми е ясно?

А по темата => Не споделям с наще понеже мисля, че както на мен така и на тях ще им е неудобно.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Това наистина е много кофти.
    При мен пък.. когато приятеля ми за пъри път остана да спи у нас майка ми разреши и и казах да каже и на татко, но той не знаел. Минавам 23ч. покрай хола, а той ме пита : "Иван тръгна ли си?"
    Аз седа... "Ем той ще остава да спи у нас бе майка не ти ли каза.. "
    Той: "аа добре, добре"
    И това беше. Аз съм на 17г. и се радвам, че родителите не ме държат строго.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не много ясно ....аз ако споделях всичк на наще няше да излизам ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest

Звезда от Ноу Камп

Много е глупаво според мен, момчето да устава да спи у дома на момичето. Момичето може да остане да спи у дома на момчето, но обратния вариант е малко кофти и от страна да достойнството на момичето и от страна на авторитета на момчето. Пък и народа отдавна го е казал..."Да останеш да спиш у тях!? И утре... тате с ракията, айде зетко". Никак не е препоръчително и изгодно от мъжка страна.

Звезда от Ноу Камп
    Guest
    Много е глупаво според мен, момчето да устава да спи у дома на момичето. Момичето може да остане да спи у дома на момчето, но обратния вариант е малко кофти и от страна да достойнството на момичето и от страна на авторитета на момчето. Пък и народа отдавна го е казал..."Да останеш да спиш у тях!? И утре... тате с ракията, айде зетко". Никак не е препоръчително и изгодно от мъжка страна.

Звезда от Ноу Камп
    Guest

emi da spodelqm no rqdko v smisal maika znae 4e vodq redoven polov jivot no da sedna da i spodelqm kak,s koi i kvo pravq 4ak takiva ne6ta ne no znae 4e ve4e ne sum neinoto malko momi4ence....a sam malkoto momi4e na edin batko s koito se obi4ame i tq go priema...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си