- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Споделяте ли с родителите си сексуалния си живот?
да, но понякога драга моя те нямат нужният житейски опит за да ти дадат качествен съвет...моя изход е - възрастни, които нямат нищо общо с родителите ми (даже не ги познават), понякога искам съвет от тях![]()
Еммм...не.Не съм свикнала да говоря с наще за такива неща и не говоря.
sram me e da
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
hahha egati jen4otoПървоначално написано от sexy_tigar4e_MM
![]()
Love you Kris !!!
Първоначално написано от MeGa_F3n
![]()
![]()
![]()
Emi nemzZz
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
az samo s mama![]()
epa govoril sum s nashte daje bashta mi mi kaza kvo da praim ako neam kondom da ne ispuskam sluchaqahahah tashak e a i nashte veche nema kvo da kriem.. po qko e!
ahahh
Завиждам ти-баща ми не дава да каня гаджето си на гости да пием кафе,пък ка моли да спи при мен.Въпреки,че съм с приятеля си 2 години баща ми още смята,че само се прегръщаме и се държим за ръка.На рождения ми ден преди 3 месеца се стресна,когато той ме целуна.А аз съм на 21.Първоначално написано от Aleandra
горкото кремче... време е родителите ти да разберат, че все пак на 21 се прави секс, дори и в САЩ![]()
зависи.. а и наще ги боли хуя..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Не не съм споделяла,но мама постоянно ме притиска с такива въпроси и понякога вместо да лъжа просто си замълчавам.
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Много зависи от родителите.Моите ме разбират, защото и те са били на тази възраст, и те са минали през това, през което сега минаваме ние. И знаят, че е по-добре да споделям с тях и да им имам доверие, а не да правя всичко на своя глава и да направя някоя глупост.Първоначално написано от krem4et0
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
хах.. тфа е голям резил..Първоначално написано от krem4et0
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Еми не мисля, че тва е тяхна работа, като се има в предвид какви паники са ше земат да ме насметат и ше ме карат в 6 часа да се прибирам![]()
Don't hate the player , hate the GAME!
Завиждам ти-баща ми не дава да каня гаджето си на гости да пием кафе,пък ка моли да спи при мен.Въпреки,че съм с приятеля си 2 години баща ми още смята,че само се прегръщаме и се държим за ръка.На рождения ми ден преди 3 месеца се стресна,когато той ме целуна.А аз съм на 21.[/quote]
wow![]()
emi 6to ne se opita6 da se govori6 s tqh? i da im obqsni6 4e ve4e ne si malka za takiva ne6ta? vse pak na tvoqta vuzrast lipsata na sexualen jivot moje da bude dori nezdravoslovna. vse pak jiveem v 21 vek a ne v 19 i na dolu
trqbva da go priemat i tova e, 6to ne se opita6 da im go obasni6? USPEH
![]()
Абе ... момиченца не разбирате ли, че той просто се базъкна.Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
ХахАХа.. Ко го нареждате не ми е ясно?
А по темата => Не споделям с наще понеже мисля, че както на мен така и на тях ще им е неудобно.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Това наистина е много кофти.Първоначално написано от krem4et0
При мен пък.. когато приятеля ми за пъри път остана да спи у нас майка ми разреши и и казах да каже и на татко, но той не знаел. Минавам 23ч. покрай хола, а той ме пита : "Иван тръгна ли си?"
Аз седа... "Ем той ще остава да спи у нас бе майка не ти ли каза.. "
Той: "аа добре, добре"
И това беше. Аз съм на 17г. и се радвам, че родителите не ме държат строго.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
не много ясно ....аз ако споделях всичк на наще няше да излизам ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Много е глупаво според мен, момчето да устава да спи у дома на момичето. Момичето може да остане да спи у дома на момчето, но обратния вариант е малко кофти и от страна да достойнството на момичето и от страна на авторитета на момчето. Пък и народа отдавна го е казал..."Да останеш да спиш у тях!? И утре... тате с ракията, айде зетко". Никак не е препоръчително и изгодно от мъжка страна.
Много е глупаво според мен, момчето да устава да спи у дома на момичето. Момичето може да остане да спи у дома на момчето, но обратния вариант е малко кофти и от страна да достойнството на момичето и от страна на авторитета на момчето. Пък и народа отдавна го е казал..."Да останеш да спиш у тях!? И утре... тате с ракията, айде зетко". Никак не е препоръчително и изгодно от мъжка страна.
emi da spodelqm no rqdko v smisal maika znae 4e vodq redoven polov jivot no da sedna da i spodelqm kak,s koi i kvo pravq 4ak takiva ne6ta ne no znae 4e ve4e ne sum neinoto malko momi4ence....a sam malkoto momi4e na edin batko s koito se obi4ame i tq go priema...