- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Споделяте ли с родителите си сексуалния си живот?
Ахахаха тва са ми го правили и на мене, ама не беше тате а некъв вуйчо там щото бех на юбиля на баба и и се чувствах като на сватба.Първоначално написано от Анонимко
![]()
2т. системно
Говорила съм с майка ми,но тя винаги изпада в кризи като намекна,че нямам нужната свобода и че не съм като връсниците си.Дразня се,нервирам се,стават големи скандали,но нищо.Майка ми е забранила да правя секс у дома-щяла да ме изгони.Е,в гаджето ми може,ама аз да не съм луда да й казвам,въпреки,че сексът ми помогна в излекуването на 1 здравословен проблем,но тя пак не го приема.А за баща ми-не ми се и говори.Аз ако му кажа нещо подобно той няма да повярва,защото съм неговото малко момиченце.А да не говорим,че ще заколи гаджето ми.Много са консервативни и ми забраняват всичко.Да се прибирам преди полунощ,ако закъснея-какво съм правила.А ако реша да нощувам в гаджето си-ще е за постоянно,защото са ми казали-направиш ли нещо такова-прибираш се там,където си спала.Честно ви казвам,че ще полудея.Не мога да се примиря,но след последния ни спор по този въпрос майка ми се разболя и вече месец е болна на легло-съвестно мии е да й причинявам това!
Ami ne 4e im spodelqm , ama lqtoto kato bqh na moreto s dve priqtelki , te qvno sa podozirali kvo 6te stava , i majka mi vika - da bude6 dgentulmen i da si vzeme6 prezervativi, men mi stana nqkfo takova zabavno
![]()
Да казвам на тате всеки ден кво съм праил с гаджето и той ми дава съвети ^^![]()
Не споделям с роднини. Ако майка ми (попринцип тя де) попита нещо й казвам. Не крия нищо. В ситуации в които мога да кажа нещо не си замълчавам, а го показвам. Това е и начинът за мен да го кажа на околните (главно родителите ми).
дори с пълни подробности
Мноо ясно , даже им казвам , че се изпразвам в устата на приятелката ми![]()
![]()
![]()
No Brain No Pain!!!
Преди време говорих с майка ми по тази тема, защото една съседка забременя на 16 и майка ми ми обясняяваше коолко трябва да внимавам ... и такива работи
и от тогава не сме говорили не ме е питала нищо
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.