- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Споделяте ли с родителите си сексуалния си живот?
Споделяте ли с някого от родителите или роднини, за вашите сексуални случки,проблеми и т.н. работа? Търсите ли и дават ли ви те съвети? Или се срамувате да говорите за това с тях?
Първоначално написано от милата сладката
![]()
Не им казвам къд и в кви пози го правиме ама карам майка ми да ми носи кондоми (фармацевт е) и да ми записва часове при лекари в случай на гафчета.
2т. системно
Ne im spodelqm,a i ne samo za tova...a i smqtam,4e ve4e sym dostaty4no golqm,pone za sexa da ne e nujno da pitam tqh...
Po princip ne obi4am mnogo mnogo da mi se byrkat v ne6tata i da se interesuvat kyde,s koi i kakvo pravq,makar,4e e normalno da gi interesuva - vse pak sa roditeli,no az ne sym hlape otdavna!
Vse pak mnogo se vyzhi6tavam na tezi,koito svobodno si govorqt s roditelite po takiva temi!
za vsi4ko drugo spodelqm,no ne i za tova![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Айде да не се заблуждаваме!Родителите също са били тинейджъри и са правили сеск!По добре да се споделя с тях/особено ако има проблем/отколкото с приятели.Няма да те разнесат и имат повече опит и знания.
da ne sam luda(vsa6tnostluda sam)...da ne sam samoubiica
na6ite vse p6te si mislqt 4e sam onova sramejlivo i poslu6no momi4ence ot detstvoto edva li mogat da si predstavqt kakvo pravq puk i ne sam trugnala da sspodelqm s tqh za li4niq si i intimen jivot
ъпсуртнеудобно ми е
![]()
![]()
ооо...нз
някси не ми е удобно да говоря с тях за тва
awe verno si e po dobre da mojem da spodelqme...ama...az kategori4no ne go pravq!!!v smisul....az znam 4e te znaqt 4e ve4e ne sum devstvena (pone si mislq 4e go dopuskat pone)..vse pak ne sum malka.no da sedna i da i spodelqm..oooooo neeee absurd!!!mislq si 4e roditelite ni ( e ne vsi4ki de) prosto nqkaksi kolkoto i da se opitvat da sa v krak s vremeto,pove4eto ne sa gotovi da razberat i da znaqt podrobnosti ot tova koeto malkite im de4ica pravqt (za vsi4ki roditeli nie sme malkite im de4ica).ne mislq 4e maika mi bi iskala da 4ue kakvo pravq i s kogo i kak i taka natatuk....po prostata pri4ina 4e vse o6te im se iska da si msilqt 4e...o6te ne sme pravili takiva ne6ta![]()
Em ne sym spodelqla s tqh.Nqkak si me e sram da govorq za tova.Maika mi mi e kazvala samo da se pazq ako re6a da pravq ne6ty,ama da i kaja 4e sym pravila sex mi e neudobno.
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
az nqqm problemi sys spodelqneto.......makar 4e ne sym govoril s na6te poe4e ot 1-2 pyti na teq, vypreki tva ba6tata sled kato mu kazah edin problem be6e 4oeka deto me spasi ot dosta po golqm gaf sys zdraveto mi.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Licno az si4ko si spodelqm s maika mi tq e golqma manq4ka i nikoga ne me e bilo sram da govorq s neq za tazi ne6ta za6toto vunagi sre6tam razbirane ot neina strana
If you want to be пиян
drink rakiq not айрян
Ами родителите ми са много готини хора. В началото мислех, че е по-добре да не им споделям. След време водих сериозен разговор с майка ми. И наистина е по-добре да разговаряш с някой по-възрастен и по-опитен, който може да ти даде адекватен съвет. Искала съм съвети от нея, не ми е било неудобно, защото тя е най-близкият ми човек на света и никога не би ме посъветвала нещо, което е лошо за мен. с баща ми се е случвало няколко пъти. Първият беше, когато го питах дали може понякога гаджето ми да остава в нас и обратното. Тогава се повдигна този въпрос. Казах му, че вече не съм малкото му момиченце. Единственото, което каза беше, че се радва, че споделям с него. Също така ме помоли да бъда разумна и да се пазя. След това сме имали още няколко разговора и това е.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Разбирасе че споделям всичко с мами.
Преди да правя секс с някое момиче първо чакам мама да я одобри и
тогава ако тя разреши може.
И аз не споделям притеснявам се, но все пак 12-13 годишните от форума ако решат да споделят могат да научат на много неща родителите си![]()
Ами не някакси ми е маааалко неудобно![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
те си мислт, че съм девствена![]()
пф,да бе да.Трябва да свърши третата световна,за да споделям с някиой от семейството ми за тези неща.Приятелите и интернета за какво са???
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song