- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата, кефи ли ви...
Не.Не ми харесва.Всъщност на колко е наистина е малко дететоП.С.Успех с него!
![]()
Ем..и мен не ми харесва много,много...![]()
Аха и да не се ухилва така идиотски като сварен охлюв.Ама ми се струва доста малък и на мене. Важното е дали ти го харесваш нашето мнение не е от значение. Ама чесно... не ме радваПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
момче съм,не е по темата,но ако някога разбера,че някой ми слага снимките по форуми и пита:"кефи ли ви тоз сладур на снимката" определено няма да ми е приятно,а пък на този който я е сложел ще му тигля една ! Имаш си глава на раменете, както казаха има ли значение кой какво мисли за него ако го харесваш ?Първоначално написано от Malko_kote
![]()
Първоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
Ако бях на 13 щях да го чукам мноо :P но съм на 18 и ще ти кажа -яко секс !!![]()
![]()
На всичките пачи на който не им харесва да си признаят, че не им харесва само щото не е някой 'батко' с 4 кила ланци и чалга ризка с яка в небето.
Жалки сте.
Иначе пича си е тирбушон от всякаде, ама така са всички на тая възраст, такаче кфо ти дреме дали другите тъпи путки го харесват или не ?
аууу как ме възбуди... мисля,че намерих сродна душа,брао бацеПървоначално написано от Анонимко
![]()
simpatichen e no ne e moi tip
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Темата е с несериозен характер или по-точно не е за раздела. Получи отговори. Заключвам.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·