.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    anonimkaaaaaaa
    Guest

POdhodqshtata vuzrast za zapo4vane na polov jivot

Dobur den na vsi4ki
    Zna4i iskam da popitam vseki edin ot vas za mnenieto vi no bez maloumni i tupi mneniq ako moje...
    Iskam seriozni otgovori
    Ta .. vuprosut mi e sledniq -obiknoveno obshtestvoto nalaga vuzrastta za zapo4vane na polov jivot no vseki misli razli4no
    TA.. spored vas na kakva vuzrast e normalno momi4etata da vodqt polov jivot .. Za mom4etata kazvat 4e vuzzrastta bila 15-16,a kak mislite za momi4etata..
    Az sm na 15 godini i skoro shte napravq 16 i ve4e vodq polov jivot ne mnogo 4esto no se slu4va.. Est dosega samo s edin partnior i mnogo puti sm se zapitvala dali ne sm sgreshila i ne sm izburzala no ve4e e kusno...
    E..kajete mnenieto si po vuprosa. ..

Mislq,4e za momi4etata 16 ve4e e edna 6to gode normalna vyzrast...za mom4etata... i pri tqh tam nqkyde!

Ми около 10-12 години най-късно
    2т.

li4no az...emi na 17 sam (po to4no sled 1 mesec 6te gi navar6a) i predi nqma i 3 meseca mi be6e za parvi pat..vqrvam i znam 4e ne sam sgre6ila..za men tazi vazrast e normalna kato se ima predvid 4e ve4e 13-godi6nite imat poi4e opit v tiq ne6ta otkolkoto 15 16 17 4e dori i 18 godi6nite

ами кой когато е готов,ама след 15 за момичетата
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

съгласна съм,но все пак трябва да си напълно убеден и сигурен 4е си готов да водиш полов живот а не "да си мислиш 4е си готова" за да не съжаляваш след време,но наистина за моми4ета трябва да си поне на 15

Град
    Варна
    ако ще ти е от полза започнах на 15 и досега не съм съжалила нито веднъж. според мене не трябва да оставяш обществото да налага възрастта или някой да ти казва. когато си решиш, никой няма право да те съди дали си малка и голяма за да го правиш
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

никой няма право да те съди дали си малка и голяма за да го правиш
    Taka e teb nikoi nqma da te sydi...a 4e ako si pod 14 pi4a moje da go izduha i da go tiknat 5-6 godinki zad re6etkite nqma problemi

Diableria
    Guest
    Под 15 години и за двата пола за мен си е чиста педофилия

vseki 4ovek e razli4en!i ako se 4uvstva6 gotov na 15 godini za momi4etata govorq za6to ne!az poznavam momi4eta koito sa go pravili mn po rano no tova za men ne e normalno!mislq 4e jelanieto za sex na tazi vuzrast e po skoro interes otkolkoto nujda!no ako naistina ti e priqtno s partniora ti za6to tva trqbva da e gre6ka!ako si se 4uvstvala gotova a i taka i taka ve4e ste go napravili gledai napred!ne moje6 da si za6ie6 otnovo devstvena cipa za6oto vnezapno si re6ila 4e e bilo gre6ka!za men toq vupros e malko delikaten za6toto si mislq 4e sled purviq ti put jivota malko se promenq ve4e sqka6 ne si dete i use6taneto e stranno!no tova rano ili kusno se slu4va taka 4e ako 4ovek e nameril partniora s koito iska da e za purvi put i ne go e napravil s nekoi nepoznat na stroej(realen slu4ai)zna4i si4ko e ok!
    I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...

Мега фен Аватара на koalka
    Еми в крайна сметка всеки когато си реши,но мисля,че е добре на 16 да кажем за момичетата.Но е имало много такива теми.

Guest
    три годинки и половина

Momchil
    Guest
    Dobrite kaki4ki i batkovci se pazqt za svatbata.

:P

Аз съм на 18 и за 1-ви път правих секс на 15 може да се каже почти 16
    и знаеш ли въобще не съжалявам. Секса е удоволствие така е...
    Но за мен също не е нормално деца на по 11 12 години да го правят ...
    Де да знам най-малкото е нездравословно ...
    Не знам може би лично за мен границата е поне над 15 и разбира не искам да го разбирате в смисъл ставаш на 15 и тряа се праскаш не просто ако преди това искаш може да изчакаш малко а иначе за по-големите те вече сами ше преценят кога
    Stoners live and stoners die
    but in the end we all get high
    so if at first you don`t succeed
    fuck this world and smoke some Weed !!!

...

Em spored men na okolo 16-17 godini e dobre da zapo4ne da se vodi polov jivot.Sega vseki ima razli4no mnenie ama as tai mislq.Az sym na 17 godinki i zapo4nah skoro predi 5-6 meseca
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

и аз мисля че към 15-16 е нормално , ама все пак нещо ти подсказва отвътре кога тряабва да започнеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си