- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Танцувате ли в къщи?
...
Mnooooooooogo obi4am da si tancuvam i ne samo vku6ti a i kogato sam na diskoteka ili v u4ili6teUdoma vinagi si puskam muzika ot pc-to dori i da ne tancuvam, nai-ve4e si tancuvam na techno ili nqkoq gotina burza pesni4ka
![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Много обичам да танцувам в къщи . Няма кой да те притеснява слушаш си каквото искаш . Разтоварващо е
Доста отдавна не съм, но ще си припомня скоро и старите времена, когато с приятелки се размятахме като маймуни...![]()
Things will never be the same again
да обожавам да танцувам вкъ6ти и да пея оби4ам за6тото МОГА .оби4ам да пея под ду6а и съ6тевременно си денся
XOXO...
Гледам да съм сама защото обикновенно нодувам музиката и наще немогат я траят(най-вече татко,а майка свикна вече и си я усилва сама) и си танцувам,но не го правя само в къщи!Със компанията ходиме по дискотеки и си денсаме!
Мда....Също много обичам да имитирам някои хора дето танцуват "убийствено" яко xixi![]()
da, redovno. na bg muzika, metal i 4alga. zad1ljitelno pred ogledaloto![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Мноу честоМн яко мн обичам и на каквато музика и да е само да ми харесаааа и полудявам
![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Ami na6te kato gi nqma s 300 zora premestvam ogledaloto ot koridora v hola ,slagam go na stenata ,puskam si nqkfa qka pesni4ka ,ako e po-topli4ko obuvam nqkoq pola i po4vam da se kyl4a ... koi znai kfa sme6na gledka sym![]()
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
mi da pravia go na vsiakva muzi4ka
na kvoto mi se slu6a de)
Постоянно. Много обичам да си надувам музиката на компа и да си танцувам :P А музиката е според настроението ми.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ами да танците са единствиената ми страст обожавам да танцувам.
ooo redovno kogato sku4aq si puskam nqkoq gotina pesni4ka i se razvihrqm![]()
![]()
![]()
ooo vseki den rastursvam ku6tata![]()
susedite malko 4ukat po stenite ama kat po4n ada peq (po-to4no da gra4a) tooogava stava lo6o
\
/ ama nali mi e kef \
/ \
/
... Just smile...
Много обичам да танцувам и постоянно го правя, независимо дали има някой в нас.
Първоначално написано от psycho_girl
танцувам си даже си и пея \/
Събудих се от мисълта за теб с усмивка върху устните...
да,прява го но всичко танцувално диско![]()
няма любов
Танцувам и вкъщи, освен в залатаУф, честно казано, понякога след тренировките, дори и да чуя някое готино парче и колкото и голямо да е желанието ми да ударя един денс, нямам сили
![]()
Зависи от настроението ми, ако съм се разлигавила много може и да стана да танцувам вкъщи, по принцип предпочитам на диско.Малко хаусче и така
![]()
Everything happens for a reason..
Ами да обичам да танцувам в къщи ,но само ,когато няма никой ,защото не обичам да ме гледат как се излагам.![]()
Zavisi kolko sum pil
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Tancuvam ne emi 6te trygne kashtata daje \/ na vsi4ko sam tancuvala-kat se po4ne ot house i se stigne do horo i ra4enica 4ak
Next Time I`ll be True...
Танцувам на транс и денс главно, но като сме с компанията понякога разбиваме и на чалга.
N2O