- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Танцувате ли в къщи?
къщичката ми е много стара и гледам да не я натоварвам дори и при далеч по-приятни занимания
само блус..
![]()
Когато съм на кеф си пускам някоя яка песничка и мога да си денса цял ден :P
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
хаха, не само танцувам, а и припявам, та после хората ме гледат и се подхилкват)
на различна музика, на моменти съм и като тръгне някое парче, което ми допада усилвам на макс и вилнея)
Последните дни на ...my everything на Бари Уайт![]()
танцувам си, свиркам си, пея сии и още 5646558 неща![]()
~cLose t0 yoU~
Аз не мога без музика и винаги може да ме чуете като си тананикам някоя песен.За мен е нормалко да пея и танцувам където и да съм,а моята стаята е моята бърлога,където си позволявам всичко![]()
аз си танцувам навсякъде в нас и то почти непрекъснато![]()
както си и пея непрекъснато
![]()
![]()
![]()
обожавам да танцувам вкъщи!
най редовно когато няма никои в нас си усилвам музиката и си денся\
/ \
/ \
/ \
/
OnLy God CaN Judge Me !
az po-rqdko ama maika mi .......po4ti vseki den
Che koi ne tazncuva?Mnoo qsno che da;] Kato si naduq muzikata na nqkfo dnb i poshturqvam;D ..
![]()
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Естествено,аз танцувам навсъкъде.Вкъщи,по улиците,в заведения,изобщо винаги когато съм в настроение..в кръвта ми е.
![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
Много ясно,даже напоследък го правя почти всеки ден запоследно на терасата с 1 фр. вчера.![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ДаАаА МнОоГо 4еСтО![]()
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
преди постоянно танцувах ама сега адски рядко![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
kato otka4a centralno tancuvam mnoo :P
Успокоих се, че не съм само аз лудата, която си танцува самичка вкъщи...е мисля, че отговорих на въпроса![]()
dam,mn e zabavno \/
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
много често,обичам музиката и танците и щом имам своободно време полудявам и почвам да танцувам.![]()
Първоначално написано от sweet_f4e88
рятко,, когато съм в настроение си пускам музика и ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tom Novy ft. Lima - Take It
![]()
![]()
Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.