- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Танцувате ли в къщи?
редовно! Особено когато се върна от училище -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само като поканя приятели у нас
иначе баща ми и майка ми редовно си пускат некой евъргрийн ала-бала и като почнат едно танго ми идва отвътре да повърна![]()
![]()
Непрекъснато го правя.
Само много "обичам" когато вече съм в разгараи някой да влезе ..
![]()
Да това ми е едно от любимите занимания,когато ми е скучно и не само тогава...много често се случва,даже почти всеки ден,даже си припявам...
Много ясно!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Първоначално написано от minionka
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Да често,когато ходя до мивката или когато си правя яйцаА понякога просто си пускам музика и танцувам,аз съм откачалка що пък да не ?
![]()
Когато съм сама вкъщи..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ако не съм пред огледало, да.Не мога да танцувам и ако случайно се погледна изпадам в ужасВсъщност, то моето не са и танци - подскачам като идиот и си втълпявам, че е ритмично.
o0o да тва си го правя най-редовно обичам да слушам музика постоянно докато чистя , докато се приготвям да излизам музиката винаги звучи![]()
![]()
![]()
![]()
Да.:P
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Когато съм сама у нас е на макс музиката,иначе пак си танцувам като има някой,но на по-тиха музика.![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Да,винаги![]()
Даже когато съм с кофти настроение - пускам музиката и започвам лудо да танцувам![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от lovence
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
дамззз... правя некви маймунджолъци ..![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Да, постоянно. Дори когато седя на компютъра, мятам там ръце кракаИзобщо, обичам танците.
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
+1Първоначално написано от mim4ety_sara
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Правил съм го, но не, не струвам въобще.
*отива да плаче в ъгъла си*
мда, пробвах на минимъл (shuffle) ама не ми се отдаде... иначе редовно си денся, ето едно мое клипче даже:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mJv1t0eqAyc[/youtube]