- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ZA ili PROTIV sexa za 1 no6t?
против![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
секс за 1 нощ - разбира се, че за![]()
първо не поемаш никакъв ангажимент, второ тръпката е супер и трето... май са само две, но тва не променя нищо![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Който не го е изпитал е мно задръстен за мене.
2т. системно
Истината е някъде по средата?
Ами аз съм против!Макар че веднъж ми се случи и ми е за урок!
PROTIV !
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Не виждам какво му е лошото та се противитеДаже на мен ми е просто любимото нещо
The Fallen Shall Rise In A River Of Blood
Ами то хубаво тръпката - спор няма, ама когато си обварзан![]()
не става, не е коректно, да не говорим, че ако връзката ти е "ток и жица", просто нямаш нужда!....Иначе съм против
, независимо от това дали съм свободна или не, защото тъкмо ще започна нещо, ще ми хареса и ще трябва да го спра, защото просто свършва за една нощт, а това не е оферта!
![]()
...
gotino e no da ne se prevra6ta v navik! \/
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
pro4etoh vsi4ki postove do tuk i stigam do tam 4e moje bi 2/3 pravqt sex za 1 no6t ne zaradi udovlstvieto a samo za trupkata koeto adski e glupavo v na nqkoi horata o4ite 4eta "ama to trupkata tova to onova" ili " trupkata e golqma ima smusal" i o6te vse v tozi red na misli kajete mi tova li e sex za edna no6t trupkata li ? az li4no sum TVURDO PROTIV i sum napulno suglasna s Aleandra 6oto q se zamilsete edno mom4e kato ebe nekoq kvo stava ni6to a edno momi4eta kato ebat ..... ostavam na vas da razsujdavate.........................
ЗА, няма какво да се лъжем, сигурно почти всяко момиче в този форум е правило секс за една вечер или ще прави.![]()
Ne sam protiv obache da ne e s nqkoi napalno nepoznat shtoto e opasno! No ne moga da kaja che sam i za... Zavisi!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
est protiv sum
VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..
protiv![]()
Аз лично съм твърдо ЗА пробвал съм го и то не един път... и ми харесваВълнуващо е ...
Да оставиш истинската любов неизказана... Това е най-лесният начин да нараниш сърцето си!!!!
И кво става? Пак нищо.Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
2т. системно
Za,no ako ne si obvurzan![]()
оф... аз не мога да разбера какви са тия разсъждения едно момиче ако го е***... че защо трябва мен да ме ... че то и аз участвам... активна в цялата работа и аз е**. и дали е за една вечер или за повече вечери.... всичко е строго индивидуално и според човека. и според мен не може да се даде категоричен отговор - никой и никога не знае в каква ситуация ще попадне и какво и как ще се случи... тъй че не бъдете прекалено категорични, всичко се случва![]()
I’ve achieved my own survival
I’ve refined my own sweet hell
Първоначално написано от nevermind
![]()
![]()
2т. системно