.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    против
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    protiv

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    секс за 1 нощ - разбира се, че за

първо не поемаш никакъв ангажимент, второ тръпката е супер и трето... май са само две, но тва не променя нищо
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Който не го е изпитал е мно задръстен за мене .
    2т. системно

Град
    In your dreams
    Истината е някъде по средата ?
    Целувката е езикът на светът. Искаш ли да поговорим?

http://32002.Sladur.com

Ами аз съм против!Макар че веднъж ми се случи и ми е за урок!

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    PROTIV !
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Град
    In Da Infinity
    Не виждам какво му е лошото та се противите Даже на мен ми е просто любимото нещо
    The Fallen Shall Rise In A River Of Blood

Guest

....

Ами то хубаво тръпката - спор няма, ама когато си обварзан не става, не е коректно, да не говорим, че ако връзката ти е "ток и жица", просто нямаш нужда!....Иначе съм против , независимо от това дали съм свободна или не, защото тъкмо ще започна нещо, ще ми хареса и ще трябва да го спра, защото просто свършва за една нощт, а това не е оферта!

Guest

....

...

Супер фен
    Град
    sofiq
    gotino e no da ne se prevra6ta v navik! \/

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    pro4etoh vsi4ki postove do tuk i stigam do tam 4e moje bi 2/3 pravqt sex za 1 no6t ne zaradi udovlstvieto a samo za trupkata koeto adski e glupavo v na nqkoi horata o4ite 4eta "ama to trupkata tova to onova" ili " trupkata e golqma ima smusal" i o6te vse v tozi red na misli kajete mi tova li e sex za edna no6t trupkata li ? az li4no sum TVURDO PROTIV i sum napulno suglasna s Aleandra 6oto q se zamilsete edno mom4e kato ebe nekoq kvo stava ni6to a edno momi4eta kato ebat ..... ostavam na vas da razsujdavate.........................

ЗА, няма какво да се лъжем, сигурно почти всяко момиче в този форум е правило секс за една вечер или ще прави.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Ne sam protiv obache da ne e s nqkoi napalno nepoznat shtoto e opasno! No ne moga da kaja che sam i za... Zavisi!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

est protiv sum
    VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    protiv

Аз лично съм твърдо ЗА пробвал съм го и то не един път... и ми харесва Вълнуващо е ...
    Да оставиш истинската любов неизказана... Това е най-лесният начин да нараниш сърцето си!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
    edno mom4e kato ebe nekoq kvo stava ni6to a edno momi4eta kato ebat ..... ostavam na vas da razsujdavate.........................
    И кво става? Пак нищо.
    2т. системно

оф... аз не мога да разбера какви са тия разсъждения едно момиче ако го е***... че защо трябва мен да ме ... че то и аз участвам... активна в цялата работа и аз е**. и дали е за една вечер или за повече вечери.... всичко е строго индивидуално и според човека. и според мен не може да се даде категоричен отговор - никой и никога не знае в каква ситуация ще попадне и какво и как ще се случи... тъй че не бъдете прекалено категорични, всичко се случва
    I’ve achieved my own survival
    I’ve refined my own sweet hell

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nevermind
    оф... аз не мога да разбера какви са тия разсъждения едно момиче ако го е***... че защо трябва мен да ме ... че то и аз участвам... активна в цялата работа и аз е**. и дали е за една вечер или за повече вечери.... всичко е строго индивидуално и според човека. и според мен не може да се даде категоричен отговор - никой и никога не знае в каква ситуация ще попадне и какво и как ще се случи... тъй че не бъдете прекалено категорични, всичко се случва
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си