- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за космите
Мисля си,че тая тема може да бъде полезна на някого ако се изняснят как расте косъма,когато се третира(бръсне,кола маска,епилатор,пинсета),как точно действат на косъма,как растат(по-дебели,по-тъмни,изтъняват и тн).Ако някой разбира достатъчно,моля да обясни.Скоро имаше някакъв където си беше махал мъха по ушите с пинсета-въпроса ми е ако вярно се маха с пинсета мъха(малките косъмчета) ще станат ли "по-гадни" и най-вече защо?И ако може ако казвате нещо аргументирайте се -дали от собствен опит и тн.
ami nai-zle e s samobrusna4ka-togava ti rastut po debeli po tumni i po gusti - stavat kato 4etina!Az polzvam kola maska i ve4e na krakata imam suvsem malko. a otnosno epilatora i pinsetata trqbva mn da vnimava6 da ne gi otkusne6(koeto se slu4va na 90% ot kosmitete) taka se polu4ava su6tiq efekt kato s samobrusna4kata- UZASEN!
16_f дрън дрън та плясполучавало се същото като при самобръсначка...
Защо? Напротив, право е момичето 16_f имам предвид. Като косъма се откъсне той напрактика все едно се бръсне. На мен ми се случва доста често товаПървоначално написано от Анонимко
темите стават все по тъпи ...земете да мислите малко е .... има хиляди теми като тази каде подробно е убяснено !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Idiotka,дай линк,ма,където някой обяснява защо!
Ммм според мен най гадно е със самообръсначка защото стават по гъсти не е трайно а бе гадна работа, пинсета - много бавно но поне е от корена, кола маска - мисля че е най-добрия вариянт, но ако те е много чувствителна кожата по-добре не и не на всякъде става - триъгълника не е добра идея защото се раздърпват устните, епилатор - според мен е най-добрия вариант но горе долу наравно с колата маска, ако знаеш какво да правиш като се обезкосмяваш с епилатор ако някой иска да му обяснявам да ми каже щото не ми се пеше сега.....
Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!