.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    izabela_16f
    Guest

не искам да се привързва много към майка ми

На 16 съм.Преди 4 месеца родих бебе - момиченце,кръстих я Аделина.Бащата(на 17) се отказа от родителската отговорност.Не съм го виждала от началото а бременността.С майка и татко гледаме бебето.Сега на 15 септември ще се връщам на училище(един клас по-долу).Ще виждам детето за няколко часа през деня вместо за целия ден,а майка ще седи да го гледа.Дали Аделина ще се привърже повече към майка ми?Защото един ден като стана пълнолетна и си осигуря доходи(намеря работа) ще взема детето със себе си и ще се преместим,а вероятно по-късно и ще се омъжа.Не искам детето да се привързва прекалено много към аба си.Моля за съвет!

ами ако темата не е ебавка,споко,ще се оправят нещата все някак
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Шани
    Guest
    Да си мислила преди да го направиш това бебе! Сега не мислиш ли че е малко късно Нямам думи за тебе какава си ... това си е твоя работа, троши си главата като нямаш акъл у нея.

anonimnaa
    Guest
    abe kak moje da govori6 taka 6ani??? momi4eto ne e napislao "Molq za upreci"...a iska suvet...da mu se nevidi,sigurna sum,4e tq ne e iskala da se polu4i taka...mnogo puti stavat izdunki...az i moq pr li4no mn vnimavame,no ni se e slu4valo da stava gaf...stigala sum i do postinor....no kakvo da se pravi na vseki moje da se slu4i,dai sq da q izkarame nai-4ernata...naprotiv-daje donqkude q pozrdavqvam,4e e imala smelostta da se izpravi pred problema i dori i da e trudno,da poeme otgovornostta ot deistviqta si =D> az li4no, 4estno da si priznaq ako stigna do takuv moment 6te se izpla6a i 6te izbrea po-lesniq na4in-aborta...no ne v tova e problema...zapo4vam da govorq malko outtopik,ama zamislete se,be,... hei hora...predi da govorite pomislete kak 6te go prieme otsre6tniqt 4ovek sigurno na momi4eto mu e dostatu4no trudno i mu e pisnalo ot kritiki,ta i ti da dobavq6 tvoqta...ako ne moje6 da i pomogne6,pone ne i pre4i,ne i pravi po-gadno a za avtorkata-ami, mila,kakvo da ti kaja-da te uspokoqvam,4e vs 6te e ok,nqma da go pravq...za6toto sigurno si usetila 4e e dosta trudno,ne vinagi vs 6te e na 6,no zatova puk sa blizkite,da pomognat s kakvoto mogat...i ako naistina temata ne e bazik,ne se pritesnqvai za privurzvaneto na deteto...smqtam 4e prosto maika ti trqbva o6te ot sega da mu obqsnqva,4e mu e BABA,a ti si MAMA...kogato ima6 svobodno vreme,posve6tavai go na deteto...neka useti obi4ta ti i budi sigurna,4e nqma da te pripoznae s tvoqta maika....kolkoto i stranno da zvu4i,to e tvoe dete i use6ta, 4e ti si maika mu....kolko mn jeni ostavqt decata si na babite da gi gledat, za6toto trugvat na rabota...e da, tezi deca mn obi4at babite, no ne sa zabravili koq e maika im....spokoino,kogato deteto 4uvstva obi4ta ti, nqma zna4enie dali si s nego 2 4asa ili 5 4asa, ili cql den... iii ti pojelavam da obi4a6 deteto si, kolkoto tvoite roditeli obi4at tebe...a to da te obi4a 2 puti pove4e ot tova i nikoga da ne razbere bolkata ot tova da si dete po pogre6ka(ako e taka,ako ne e jelano dete,a e prosto ot gaf)...budi 6tastliva....pregru6tam te

Мога да кажа, че се възхищавам на това момиче. Искам да му кажа, че независимо какво се случва тя е нейна дъщеря и това никой не може да го промени. Никой не може да замени обичта ти. Така че няма защо да се притесняваш.

П.П.Дано темата да не е поредния бъзик.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anonimnaa
    abe kak moje da govori6 taka 6ani??? momi4eto ne e napislao "Molq za upreci"...a iska suvet...da mu se nevidi,sigurna sum,4e tq ne e iskala da se polu4i taka...mnogo puti stavat izdunki...az i moq pr li4no mn vnimavame,no ni se e slu4valo da stava gaf...stigala sum i do postinor....no kakvo da se pravi na vseki moje da se slu4i,dai sq da q izkarame nai-4ernata...naprotiv-daje donqkude q pozrdavqvam,4e e imala smelostta da se izpravi pred problema i dori i da e trudno,da poeme otgovornostta ot deistviqta si =D> az li4no, 4estno da si priznaq ako stigna do takuv moment 6te se izpla6a i 6te izbrea po-lesniq na4in-aborta...no ne v tova e problema...zapo4vam da govorq malko outtopik,ama zamislete se,be,... hei hora...predi da govorite pomislete kak 6te go prieme otsre6tniqt 4ovek sigurno na momi4eto mu e dostatu4no trudno i mu e pisnalo ot kritiki,ta i ti da dobavq6 tvoqta...ako ne moje6 da i pomogne6,pone ne i pre4i,ne i pravi po-gadno a za avtorkata-ami, mila,kakvo da ti kaja-da te uspokoqvam,4e vs 6te e ok,nqma da go pravq...za6toto sigurno si usetila 4e e dosta trudno,ne vinagi vs 6te e na 6,no zatova puk sa blizkite,da pomognat s kakvoto mogat...i ako naistina temata ne e bazik,ne se pritesnqvai za privurzvaneto na deteto...smqtam 4e prosto maika ti trqbva o6te ot sega da mu obqsnqva,4e mu e BABA,a ti si MAMA...kogato ima6 svobodno vreme,posve6tavai go na deteto...neka useti obi4ta ti i budi sigurna,4e nqma da te pripoznae s tvoqta maika....kolkoto i stranno da zvu4i,to e tvoe dete i use6ta, 4e ti si maika mu....kolko mn jeni ostavqt decata si na babite da gi gledat, za6toto trugvat na rabota...e da, tezi deca mn obi4at babite, no ne sa zabravili koq e maika im....spokoino,kogato deteto 4uvstva obi4ta ti, nqma zna4enie dali si s nego 2 4asa ili 5 4asa, ili cql den... iii ti pojelavam da obi4a6 deteto si, kolkoto tvoite roditeli obi4at tebe...a to da te obi4a 2 puti pove4e ot tova i nikoga da ne razbere bolkata ot tova da si dete po pogre6ka(ako e taka,ako ne e jelano dete,a e prosto ot gaf)...budi 6tastliva....pregru6tam te
    =D>

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от anonimnaa
    =D>
    Много ми хареса това, което написа. Очите ми се насълзиха, когато четях последните редове. Браво и дано всичко е наред.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Ако темата наистина не е бъзик
    Мила,възхищавам ти се!Възхищавам ти се,че си избрала по-трудния път.Този да родиш детето!Не се притеснявай,дъщеричката ти усеща,че ти си МАМА,а жената,която за момента го гледа,защото ти трябва да учиш и да получиш образование е негова БАБА!Малката разбира,че ти правиш всичко заради нея,за доа може след време сама да и осигуриш приличен живот. А и след училище ще можеш да и отделяш нужното внимание,събота,неделя.....
    Мила,прегърни силно дъщеричката си от мен.Тя е най-голямото щастие на света!Ти си много силна,не се предавай

Повече от фен
    Ако си добра майка то никога няма да те забрави.Това си зависи само от теб,а колкото до това кой го гледа-да,вероятно доста ще се привърже към нея,но все пак ти си му майка и детето няма начин да не те обича най-много.

Повече от фен
    абе тва е човек,да не е куче че да знае коя е майка му.ествествено че ще се привърже към баба си все пак тя ще го отгледа. и как така ще се виждате по няколко часа все пак училището отнема по 7 8 часа...ти кво ще хойкаш цял ден по кафета и ще оставяш майка ти да се грижи за бебето.мисля че ще имаш достатъчно време да прекарваш с детето.пък и какво лошо има то да се привърже към баба си?тва някъв вид егоизъм ли е "трябва да обича само мен" ....

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Wow... Докато четях темата ми изскочиха хиляди мисли, като седнах да пиша се разбъркаха и вече не знам как да ги събера. Момиче, ти ме шашна, рядко се случва да загубя ума и дума. Ти си само на 16, с точна и ясна предства какво искаш. Направила си грешка, предполагам не е било по план, но си избрала вярното решение. Възхищавам ти се! За това, че си събрала сили да родиш дъщеричката си, че си твърдо решена да я отгледаш, а не да я изоставиш, както става в повечето случаи, за това, че намираш сили на тази възраст да се грижиш за дете, за това, че си решена да завършиш образованието си и най-вече за това, че не се самосъжаляваш, а можеш с гордо вдигната глава да се похвалиш с малката Ади. Възхищавам ти се, мила! Също така много се радвам, че родителите ти са уважили избора ти и са готови да ти помагат както могат, а не те съдят. Някой може да каже горкото момиче, съсипало си е живота. И аз преди като чуех за такъв случай така си мислех, но темата ти успя да ми промени мнението. Радвам се за теб, защото имаш всичко, което ти е нужно - искрената обич на малката ти гордост и на родителите ти, също така и тяхната подкрепа. Те са безценни. След като знаеш, че не си сама срещу света всички трудности ще бъдат по-леки. Не се притеснявай, малката винаги ще знае коя е майка й и ще те обича повече от всеки друг. И мен са ме отгледали баби като малка, но мама я обичам повече от тях. Така ще бъде и при твоето малко съкровище, не се притеснявай. Бъди все така силна, мила! Пожелавам ти цялото щастие на света, ти го заслужаваш!

Мега фен Аватара на koalka
    Ще свикне и с двете.Но ти,както каза един ден ще си осигуриш доходи и ще живееш заедно с нея.Помни:ти винаги ще си нейната майка,а твоята майка-нейна баба.

Град
    Dale4 ot horata
    Цитирай Първоначално написано от Шани
    Да си мислила преди да го направиш това бебе! Сега не мислиш ли че е малко късно Нямам думи за тебе какава си ... това си е твоя работа, троши си главата като нямаш акъл у нея.
    =D> мн ясно ве ебаси децата имат деца пффф майкати може да те убие и псоле да си гледа скапаното ти детенце аххах 6тото от тебе ни6то нема да излезне ... ве4е! 100 %
    Life sux and then you die!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ako naistina temata ne e ebavka napravo te si dam mnenieto razbiram 4e kogato si razbrala za tova dete ti se e iskalo da se xvrali6 ot nqkoi etaj no sega sam sigurna 4e go obi4a6 pove4e to koito i da bilo drug Ako maika ti spored teb ne mu vredi po nqkakav na4in nqma za kakvo da se pritesnqva6,no ti vse pak 6te vijda6 deteto predpolagam vseki den taka4e to 6te se privarje i kam dvete ne se trevoji za tova.Nai dobre se uspokoi i si prodalji u4enieto bez da se pritesnqva6

=D> =D> =D>

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами да си мислила по рано е !!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Мога да кажа, че се възхищавам на това момиче. Искам да му кажа, че независимо какво се случва тя е нейна дъщеря и това никой не може да го промени. Никой не може да замени обичта ти. Така че няма защо да се притесняваш.
    Съгласявам се с това мнение.

П.П.Дано темата да не е поредния бъзик.
    Защо пък трябва да е ебавка? Всяка втора тема дай да е ебавка. Хмм.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Wow... Докато четях темата ми изскочиха хиляди мисли, като седнах да пиша се разбъркаха и вече не знам как да ги събера. Момиче, ти ме шашна, рядко се случва да загубя ума и дума. Ти си само на 16, с точна и ясна предства какво искаш. Направила си грешка, предполагам не е било по план, но си избрала вярното решение. Възхищавам ти се! За това, че си събрала сили да родиш дъщеричката си, че си твърдо решена да я отгледаш, а не да я изоставиш, както става в повечето случаи, за това, че намираш сили на тази възраст да се грижиш за дете, за това, че си решена да завършиш образованието си и най-вече за това, че не се самосъжаляваш, а можеш с гордо вдигната глава да се похвалиш с малката Ади. Възхищавам ти се, мила! Също така много се радвам, че родителите ти са уважили избора ти и са готови да ти помагат както могат, а не те съдят. Някой може да каже горкото момиче, съсипало си е живота. И аз преди като чуех за такъв случай така си мислех, но темата ти успя да ми промени мнението. Радвам се за теб, защото имаш всичко, което ти е нужно - искрената обич на малката ти гордост и на родителите ти, също така и тяхната подкрепа. Те са безценни. След като знаеш, че не си сама срещу света всички трудности ще бъдат по-леки. Не се притеснявай, малката винаги ще знае коя е майка й и ще те обича повече от всеки друг. И мен са ме отгледали баби като малка, но мама я обичам повече от тях. Така ще бъде и при твоето малко съкровище, не се притеснявай. Бъди все така силна, мила! Пожелавам ти цялото щастие на света, ти го заслужаваш!
    И аз мисля така. Браво!!! Ти си герой!!! Желая на теб, на малката Ади и на хората, които са до теб и те подкрепят много здраве, щастие и успех във всички начинания. И знай, че дъщеря ти винаги ше знае коя е майка и и ще я обича повече от всичко на света. Стига разбира се и ти да и показващ любпвта си марак и за 1-2 часа на ден. КЪСМЕТ ЗАНАПРЕД!!! =D> =D> =D>

шани,13lack_Sheep,IdiOtKa за к'во говорите така за какво да е мислила по-рано затова че ще има дете и то не трябва да се роди,тя е решила да го роди и го е родила , тя само пита дали детето ще се привърже към баба си повече отколко към нея ,защо да няма акъл в главата? тя е решила че иска детето и го е родила ,и защо си казввате негативното мнение тя просто иска съвет,а не критика!!!Към авторката на темата-и аз те поздравявам,че си толкова смела,пожелавам на теб,на малката и на майката и бащата ти да сте живи и здрави и да отгледате едно прекрасно момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си