- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя, ако приятел ми прецаква връките?
Мой приятел на няколко пъти вече прецаква ръските ми с момичетата...В началото доста умело покриваше следите си, но в последните 2-ве интриги го сгащих... Опитах е да му кажа, че вече съм го разкрил, но той се прави все едно нищо не е станало.Какво мога да направя?![]()
mi ebasi priqtelq deto imash 4esno!ostavi go i tova e !
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
tegli mu mainite..........![]()
![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Прави сте, но с него се познаваме от как се помня...
И всеки път се надвам, че всичко е за последно и че той може да се промени, ама не!Дали е умесно да му го върна и да го накарам да се чувства така както аз?Или по този начин падам до неговото ниво?Ненам , но зна че съм му адски ядосан, и сякаш всичко което прави го прави зада е състезава с мен...
Всички правописни грешки(ако има) са нарочно
Той не може да ти се нарече приятел.Прекъсни всякакви отношения с него и не мога да разбера защо го прави,при положение,че надали харесва всички,с кои то ти ходиш?
да ти кажа 4есно 100% не е виновен само той се пак и моми4етата са имали някво у4астие![]()
и да му говориш и да му обясняваш няма да се промени нищо - просто си намери моми4е което няма да му се върже
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не му го връщай...просто се опитай да го разкараш от себе си...аз така правя с така наречените си "приятели"
Съгласна съм!Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
откажи се от приятелските му намерения докато още е време! недей пропилява шансовете си за хубави връзки само защото той прави всичко възможно да ги прецаква!
Ne znam ot kyde da si zapo4na da ti kaja,moqta istoria malko e slojna,hodq s nego okolo 4 godini,mnogo go obicham,no problemyt,che az i kazah "razdelqme se" bez da iskam ,no az i kazah okolo 2 pyti v godinata ,toi mi dade 2 6ans ,no ne mojal da mi dade o6te 1 6ans i iska da si pomislq mnogo seriozno ,bez da iskam ,za6toto se vslu6ah typata priatelite mi!Ne znam kak da se vyrna pri nego i da mu pokazvam che iskam nego!pi6ete mi Help Brick wall Brick wall Brick wall
Я вземи го разкарай и ако още веднъж се пробва да направи нещо такова му тегли един здрав бой и това е!
Шибни му една и му кажи, че следващия път ще си изплюе ченето. Е на тва му викам мъжка п**ка. Да прецаква приятелите си и то за такива неща... завистлитво ко**ле!
Прави сте, на наистина ми е трудно да кажа край... И макар да осъзнавам, че такъв "приятел" нетрябва да имам немога да се променя.Аз съм човек , на който ако му спечелиш доверието никога няма да те предаде и явно съм се заблуждавал, че и той държи на мен.След всяка моя провалена връска ми минават какви ли не неща през главата, но при следващата нещата започват отначало.Исками се да бъда егуист, но колкото и да се опитвам несе получава.Проблема ми е май, че живота ме накара да порасна много бързо, за разлика от връсниците си.А относно за вината на момичетата- да може и да имат, неотричам , но то йвинаги поставя мн кофти нещата пред тях... Казва им, че съм им изневерил или нещо такова и като го повтаря няколко пъти и те като знаят, че ми е мн близък "приятел" решават, че е истина... И непрекъснато миза да намеря начин как да му го върна, но "Рано или късно, всичко се връща" !!!
Това е мое, но несъм се логал...СориПървоначално написано от Анонимко
![]()
da go zaebe6 moi 4ovek
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Golem priqtel ima6
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Прави сте,че ще трябва да направя драстична промяна в държанието ми към него.Боклуци като него не заслужават да имат нищо до себеси, дори кучеКаквото било, било - никога повече няма да се подавам на манипулативните игрички на тоя тип
![]()
Добро утро! А шибна ли му една?Първоначално написано от vipchoo
awe nai vajnoto e da osuznaesh dali naistina ti e priqtel ... tfa 4e go poznavash ot kakto se pombnish ne e opredelqshto .. ako ti prai par4eta hsotot ti zavijda 4e na tebe ti vruzvat a na nego ne ... zemi mu otvori kufara i mu ebi mwaikata v ustata ... ai bago v pedala .. ama da znaesh 4e i kurvite sa za boi
Drupni my 6altera i e re6en problema s mackite koito razybejdava da sa s tebe
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Ми мойта приятелка имаше една подобна звезда, която се опита да ни провали вразката. Мани че от 8 години са най-добри приятелки ми и тя неможа да понесем, че ние сме заедно и репликата беше "Ха..8 годишно приятелство...провалям го за 2 мин." И естествено беше заебанаСавет ---> Майнаааааааааааааааааа!
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775