.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

ТЕЛЕФОНА МУ

ПУСКАМ ТАЗИ ТЕМА ЗАЩОТО ДОКЪТО СЛУШАХ ЕДНА ПЕСЕН СЕ ЗАПИТАХ КАК ЛИ БИХА РЕАГИРАЛИ ХОРАТА АКО СЕ ПОСТАВЯТ ВЪВ ВЪПРОСНАТА СИТУАЦИЯ А ТЯ Е СЛЕДНАТА ЧЕ В ТЕЛЕФОНА НА ЛЮБИМИЯ МЪЖ НА ЛИЦЕ ОТ ЖЕНСКИ ПОЛ НЕЙНОТО ИМЕ НЕ ФИГУРИРА ЧЕ ИМА НЕЙНИЯ НОМЕР НО НА МЯСТОТО МУ Е МЪЖКО ИМЕ ЗА ДА НЕ ГО РАЗКРИЕ СЪПРУГАТА МУ ЛИЦЕТО СПОМЕНАВА СЪЩО ЧЕ КОГАТО ПИШЕ SMS ПИШЕ В МЪЖКИ РОД МИСЛИТЕ СИ ЗАЩОТО САМО ТОВА Е НАЧИНА ДА СА ЗАЕДНО ВИЕ КАК МИСЛИТЕ БИХТЕ ЛИ ПРИЕЛИ ТАКИВА УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЗКА АЗ ЛИЧНО СЪМ ПРЕКАЛЕНО ГОРДА И НЕ БИХ
    А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...

Мега фен Аватара на iiirish
    "прекалено горда" - добре го каза аз също не бих се принизила под нивото си поради такава причина!

Голям фен
    Град
    София
    МИ да знаеш че си има жена...и че разваляш семейство...Аз лично като си представя подобна ситуация,се поставям на мястото на съпругата..И стигам до извода ,че въпросния мъж е ебати тъпанара!С извинение.
    И не искам да съм 2ра за някой,камоли да съм записана така в телефона му и да се обръща в смси към мен в мъжки род...Наглост!Не бих

Guest
    Гаджето ми не е женено така че не ми се налага да търпя това, а пък и ако все пак се изпадне в такава ситуация, тази която го търпи това може да бъде сигурна, че тя е само "чук-чук-чао". Ако мъжът има сериозни намерения към нея ще се раздели със съпругата си, която явно не обича щом я лъже и така няма да се налага такова положение!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами бих изискала от човека,който ме обича и е женен и не обича съпругата си да се разделят.Не бих се бъркала между съпрузи,но ако това стане е редно той така да постъпи.Ако го е грижа за съпругата му и някога я е обичал ще постъпи точно така.

Не се занимавам с такива глупости, не бих се занимавал. А и СМС-и не мипиша много често.

Фен
    Град
    out of the reality
    Mi chestn kazano tova mi zvichi malko typo,no sigurno gi ima i takiva.Za men lichno...predpolagam che nqma da mi se nalaga,zashtoto ne se zanimavam s zaeti myje
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Guest
    az sum momi4e no kogato hodih s edno mom4e pove4e ot 3 godini,si bqh hvanala tam edin i mu bqh napisala imeto vse edno e na momi4e no ne sum mu prastala sms ,a samo mu zvanqh

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    nikoga ne bih priela takiva usloviq....ako shte e smen da bude s men..a za mnenieto na drugite ne davam puknata para..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Хах, да съм втора дупка на кавала ... еми не,мерси
    Имам си гордост и достойнство, той не е първият или последният, има много момчета(мъже в случая), които биха ми дали това, което заслужавам, а не да ме използват само като развлечение и да си разнообразят живота
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Плевен
    И аз не бих приела особено при това положение - съпруга

Момче,момче за мен ти си цигара- станеш ли на фас запалвам друга аз.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    "прекалено горда" - добре го каза аз също не бих се принизила под нивото си поради такава причина!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Прекалено горда съм, за да приематакова нещо. А ще ми кажш ли коя е тази песен да я чуя.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Ne bih se primirila s takova ne6to-iskam da sam edinstvenata za 4oveka kogoto obi4am.

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    МИ да знаеш че си има жена...и че разваляш семейство...Аз лично като си представя подобна ситуация,се поставям на мястото на съпругата..И стигам до извода ,че въпросния мъж е ебати тъпанара!С извинение.
    И не искам да съм 2ра за някой,камоли да съм записана така в телефона му и да се обръща в смси към мен в мъжки род...Наглост!Не бих
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си