- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ТЕЛЕФОНА МУ
ПУСКАМ ТАЗИ ТЕМА ЗАЩОТО ДОКЪТО СЛУШАХ ЕДНА ПЕСЕН СЕ ЗАПИТАХ КАК ЛИ БИХА РЕАГИРАЛИ ХОРАТА АКО СЕ ПОСТАВЯТ ВЪВ ВЪПРОСНАТА СИТУАЦИЯ А ТЯ Е СЛЕДНАТА ЧЕ В ТЕЛЕФОНА НА ЛЮБИМИЯ МЪЖ НА ЛИЦЕ ОТ ЖЕНСКИ ПОЛ НЕЙНОТО ИМЕ НЕ ФИГУРИРА ЧЕ ИМА НЕЙНИЯ НОМЕР НО НА МЯСТОТО МУ Е МЪЖКО ИМЕ ЗА ДА НЕ ГО РАЗКРИЕ СЪПРУГАТА МУ ЛИЦЕТО СПОМЕНАВА СЪЩО ЧЕ КОГАТО ПИШЕ SMS ПИШЕ В МЪЖКИ РОД МИСЛИТЕ СИ ЗАЩОТО САМО ТОВА Е НАЧИНА ДА СА ЗАЕДНО ВИЕ КАК МИСЛИТЕ БИХТЕ ЛИ ПРИЕЛИ ТАКИВА УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЗКА АЗ ЛИЧНО СЪМ ПРЕКАЛЕНО ГОРДА И НЕ БИХ
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
"прекалено горда" - добре го казааз също не бих се принизила под нивото си поради такава причина!
МИ да знаеш че си има жена...и че разваляш семейство...Аз лично като си представя подобна ситуация,се поставям на мястото на съпругата..И стигам до извода ,че въпросния мъж е ебати тъпанара!С извинение.
И не искам да съм 2ра за някой,камоли да съм записана така в телефона му и да се обръща в смси към мен в мъжки род...Наглост!Не бих
Гаджето ми не е женено така че не ми се налага да търпя това, а пък и ако все пак се изпадне в такава ситуация, тази която го търпи това може да бъде сигурна, че тя е само "чук-чук-чао". Ако мъжът има сериозни намерения към нея ще се раздели със съпругата си, която явно не обича щом я лъже и така няма да се налага такова положение!
Ами бих изискала от човека,който ме обича и е женен и не обича съпругата си да се разделят.Не бих се бъркала между съпрузи,но ако това стане е редно той така да постъпи.Ако го е грижа за съпругата му и някога я е обичал ще постъпи точно така.
Не се занимавам с такива глупости, не бих се занимавал. А и СМС-и не мипиша много често.
Mi chestn kazano tova mi zvichi malko typo,no sigurno gi ima i takiva.Za men lichno...predpolagam che nqma da mi se nalaga,zashtoto ne se zanimavam s zaeti myje![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
az sum momi4e no kogato hodih s edno mom4e pove4e ot 3 godini,si bqh hvanala tam edin i mu bqh napisala imeto vse edno e na momi4e no ne sum mu prastala sms ,a samo mu zvanqh
nikoga ne bih priela takiva usloviq....ako shte e smen da bude s men..a za mnenieto na drugite ne davam puknata para..
Хах, да съм втора дупка на кавала ... еми не,мерси![]()
Имам си гордост и достойнство, той не е първият или последният, има много момчета(мъже в случая), които биха ми дали това, което заслужавам, а не да ме използват само като развлечение и да си разнообразят живота![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз не бих приела особено при това положение - съпруга
Момче,момче за мен ти си цигара- станеш ли на фас запалвам друга аз.
Първоначално написано от anito.sl
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Прекалено горда съм, за да приематакова нещо. А ще ми кажш ли коя е тази песен да я чуя.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ne bih se primirila s takova ne6to-iskam da sam edinstvenata za 4oveka kogoto obi4am.
Първоначално написано от Jenninka
![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...