- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му пиша ли?Излиза все едно се предлагам....
Ето така стоят нещата: С него не ходим,но спим от време на време...Започнахме преди година и нещо.Има много силна тръпка,направо се побърквам като си помисля за него...Спахме последно преди три дни...и след това той не ми се е обаждал.По принцип това е нормално,защото се виждаме рядко-веднъж на месец-два.Сега обаче много искам да го направим,но се чудя дали да му пиша смс.Винаги той ми е предлагал да се срещнем и винаги той ми е звънял.От опита си с друго момче знам,че е голям резил да му звънна и да го моля да се видим за да спим.Не искам да правя такива изцепки,но желанието ми е много силно и почти е минало всякакви граници.Дайте идея какво да правя,моля ви....
kupi si vibrator-negur
Yupeeee !
za da ti go za4ukam otzad...Първоначално написано от Paduan`
sega po temata...nqkoi shte mi otgovori li smisleno?
Az ne mislq, che e unizitelno ili tupo ti da mu se obadish.. kak toi moje da te tursi,a ti nego ne moje li? V sluchai ako samo toi te tursi za men e po unizitelno seedno si momiche na povikvane .. q si gledai kefa i ako ti se pravi seks s nego.. pravi go!![]()
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
ми звънни му на момчето кой ше откаже чукане без обвързване ;щ
kvo pita6 dali nia da se prodava6 pa 6om pravi6 sex s nekuv det ne ti e nikuv kvo iska6 we ku4ko?Първоначално написано от Anna_88
mi gledai sa macko, ti si go poznava6 nai-dobre i znae6 to4no kak 6e reagira.i kakto kaza nqkoi tam nz koi be6e ako te tyrsi samo vse edno naistina si mmomi4e na povikvane!kato ti se prai sex pravi go.![]()
![]()
Първоначално написано от Anna_88
![]()
ебаси ку4ata
![]()
![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
pone mu vzemi nekoj lev kato spi6 s nego, za da ne izleze 4e si bezplatna![]()
Нищо лично, но ... по-унизително от положението до което си се докарала няма накъде, такаче си му звънни, щом имаш нужда да бъдеш задоволена...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
обади му се - няма нищо срамно да изразиш злото си желание![]()
Мояткабинет ееее в адаа
Наистина звучи малко като, че си момиче на повикване. Без да се обиждаш, сама си си го направила така. Вместо да чакаш малко милост от него да те задоволи, вземи сама това, което искаш. И без това нямате нищо сериозно.. Нямаш много за губене, звънкай.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Пиши там, ако не иска да се видите - момиче на повикване си ...
nishto lichno,ama ti mai verno si momiche na povikvane ...
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
не е задължително все той да те търси, обади му се един път и ти![]()
само че откаже ли ти веднъж, по-добре втори такъв опит не прави, защото явно ще е решил, че може да се виждате само когато на него му оттърва и има възможност
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Звънкаи му на тоя... И ходете да се праскате някъдеНаправиго момче на повикване... Този път не той има нужда от теб а ти от него... Друго немога да ти кажа
![]()
Да оставиш истинската любов неизказана... Това е най-лесният начин да нараниш сърцето си!!!!
Явно секса е най-важен за теб!Жалко,но му звънни.Защо не?Така и така когато той ти се обади си наповикване,така че...
Ти не му се обаждай "ела ме наеби" ми го покани на кафе то е ясно ама не виждам нищо срамно. А не излиза ли пък че той те вика на повикване щом той ти се обади? Според мен жената да вика мъжа ми се струва много по заигравателно.А относно всичките тея напъпили пубери дето изказват мнения - научте се първо да изпитвате удоволствие от секса, па тогава давайте съвети...
2т. системно
Според мен това положение е по-добре отколкото да спят заедно, тя да има чувства, а той да я използва. Не е чак толкова лошо нещо това, което правиш, но гледай да не разбере никой нищо, пази го в тайна, защото нали виждаш как разсъждават хората.
А относно въпроса - ами унизително е ти да го търсиш, но това се отнася повече за началото, вече сте се срещали толкова време, всичко е ясно. Ще бъде унизително, ако го молиш, ако настояваш. Просто му кажи, че искаш да излезете на кафе, оттам нататък му подай топката. Той веднага трябва да разбере. Ако каже, че не може, му кажи добре е толкова, остави го той да предложи друго нещо и така. С други думи - показваш му какво искаш, оттам нататък всичко зависи от него.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
ми кликни му само и той ще ти се обади
ако пита за какво ми звъниш кажи че си се объркала и го питай дали все пак като ти се е обадил иска да се видите
така мисля че ще се получи
Ти понеже до този момент си се държала на ниво,та сега ти пука кво ще си помисли....![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
пиши му . .е сигурно си му писала вече ,но може да напишеш какво е станало .....