- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Невероятно гаден проблем ! ! ! ! !!!!!!!!!!
Хора имам страшен проблем , вчера съм с гаджето на купон обаче там бяха две други френдки които много ми се кефят и са ми навити от одавна , аз обичам само моята обаче , но ква стана 1-на чашка 2-3-4-5-6 чака и се напих , моята ми изчезна от хоризонта и другите две се нахвърлиха върху мен и ме завлачиха в кенефа и кво да правим пиян съм почнах ги клатим обаче един глупак ни видял да се чукаме и извикал моята и тя ни видя в крачка и сега ми се еба майката не искам да я губя мноо я обичам но тя не иска и да чуе не сме се виждали от няколко дни миргам хора( липсва ми много какво да правя дайте съвет , тя е на 18 години аз съм на 17 -се
tolkoz ti e akala i na tebe .Ako si q obi4al tolkova nqmashe da q karash da strada po takav na4in>tova e nai-dolnoto ne6to da izneverish na nqkogo po takav otvratitelen na4in.Za men tova e neprostimo!Edva li i tq 6te ti prosti po skoro bi iskala da si nameri nqkoi koito 6te darji na neq i Naistina 6te q Obi4a
Na syshtoto mnenie sym. Togava si mislil samo s onaq si glava...sam si si vinoven i neka da ti e za urok sledvashtiq pyt da ne pravish tazi greshka.Ako tolkova dyrjeshe na neq...nqmashe da si v tova polojenie.Vqrno alkohol ama...Първоначално написано от Анонимко
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
zaklevam se ti si e***i p****a ne zaslujava6 gadjeto ti da se vurne pri teb!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
алкохола не те оправдава..а и ти не я заслужаваш
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Така,така, като не си знаеш границите относно пиенето ... ето ти едно добро възмездие ...
Алкохолът не те оправдава определено![]()
Каквото си си надробил, това ще си сърбаш ...
Не мога да ти дам съвет, защото момичето си е съвсем право ...![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
dobre 4e se e nameril nqkoj "glupak", kojto da izvika gadjeto ti, za6toto sys sigurnost pak 6te6e da prodylji6 da i izneverqva6![]()
1. Откажи алкохола.
2. Извини й се подобаващо!
3. Поговори за тоя проблем с нея и се разберете.
няма да ти прости пич,ако е момиче с достойнство...
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Chesno kazano laina kato tebe zaslujavat sled takava postupka da q karat na suho godini nared ... sam si si vinoven ... ne si vuobrazqvai 4e 6te si vurne6 gadjeto ama pone gledai da spretne6 svqsno izvinenie - bez da se opravdava6 - prosto i se izvini iskrenno i q ostavi da si jivee jivota bez da si pravi6 truda da q tursi6 ve4e ...
яяяяяяя разясни как така вчера сте билки на купон пък тя мн ти липсва щото не сте се виждали от няколко дни ????? че мн интересно ми стана нещо...Първоначално написано от бехемота
![]()
![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
ave pi4 tupo li ti stana...mai sam se oplete v istoriikata si a? karai sledva6tiq pyt 6te si po vnimatelen i 6te se zaglejda6 poi4e v podrobnostiteПървоначално написано от Crawling_Soul_f_
nali znai6 na lajcite ko im stava![]()
![]()
Da be i na mene mi stana mn interesno kak taka v4era ste bili na kupon pyk ne ste se vijdali ot 2,3 dena sled slu4kata!xaxa!![]()
![]()
Da be i na mene mi stana mn interesno kak taka v4era ste bili na kupon pyk ne ste se vijdali ot 2,3 dena sled slu4kata!xaxa!![]()
![]()
Ммм, и кво пийвахте ?Първоначално написано от бехемота
![]()
Съжалявам че ти го казвам, но и според мен нямаш шанс ако те е обичала искрено иПървоначално написано от olive_oil
![]()
![]()
Най-доброто което можеш да се опиташ да направиш за нея сега е да й се извиниш, както каза и някой преди мен!
Pi4 tui 4e si bil piqn nete opravdava vaob6te.Evala na tvoita !
![]()
![]()
dr pat 6te znae6
ave na toq istoriikata ne6to mu kuca bie..ne se vrazvaite..kak v4era na kupon..a ot nqkolko dni ne sa vijdali..adi da si proverqva versiqta nakraq kat q napi6e pone...adi molq vi sa...![]()
![]()
ne sa zanimavaite..puk ako toi "slu4aino" re6i 4e se e poobarkal da zemi da popi6e ta da sa izqsnim
kakvoto i da i kuca na istoriqta nqma zna4enie 4oveka e od6al za savet.
еми и аз да бях на неино място и аз щях да направя така
Love you Kris !!!
Първоначално написано от TeditoOoo
i az sum na su6toto mnenie... taka e... kato pii6.. trqbva da e s mqrka.. otivaii pri neq.. i i kaji 4e mnogo q obicha6 i 4e si bil mnogo piqn i 4e ne izpitva6 ni6to kym nito edna ot tiq dvete... prosto neznam kakvo da ti napi6a pove4e otivai i i kaji 4e mnogo q obicha6666
Uspeh !!! :")) {}
Абе момче ти имаш ли акъл...![]()
Ако питаш мен едва ли ще ти прости скоро...ако изобщо ти прости!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Първоначално написано от Lorraine
Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
Научи се да лъжеш !!!Хора имам страшен проблем , вчера съм с гаджето на купон......тя не иска и да чуе не сме се виждали от няколко дни...![]()
![]()
No Brain No Pain!!!