- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Momicheta ne vi li pisna !?!?!?
Поста ти не е от най-смислените по простата причина,че каквото и да говориш нищо няма се промени.Ами може и да не си струва,но можеш ли да кажеш на тези момичета да спрат да плачат и те да спрат?Просто така е устроен света и т.н.Мога да ти кажа обаче,че не само момичетата страда,а момчетата са безкрупулни лъжци,ако се съди по думите за тях.
e pak ne sam saglasna!kogato re6im nie sa6to mojem da napravim jivota na nqkoi ad!a pak tova 4e momi4etata stradali pove4e ot mom4etata mislq 4e e palna glupost!!!Първоначално написано от FiRe_LaDy
moje bi prosto ne go pokazvat tolkova!
aaa i edin vapros ot kakvo trqbva6e da mi pisne....????![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Има момчета и момчета. Никой не е правен по калъп.
А за авторката - или са те наранили или си доста ограничена в кръгозора си. Не всички момчета, даже доста не са като тези, които описваш!
Първоначално написано от FiRe_LaDy
А колко пъти момчетата сме страдали заради капризите на момичетата,нещастна любов и т.н.?Но не пускаме такива теми, нали!Ние също сме хора и имаме чувства.Освен това ако някой те е наранил не значи, че всички биха го сторили!
миличка, та ние момичетата сме супер гадни кучки междудругото...[/color][/b][/quote]
А защо е нужно да слагаш всички момичета под един знаменател???
Не всички са еднакви!!!![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
momi4etata sa si izgradili mnenieto 4e mom4etata sa bez4uvstveni i ne im puka awe palni nepokisti ama tova ne e taka prosto ne go pokazvat pred nikoi a si go pazqt v tqh az li4no ako zn 4e ako 4oveka si zaslujava 6te stradam za nego i 6te se borq toi da e s men .......
Миправа си,но не съвсем...то вярно че вече преобладаващата част са идиоти,но все пак има и доста свестни.И мога да ти кажа,че те също мн страдат за нас,но по техен си начин,който ние не разбираме.А и какво сега? Да няма заради някой тъпанар да обърна резбата?!?!?
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Mnogo bezmislena tema. Dori prekaleno!![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
на вас не ви ли писна не на нас щото има и доста кучки по тоя свят вече 8 месеца немога да забравя едно момиче ти ми говориш че не ни пука аи сиктир курви смотани без извинение
Първоначално написано от FiRe_LaDy
ми и аз не ви слагам всички момичета под общ знаменател, но и ти можеш да опиташ от 'сладкия нектар' , нали?
[-o<
everybody's singin'
Абе не само ние сме страдали заради тях, те също са били прецаквани от някои момичета, има кофти хора и от двата пола. Да, трябва да не плачем по цял ден и да се съмосажаляваме, а да бъдем силни и да продължаваме живота си. Нещастия и страдания винаги ще има, хората цял живот се прецакват един друг, но какво да се прави, трябва да се стремим да не загубим желанието си за щастие, а не да мразим срещуположния пол![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
стани лезбийка мойто момичеПървоначално написано от FiRe_LaDy
тва ще посаветвам...