Вси4ко запо4на септември миналата година когато се запознах с въпросното мом4е...още от първия миг ми стана симпати4ен...нищо пове4е...той имаше 4овек до себе си,аз също и така...След около месец някъде и двамата останахме сами,запо4нахме да си 4атим и...мисля,4е на вси4ки им е ясно какво стана...в край на сметка не се полу4и нищо... той не беше готов за нова връзка...за него това между нас беше просто мимолетно увле4ение,флирт,авантюра...з а мен...за мен беше вси4ко...мина се време...преживях го...останахме си приятели...и така до май тази година когато той се завърна в живота ми...пак запо4нахме да си 4атим,заси4ахме се по центъра и той ми каза,4е ме оби4а...не му повярвах...не исках пак да стане същото...мина се месец,а той все още ме оби4аше...а аз...аз винаги съм го оби4ала и така вси4ко запо4на на ново...излишно е да казвам,4е вси4ко беше прекрасно...и то4но когато нещата запо4наха да стват сериозни той трябваше да замине за месец...4атихме,говорихме си по телефона,пращахме си смси и този месец мина...дойде си...видях го едва 15 дни след това и то за секунди ...ве4е не е същото...пак си 4атим...пращам му целувки,той също,питал е къде съм,когато са се видяли с приятелката ми...но когато го питах на шега в коя е влюбен той каза "в никоя"...и все пак ме кани на гости,говорим си,няма друго моми4е в живота му...не мога да го разбера,а вие?