- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамно ли е когато не си бръснат?
Ммда, питам ви...
Ми не е срамно аз обожавам да обрасвам като маймуна яко се кефа на брадата си и доста рядко се бръсна нищо че бръснат съм по хубав просто обичам да пускам брада![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
edva li govori za brusneneto po liceto !!!
Yupeeee !
Оууу да ве забраих в кой форум съм хаххааххахахаПървоначално написано от Paduan`
Иначе по темата според мен не е срамно
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Mi ako stava vapros za otdolo kakto i podoziram,MI nee stamno i nee zadljitelno vapros na li4en izbor kato neiska6 da gi brasne6 podstriji gi ne e nai oda4nata ideq ma zatova samo se se6tam.
Az sa6to ne mislq,4e e sramno.
Не е срамно.
ave ne e sramno ma ne e koi znae kolko priqtno .. p0ne spored mene![]()
Според мен също не е срамно!Ама както момчетата очакват от момичетата да сме обръснати,така и ние очакваме същото(или поне се надяваме)!
ne e sramno ,ama pyk e gnusno.osobeno nqkoq devoika kato se e ostavila kato neokosena niva.nedeite da se zanemarqvate we hora - ne e mn trydno da se obezkosmqvate - otdelqite malko o t skypocennoto si vreme i za tova - PO-HIGIENI4NO e
аз не си се представям космат отдолу.
Не е сремно...ако не правиш секс.
2т. системно
Истината е, че преди 15 години не е било срамно!
Ем..не е срамно,ама не е за предпочитане!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Не е срамно,но не e приятно поне за мен де не знам какво им е мнението на другите
The Fallen Shall Rise In A River Of Blood
Представете си някой къдрав,твърд косъм между зъбите ви.И на всичкото отгоре не е ваш.Аз като си помисля и ми се![]()
Иначе не е срамно...Нооо е грозно момче или момиче с небръснати, бухнали косми,било под мишниците или м/у краката...навява ми мисълта за Scary Movie![]()
az mislq 4e ne e nikak sramno,no vse pak ne e higieni4no i priqtno
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не мисля,че е срамно.Ако приятелката ти те е накарала да се чувстваш така може би е срамно(не говоря за теб).
spored men e sramno i nepriqtno!!!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Ne e sramno obache na men ne bi mi bilo osbeno priqtno...![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Никой не би искал да близка космата катерица, същото важи и за жените, така че по-хубаво е да си бръснат![]()
Първоначално написано от The Fallen
Според мен зависи от хората...сега ако ти искаш приятелката ти да е избръсната отдолу требва и ти да си пък ако не е нема проблем според мен не е срамно...най си е добре само да са подкъсени...така де добре подкъсени чак обръснато да боцка не!Най ме дразнят тия дет се хвалят как си обръснали топките и кво ли още не!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.