- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамно ли е когато не си бръснат?
Kude ?![]()
ami ne e sramno,no e za predpo4itane da si obrusnat
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Странно...А казват,че децата приличат на родителите си...Първоначално написано от Tamaki Nami
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Абе ей! Ти чуваш ли се ??? Знаеш ли колко много момчета обиди по тоя начин бе глупак??? Това , че някои момчета се поддържат и бръснат , не означава , че са педерасти , ясно ли ти е ??!!! Нека вземем приятеля ми за пример , той има косми само на главата си (коса) и по краката , но не мисля , че понеже се бръсне е педал!!! И не само той и много други момчета. Като незнаеш , не говори простотии!!!!Първоначално написано от Ziezi
![]()
Ааа значи,като не си си избръснал ръце,крака,гъз,хуй и не си си изскубал веждите си неподдържан,така ли?Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
ПП:Ти за понятието "лично мнение" чувала ли си?
Чувала съм за лично мнение,но ти не можеш да наричаш хора , които не познаваш педерасти , само щото са се избръснали!
"Писна ми заради някви тъпи американски глупости да се правим на педерасти!"....Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
Тоест тези ,които се бръснат са педали и ти не искаш да си като тях ... Дай да не флуудим повече в темата става ли ?Първоначално написано от Ziezi
Бе предпочитам да съм педераст отколкото да се съблека пред някоя и тя да изкрещи от ,ужас- ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩ ШРЕКК
![]()
2т. системно
Бе не знам дали е срамно, но аз съм си бая космат и дори и да искам не мога да оправя нещата там долу, само подстригване отвреме на време. А впрочем съм съгласен с пича дето писа че бръснатите изглеждат като педерасти. Лятото като хадя на басейни ги виждам постоянно, момчета с обръснати крака, ръце, кореми, гърди и общо взето всичко дето може да се обръсне е обръснато (без главата). За мен нормално е под мишниците и по лицето останалото си е просто гейско, като нямам предвид, че дадения човек е обратен. И най-грозното, е че на такива места за да заличиш космите трябва да се бръснеш много често, а те не го правят и като видя наболи косми по гърдите или краката ми е доста странно. Не знам напоследък стана такава мода да се обезкосмяваш че направо не е за вярване.
Оф,тези,които се бръснат ПРИЛИЧАТ на педерасти!Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
Пак ли стигнахме до извода "жените трябва да се бръснат, мъжете не". Ах, красотата на току-що поникнали косми. И прелестното усещане, че нещо ти липсва - заедно с част от мозъка очевидно.
oxxxx .. otnovo tuka stana pazar
vseki ima pravo na mnenie dali da se brusne tam dolu ili ne
no e FAKT che bolshinstvoto ot momichetata ako te vidqt che imash kosmi otdolu i si misqlt che e mnogo gnusno.... tva e taka - dali zashtoto gledat mnogo filmi ili ne .. tva si e tehen problem
az lichno sum ZA obezkosmqvaneto pod mishnicite i polovite organi
moe mnenie
Аз съм против. В крайна сметка всички имаме топла вода и сапун, нали?
аз мисля да си правя раста под мишниците.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Не е срамно, само понякога е стресиращо. (:
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?