.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Kude ?

Повече от фен
    ami ne e sramno,no e za predpo4itane da si obrusnat
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от Tamaki Nami
    sujelqvam momche veche prilichash
    Странно...А казват,че децата приличат на родителите си...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Никога не съм се бръснал и няма и да се обръсна!Имам приятелка от близо година и досега никога нищо не е споменавала по този въпрос!
    Писна ми заради някви тъпи американски глупости да се правим на педерасти!И ми е доста интересно кое му е по-хигиеничното да си бръснат?Ти не се мии две седмици пък нека е по-хигиенично!
    Въпрос на избор..Аз лично предпочитам да не приличам на педераст!
    Абе ей! Ти чуваш ли се ??? Знаеш ли колко много момчета обиди по тоя начин бе глупак??? Това , че някои момчета се поддържат и бръснат , не означава , че са педерасти , ясно ли ти е ??!!! Нека вземем приятеля ми за пример , той има косми само на главата си (коса) и по краката , но не мисля , че понеже се бръсне е педал!!! И не само той и много други момчета. Като незнаеш , не говори простотии!!!!

Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    Никога не съм се бръснал и няма и да се обръсна!Имам приятелка от близо година и досега никога нищо не е споменавала по този въпрос!
    Писна ми заради някви тъпи американски глупости да се правим на педерасти!И ми е доста интересно кое му е по-хигиеничното да си бръснат?Ти не се мии две седмици пък нека е по-хигиенично!
    Абе ей! Ти чуваш ли се ??? Знаеш ли колко много момчета обиди по тоя начин бе глупак??? Това , че някои момчета се поддържат и бръснат , не означава , че са педерасти , ясно ли ти е ??!!! Нека вземем приятеля ми за пример , той има косми само на главата си (коса) и по краката , но не мисля , че понеже се бръсне е педал!!! И не само той и много други момчета. Като незнаеш , не говори простотии!!!!
    Ааа значи,като не си си избръснал ръце,крака,гъз,хуй и не си си изскубал веждите си неподдържан,така ли?

ПП:Ти за понятието "лично мнение" чувала ли си?

Чувала съм за лично мнение,но ти не можеш да наричаш хора , които не познаваш педерасти , само щото са се избръснали!

Чувала съм за лично мнение,но ти не можеш да наричаш хора , които не познаваш педерасти , само щото са се избръснали!
    "Писна ми заради някви тъпи американски глупости да се правим на педерасти!"....

Тоест тези ,които се бръснат са педали и ти не искаш да си като тях ... Дай да не флуудим повече в темата става ли ?

Супер фен
    Бе предпочитам да съм педераст отколкото да се съблека пред някоя и тя да изкрещи от ,ужас - ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩ ШРЕКК
    2т. системно

volin
    Guest
    Бе не знам дали е срамно, но аз съм си бая космат и дори и да искам не мога да оправя нещата там долу, само подстригване отвреме на време. А впрочем съм съгласен с пича дето писа че бръснатите изглеждат като педерасти. Лятото като хадя на басейни ги виждам постоянно, момчета с обръснати крака, ръце, кореми, гърди и общо взето всичко дето може да се обръсне е обръснато (без главата). За мен нормално е под мишниците и по лицето останалото си е просто гейско, като нямам предвид, че дадения човек е обратен. И най-грозното, е че на такива места за да заличиш космите трябва да се бръснеш много често, а те не го правят и като видя наболи косми по гърдите или краката ми е доста странно. Не знам напоследък стана такава мода да се обезкосмяваш че направо не е за вярване.

Тоест тези ,които се бръснат са педали и ти не искаш да си като тях ... Дай да не флуудим повече в темата става ли ?
    Оф,тези,които се бръснат ПРИЛИЧАТ на педерасти!

Guest
    Пак ли стигнахме до извода "жените трябва да се бръснат, мъжете не". Ах, красотата на току-що поникнали косми. И прелестното усещане, че нещо ти липсва - заедно с част от мозъка очевидно.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    oxxxx .. otnovo tuka stana pazar
    vseki ima pravo na mnenie dali da se brusne tam dolu ili ne
    no e FAKT che bolshinstvoto ot momichetata ako te vidqt che imash kosmi otdolu i si misqlt che e mnogo gnusno.... tva e taka - dali zashtoto gledat mnogo filmi ili ne .. tva si e tehen problem

az lichno sum ZA obezkosmqvaneto pod mishnicite i polovite organi
    moe mnenie

Charlotte_the_Harlot
    Guest
    Аз съм против. В крайна сметка всички имаме топла вода и сапун, нали?

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    аз мисля да си правя раста под мишниците.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Не е срамно, само понякога е стресиращо. (:

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си