- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой е по-задръстен? Момчетата или момичетата?
МОМИЧЕТА:
За мен никога не е имало съмнение.
Представителките на нежния пол са водещи, макар често да премълчават приключенията си пред познати и приятели по напълно обясними причини.
Повечето момичета които познавам до 19 тата си година, са правили
( Процентите представени от мен, са приблизителни и по моя преценка )
Тройка с две момчета ( повече от половината )
Тройка с още едно момиче ( почти половината )
Секс с друго момиче ( около една четвърт )
Анален секс 80%( и да не го харесват някой, поне са опитали )
Секс с почти непознато момче или мъж за една вечер ( около 30-40 % )
БДСМ - около 10-20%
Групов - 5-6%
Секс с доста по-голям 30-40%
Секс с много по-малък от тях 10-15%
Засега за друго не се сещам.
За съжаление около 20 - 30 % от тях са били изнасилвани или принудени да правят секс против волята си ( За това малко се говори )
Момичетата са по-либерални спрямо своите познати и рядко издават присъди заради поведението на този или онзи.
Секса често е по тяхна инициатива.
МОМЧЕТА:
Уви пълна скръбПонякога ме е срам, че съм представител на пола си )
Често чувам следните думи от някой многознайко:
" Не искам да и свършвам в устата за да не я обидя !"
" Аз много държа на нея и затова не правя с нея анален секс !"
" Тя не е такова момиче и затова не съм правил още секс с нея " - Връх на простотията !
" Свирки правят само курвите ! " - М....а ти проста ! Коя е курва ?! Майка ти, че те е родила толкова тъп !
" Изнасилиха я, но сама си го просеше ! " - Защото ходила с къса пола , сякаш трябва да е забрадена като арабкиня и да си вапса със сажди лицето !
Тук спирам защото вече ми се псува, като ватман циганска каруца на кръстовище .
По мои скромни наблюдения, едва около 5 - 10 % момчетата до 19г. са правили описаните по горе момичешки лудории.
Какво е вашето мнение ? Кой е по-задръстен ?
“Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"
dam, qnvo vyv varna mom4etata ste dosta zadrusteni. ne go 4uvam za 1-vi pytПървоначално написано от Haresvam
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Работата е там, че момичетата повече са склонни да експериментират в секса, но не си го признават, докато момчетата ги е страх да опитат![]()
Първоначално написано от Whisskas
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Съгласен съм с това мнение и то многоПървоначално написано от KAMA3
![]()
Съгласен съмПървоначално написано от Whisskas
Темата е пропаганда![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе при нас в Свищов мъжете са големи гъзари и са правили на думи какво ли не.А момиченцата са невинни кукли.И все пак тези момичета трябва да са правили гореспоменатите неща с участието на момчета,нали?Излиза,че 30-40% са правили секс с по-голям,а 80%-анален.Значи и 40-50% от момчетата на оказаната възраст са правили анален.Или математиката греши.Каквото и да си говорим сексуалните подвизи винаги се преувеличават,а целта на гореспоменатите девойки е да се види колко са отракани и колко ги бива,защото момчетата искат такива!
Що за простотия е това?!
Явно съм яко задръстен.. няма да я чета защото съм тъп и зле и секс не мога да правя за да не замирише на изгорял латекс в нас. Айде бегай да си говориш на меко и не ни занимавай с глупостите си бе! Баси социолога се извъди!
Във Варна момчетата като видят полуголо момиче не им прави впечатление..За тях е нормално.Първоначално написано от WindWaker
Та..не мога да кажа кой е по-задръстен.До човека си е
Явно мерилото ти за 'задръстен' и 'отдръстен' се изчерпва с броя и вида на секса които е правил индивида, което е доста различно от моята гледна точка... и все пак ще се опитам да дам, максимално изчерпателен и точен отговор с минимално количество простотия. /което си е жива мъка./Първоначално написано от Haresvam
-- ПРОСТ СИ.
Мисля горното е достатъчно изчерпателно, точно и лишено от простотия по засегнатия от теб въпрос.
aaaaarrrrgghh my eyes
стига писа с тоз гаден цвят
Напълно си правПървоначално написано от KAMA3
![]()
na taq vuzrast vsichki ste pederasti!
Добре поне, че си признавашПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
ВЯРНО САМО ДЯДО Е НАЙ НАИПървоначално написано от Whisskas
\
/
група 13
:P Направиха ми забележка да сменя цвета и сега се чудя какъв да избера...Първоначално написано от krem4et0
Не говоря за думите. Момчетата често се фукат, а много от момичетата които познавам мълчат, а са със 100 м. преднина пред фукльовците.![]()
Явно мерилото ти за 'задръстен' и 'отдръстен' се изчерпва с броя и вида на секса които е правил индивида, което е доста различно от моята гледна точка... и все пак ще се опитам да дам, максимално изчерпателен и точен отговор с минимално количество простотия. /което си е жива мъка./
-- ПРОСТ СИ.
Мисля горното е достатъчно изчерпателно, точно и лишено от простотия по засегнатия от теб въпрос.[/quote]
Моля ! Ако взема лупа може и да те забележа
Имам един въпрос ?! Добре ли си с нервите ?![]()
Първоначално написано от Inn0c3nCe
Смених го с по-гаден![]()
според мен не момчетата са задръстени, ами момичетата са ебахти и жалките курвички!
NA TAQ VUZRAST VSICHKI STE PEDERASTI!
И мен ме е срам, че си представител на нашия пол.Първоначално написано от Haresvam
HEMAFRODIT RULES DRUGITE SA SHIBANI KOPELETA
Защо да са курви? Дай ми дефиниция на понятието курва?Първоначално написано от vesitu
Защо което е разрешено за едно момче, не може да се прави от момиче ? Тъпо е !
toq se izvadi nai-umniq ot sichki
ebati muhlioto , sram go e che e momche , momichetata ne sa kurvi
ti si pedal !
Първоначално написано от Tamaki Nami
На коя ?