- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой е по-задръстен? Момчетата или момичетата?
GLEDAI DOBRE ETO NA TAQ VUZRAST :![]()
Първоначално написано от Haresvam
За мен лично курви са точно тези 13-14 годишни пикли (не искам да обидя никой - има и свестни момичета), които незнаят пикае ли им се ебе ли им се, имат по- богат сексуален опит от някоя 26-27 годишна кака, ходят да се е*** за бирени капачки, правят 3-ки, 4-ки и т.н. с напълно непознати хора, забременяват пак от същите непознати хора, мислят си, че са много вървежни и готини като са спали с над 40 човека, практикували са всички познати и непознати форми на понятието секс, немогат да казват "Не" пак по отношение на секса....амммм да за мен това са курви и за жалост това са една много голяма част от подрастващото поколение!
Уауу! Днес да не те ядоса гажето ?Първоначално написано от Tamaki Nami
![]()
“Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"
Зависи от човека бе!!!!!!!!!
Как може за такова интимно и индивидуално нещо да мислите толкова глобално беее!!???????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За мен лично курви са точно тези 13-14 годишни пикли (не искам да обидя никой - има и свестни момичета), които незнаят пикае ли им се ебе ли им се, имат по- богат сексуален опит от някоя 26-27 годишна кака, ходят да се е*** за бирени капачки, правят 3-ки, 4-ки и т.н. с напълно непознати хора, забременяват пак от същите непознати хора, мислят си, че са много вървежни и готини като са спали с над 40 човека, практикували са всички познати и непознати форми на понятието секс, немогат да казват "Не" пак по отношение на секса....амммм да за мен това са курви и за жалост това са една много голяма част от подрастващото поколение![/quote]
Оле ! Ти на колко си ? Подрастващо поколениеНе казвай на момичетата пикли, защото и ти си била на 13-14. Много от тях са умни момичета.
Годините не са критерий за опит и ум. Не е критерий и бройката мъже или жени. Поискали са, опитали са тройки, анален или друго!
И какво от това?
Какво значение има дали се чукаш на 23-25 или на 13 .
Курва, може да си на всичките години от живота си и не годините те правя такава, нито броя на партньорите, а манталитета който имаш.
Ahaha umni momicheta na taq vuzrast nqma pone v Bulgariq nqma. Sujelqvam no Bulgariq trqbva da se prekrusti na Kurvolandiq zashtoto ima poveche kurvi ot cigani dori!
Оле ! Ти на колко си ? Подрастващо поколениеНе казвай на момичетата пикли, защото и ти си била на 13-14. Много от тях са умни момичета.
Годините не са критерий за опит и ум. Не е критерий и бройката мъже или жени. Поискали са, опитали са тройки, анален или друго!
И какво от това?
Какво значение има дали се чукаш на 23-25 или на 13 .
Курва, може да си на всичките години от живота си и не годините те правя такава, нито броя на партньорите, а манталитета който имаш.
Разликата между мен и тези пикли, е че аз на 13-14 не правех секс като разпрана, а играех на ластик и бягахме със съучениците от час, за да ходим да ядем банички или да пием кафе...но не и да се плющим като животни.Тези момиченца нямат елементарно възпитание, да не говорим пък за някаква сексуална култура!Има разлика дали го правиш на 13 или на 23, защото най- малкото на 13 организма ти не е развит - неможеш да изпиташ това удоволствие, което например една 23 годишна жена!Прочети малко теми във форума- деца, които все още нямат цикъл правят секс, на 14 забременяват.....разбира се, че броя на партньорите оказва влияние върху това дали си курва или не - ако целия квартал те е минал и всички те знаят примерно като Иванка свирката каква си?Не си ли курва?
Ти не се ли ебеш? Какво си се размрънкала
Виждал съм момиче на 13, което е много по умно от много големи жени
хаха ами не се еба от 13 -14 годишна, така че ако нямаш какво повече да кажеш по въпроса с малолетните К*рви по- добре си трай!
Абе аре стига с тая тема!Който иска тогава ще се е.бе!Оставете к.урвите намира!Нито ще изчезнат,нито ще ги поправите!А и повечето от тия момиченца дето се възмущават са си курви по мислене и избиват комплекси!Аре у леву!
Разликата между мен и тези пикли, е че аз на 13-14 не правех секс като разпрана, а играех на ластик и бягахме със съучениците от час, за да ходим да ядем банички или да пием кафе...но не и да се плющим като животни.Тези момиченца нямат елементарно възпитание, да не говорим пък за някаква сексуална култура!Има разлика дали го правиш на 13 или на 23, защото най- малкото на 13 организма ти не е развит - неможеш да изпиташ това удоволствие, което например една 23 годишна жена!Прочети малко теми във форума- деца, които все още нямат цикъл правят секс, на 14 забременяват.....разбира се, че броя на партньорите оказва влияние върху това дали си курва или не - ако целия квартал те е минал и всички те знаят примерно като Иванка свирката каква си?Не си ли курва?[/quote]
Ако кажеш още веднъж пикли, ще те перна по задника
Едва ли на 13 си играла на ластик! Не вярвам да си била, подобно, бавно-развиващо се дебилче
Никой не говори за някоя мърла, обърсала пишките на всички момчета в махалата. Да си лягаш с всеки, най-малкот значи липса на вкус, но това го правят не само малките , но и големите каки на по 25-30
Говоря за момичетата при които секса е правен с ясното съзнание , с кого , как и кога и нищо не пречи и на 13-14 да имаш оргазъм.
Не толерирам секс на тези години, но ако момиче реши да започне ни най малко не бих я упрекнал, стига да има малко ум в главата.
Едно умно момиче не забременява ей - така, защото най малкто знае с Хората са измислили презервативи за тази работа
Говорим за тези дето на 13-14 са правили 3-ки, 4-ки , анален, групов и т.н секс....ти сам виждаш какъв е процента на тези девойки - огромен!Вярно - има умни момичета , както казах не искам да обидя никой, ама умните момичета на тази възраст или го правят с един или си държат краката затворени!Първоначално написано от Haresvam
ааа колкото до презервативите - извинявай ама и аз мога да убедя някое "дете" да го прави без презерватив с мен!![]()
Toest do 18 ne si se praskala?
" haresvam" , мн си задръстен мойто момче!
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
To zna4i v Amerika vsi4ki do 21 godini trqbva da se devstveni!Abe krem4e,misli kato govori6!Zakonut nqma ni6to ob6to sus sexa i nqma da ima!Prosto nali?
abe nikoi ne mojesh da makarash vesito maikati da eba za golqma rabota se imash
duhai kuchko duhai
ела за една седмица в варна.. щи дам избор.. аспарухово или владиславово и ше разбереш колко сме задръстени..Първоначално написано от WindWaker
много ви знаят устенцата ей..
поне путките не са като в софия.. с брадички и мустачки
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Мда -- Варна е града, Варна е стила... ама не.Първоначално написано от [CSKA
Добре, че ви е едното море с тия дашни чехкини, че и вас да огрее женско... Визирам -вас- гърарите-оборотни-ебачи дето ползват '3' за 'e' и '0' за 'o'...