.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Guest
    GLEDAI DOBRE ETO NA TAQ VUZRAST :

Цитирай Първоначално написано от Haresvam
    Цитирай Първоначално написано от vesitu
    според мен не момчетата са задръстени, ами момичетата са ебахти и жалките курвички!
    Защо да са курви? Дай ми дефиниция на понятието курва?
    Защо което е разрешено за едно момче, не може да се прави от момиче ? Тъпо е !

За мен лично курви са точно тези 13-14 годишни пикли (не искам да обидя никой - има и свестни момичета), които незнаят пикае ли им се ебе ли им се, имат по- богат сексуален опит от някоя 26-27 годишна кака, ходят да се е*** за бирени капачки, правят 3-ки, 4-ки и т.н. с напълно непознати хора, забременяват пак от същите непознати хора, мислят си, че са много вървежни и готини като са спали с над 40 човека, практикували са всички познати и непознати форми на понятието секс, немогат да казват "Не" пак по отношение на секса....амммм да за мен това са курви и за жалост това са една много голяма част от подрастващото поколение!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Tamaki Nami
    GLEDAI DOBRE ETO NA TAQ VUZRAST :
    Уауу! Днес да не те ядоса гажето ?
    “Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"

Голям фен
    Зависи от човека бе!!!!!!!!!
    Как може за такова интимно и индивидуално нещо да мислите толкова глобално беее!!???????????

Град
    Varna
    За мен лично курви са точно тези 13-14 годишни пикли (не искам да обидя никой - има и свестни момичета), които незнаят пикае ли им се ебе ли им се, имат по- богат сексуален опит от някоя 26-27 годишна кака, ходят да се е*** за бирени капачки, правят 3-ки, 4-ки и т.н. с напълно непознати хора, забременяват пак от същите непознати хора, мислят си, че са много вървежни и готини като са спали с над 40 човека, практикували са всички познати и непознати форми на понятието секс, немогат да казват "Не" пак по отношение на секса....амммм да за мен това са курви и за жалост това са една много голяма част от подрастващото поколение![/quote]

Оле ! Ти на колко си ? Подрастващо поколение Не казвай на момичетата пикли, защото и ти си била на 13-14. Много от тях са умни момичета.
    Годините не са критерий за опит и ум. Не е критерий и бройката мъже или жени. Поискали са, опитали са тройки, анален или друго!
    И какво от това?
    Какво значение има дали се чукаш на 23-25 или на 13 .
    Курва, може да си на всичките години от живота си и не годините те правя такава, нито броя на партньорите, а манталитета който имаш.

Guest
    Ahaha umni momicheta na taq vuzrast nqma pone v Bulgariq nqma. Sujelqvam no Bulgariq trqbva da se prekrusti na Kurvolandiq zashtoto ima poveche kurvi ot cigani dori!

Оле ! Ти на колко си ? Подрастващо поколение Не казвай на момичетата пикли, защото и ти си била на 13-14. Много от тях са умни момичета.
    Годините не са критерий за опит и ум. Не е критерий и бройката мъже или жени. Поискали са, опитали са тройки, анален или друго!
    И какво от това?
    Какво значение има дали се чукаш на 23-25 или на 13 .
    Курва, може да си на всичките години от живота си и не годините те правя такава, нито броя на партньорите, а манталитета който имаш.

Разликата между мен и тези пикли, е че аз на 13-14 не правех секс като разпрана, а играех на ластик и бягахме със съучениците от час, за да ходим да ядем банички или да пием кафе...но не и да се плющим като животни.Тези момиченца нямат елементарно възпитание, да не говорим пък за някаква сексуална култура!Има разлика дали го правиш на 13 или на 23, защото най- малкото на 13 организма ти не е развит - неможеш да изпиташ това удоволствие, което например една 23 годишна жена!Прочети малко теми във форума- деца, които все още нямат цикъл правят секс, на 14 забременяват.....разбира се, че броя на партньорите оказва влияние върху това дали си курва или не - ако целия квартал те е минал и всички те знаят примерно като Иванка свирката каква си?Не си ли курва?

Град
    Varna
    Ти не се ли ебеш? Какво си се размрънкала
    Виждал съм момиче на 13, което е много по умно от много големи жени

хаха ами не се еба от 13 -14 годишна, така че ако нямаш какво повече да кажеш по въпроса с малолетните К*рви по- добре си трай!

Guest
    Абе аре стига с тая тема!Който иска тогава ще се е.бе!Оставете к.урвите намира!Нито ще изчезнат,нито ще ги поправите!А и повечето от тия момиченца дето се възмущават са си курви по мислене и избиват комплекси!Аре у леву!

Град
    Varna
    Разликата между мен и тези пикли, е че аз на 13-14 не правех секс като разпрана, а играех на ластик и бягахме със съучениците от час, за да ходим да ядем банички или да пием кафе...но не и да се плющим като животни.Тези момиченца нямат елементарно възпитание, да не говорим пък за някаква сексуална култура!Има разлика дали го правиш на 13 или на 23, защото най- малкото на 13 организма ти не е развит - неможеш да изпиташ това удоволствие, което например една 23 годишна жена!Прочети малко теми във форума- деца, които все още нямат цикъл правят секс, на 14 забременяват.....разбира се, че броя на партньорите оказва влияние върху това дали си курва или не - ако целия квартал те е минал и всички те знаят примерно като Иванка свирката каква си?Не си ли курва?[/quote]

Ако кажеш още веднъж пикли, ще те перна по задника
    Едва ли на 13 си играла на ластик! Не вярвам да си била, подобно, бавно-развиващо се дебилче
    Никой не говори за някоя мърла, обърсала пишките на всички момчета в махалата. Да си лягаш с всеки, най-малкот значи липса на вкус, но това го правят не само малките , но и големите каки на по 25-30
    Говоря за момичетата при които секса е правен с ясното съзнание , с кого , как и кога и нищо не пречи и на 13-14 да имаш оргазъм.
    Не толерирам секс на тези години, но ако момиче реши да започне ни най малко не бих я упрекнал, стига да има малко ум в главата.
    Едно умно момиче не забременява ей - така, защото най малкто знае с Хората са измислили презервативи за тази работа

Ако кажеш още веднъж пикли, ще те перна по задника
    Едва ли на 13 си играла на ластик! Не вярвам да си била, подобно, бавно-развиващо се дебилче
    Никой не говори за някоя мърла, обърсала пишките на всички момчета в махалата. Да си лягаш с всеки, най-малкот значи липса на вкус, но това го правят не само малките , но и големите каки на по 25-30
    Говоря за момичетата при които секса е правен с ясното съзнание , с кого , как и кога и нищо не пречи и на 13-14 да имаш оргазъм.
    Не толерирам секс на тези години, но ако момиче реши да започне ни най малко не бих я упрекнал, стига да има малко ум в главата.
    Едно умно момиче не забременява ей - така, защото най малкто знае с Хората са измислили презервативи за тази работа
    Говорим за тези дето на 13-14 са правили 3-ки, 4-ки , анален, групов и т.н секс....ти сам виждаш какъв е процента на тези девойки - огромен!Вярно - има умни момичета , както казах не искам да обидя никой, ама умните момичета на тази възраст или го правят с един или си държат краката затворени!

ааа колкото до презервативите - извинявай ама и аз мога да убедя някое "дете" да го прави без презерватив с мен!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз играех на ластик до 10-ти клас.Не се срамувам от това и не мисля,че съм задръстена.Просто съм си изживяла детството.А и по закон съм дете до 18-гледах да се възползвам максимално от това и много ми е мъчно,че пак не съм дете!

Guest
    Toest do 18 ne si se praskala?

" haresvam" , мн си задръстен мойто момче!
    Look inside yourself
    Like your oldest friend
    Just trust the voice within
    Then you'll find the strength
    That will guide your way
    If you will learn to begin
    To trust the voice within

Guest
    To zna4i v Amerika vsi4ki do 21 godini trqbva da se devstveni!Abe krem4e,misli kato govori6!Zakonut nqma ni6to ob6to sus sexa i nqma da ima!Prosto nali?

Guest
    abe nikoi ne mojesh da makarash vesito maikati da eba za golqma rabota se imash

мдааа може и да съм голяма работа- тебе тва кво те грее!?

Guest

Kомплексарка!

Guest
    duhai kuchko duhai

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Toest do 18 ne si se praskala?
    На 20 го направих за първи път и не съжелявам изобщо.Имах си детство.Сегашните "деца" нямат такова!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Re: Кой е по-задръстен? Момчетата или момичетата?

Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    МОМИЧЕТА:

За мен никога не е имало съмнение.
    Представителките на нежния пол са водещи, макар често да премълчават приключенията си пред познати и приятели по напълно обясними причини.

Повечето момичета които познавам до 19 тата си година, са правили
    ( Процентите представени от мен, са приблизителни и по моя преценка )
    Тройка с две момчета ( повече от половината )
    Тройка с още едно момиче ( почти половината )
    Секс с друго момиче ( около една четвърт )
    Анален секс 80%( и да не го харесват някой, поне са опитали )
    Секс с почти непознато момче или мъж за една вечер ( около 30-40 % )
    БДСМ - около 10-20%

Групов - 5-6%
    Секс с доста по-голям 30-40%
    Секс с много по-малък от тях 10-15%

Засега за друго не се сещам.

За съжаление около 20 - 30 % от тях са били изнасилвани или принудени да правят секс против волята си ( За това малко се говори )

Момичетата са по-либерални спрямо своите познати и рядко издават присъди заради поведението на този или онзи.

Секса често е по тяхна инициатива.

МОМЧЕТА:

Уви пълна скръб Понякога ме е срам, че съм представител на пола си )

Често чувам следните думи от някой многознайко:

" Не искам да и свършвам в устата за да не я обидя !"
    " Аз много държа на нея и затова не правя с нея анален секс !"
    " Тя не е такова момиче и затова не съм правил още секс с нея " - Връх на простотията !
    " Свирки правят само курвите ! " - М....а ти проста ! Коя е курва ?! Майка ти, че те е родила толкова тъп !
    " Изнасилиха я, но сама си го просеше ! " - Защото ходила с къса пола , сякаш трябва да е забрадена като арабкиня и да си вапса със сажди лицето !
    Тук спирам защото вече ми се псува, като ватман циганска каруца на кръстовище .

По мои скромни наблюдения, едва около 5 - 10 % момчетата до 19г. са правили описаните по горе момичешки лудории.

Какво е вашето мнение ? Кой е по-задръстен ?
    dam, qnvo vyv varna mom4etata ste dosta zadrusteni. ne go 4uvam za 1-vi pyt
    ела за една седмица в варна.. щи дам избор.. аспарухово или владиславово и ше разбереш колко сме задръстени..
    много ви знаят устенцата ей..
    поне путките не са като в софия.. с брадички и мустачки
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен

Re: Кой е по-задръстен? Момчетата или момичетата?

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r] ела за една седмица в варна.. щи дам избор.. аспарухово или владиславово и ше разбереш колко сме задръстени..
    много ви знаят устенцата ей..
    поне путките не са като в софия.. с брадички и мустачки
    Мда -- Варна е града, Варна е стила... ама не.
    Добре, че ви е едното море с тия дашни чехкини, че и вас да огрее женско... Визирам -вас- гърарите-оборотни-ебачи дето ползват '3' за 'e' и '0' за 'o'...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си