- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kam vsi4ki podli maji6ta!
Aaaaa,iskam da vi pitam,za6to! Za6to se podigravate s 4uvstvata na jenite??? (nqkoi ot vas de) S men se slu4i tova ne6to! Az sam na 15 (i polovona) i predi nqkolko dni majat mi mi kaza,4e ve4e ne me obi4a i 4e sam mu omraznala! Kajete kakvo da pravq! Da mu dam li razvod ili ne???[-o<
spokoino mila vlizam ti v polojenieto na men pak saprugat mi be6e ciganin i mu rodih devet deca a pa selqnina mi poiska razvod i az shta ne6ta mu go dadoh a pa posle kvo stana rodh o6te 1 dete kato si pragnah s noj otdolu i napraoo ne znam ko da praa saveti mi davaite 4e rabotata zagrubqva dali ako si brakna sas satar 6e rodq bliznaci mejdudrugoto sam na 16 g
Uff.. q stiga s detinshtinite..
абе аи си еби майката, пича си е намерил по убава от тебе, ае пали мотороПървоначално написано от Анонимко
ouuuu lele ma ti da ne si na 16 bre ti si luda nae6 li kak sha rodi6 bliznaci kato si brakne6 s umruk otdolu napraoo stava veliko na men pak moito gaje e na 60 nali e 4i4ka ee ne si mislite 4e sam kurva vse pak ama az imam edno dete i go prdadoh na edna ciganka za 5lv a pa tq vze 4e p4na da go drogira a pa naete li ko stana posle zapoznah se s edin koito be6e izlezal ot 4 kilometar i qko se e...e osobeno kat se nadrusahme be6e adski qko ama spoko vednaj kat si braknah v gaza s to4ilka i rodih izrod ama tva e drug vapros
ouu lele ma ti znae6 li ma parcal moq maj me prebiva po 5 pati na den de ma tva e drg vapros ama az vednaj kat si zavrqh monitora na kompa v gaza rodih 10 deca
Можеше по-умно нещо да измислиш?Даааа,по 10 пъти на ден те пребива.Стига с тъпите теми.
тц тц тц![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ти си в шок![]()
Моля ви се не си мислете,че само мъжете са безчуствени!![]()
Познавам и много момичета,който се отнасят с нас по същия начин както
вие,момичета не искат да се отнасят към вас.Така че нека да си имаме уважението!
2т.
Хахаха
е представям си ква е била тая любов!
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love