- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- зА БИБЛИЯТА
В библията има предсказани около 7000 събития които ще станат и досега окол 4000 са се збъднали а останалите ще станат в бъдеще.
Чел съм Библията и разбрах че човек без Бог винаги е нещастен и дори да има от време на време нещо весело в живота му ако човек не го посвети на Бог то се обръща на лошо. Разбрах че Бог е любов към Бог и към ближния но не порочна любов а духовна. Разбрах че Бог е казал че който не ме е видял и е повярвал в Мене той е блажен а не този които иска да види чудо и тогава да повярва. Разбрах че Бог е казал че който изпълнява заповедите Божии като - не блудствай не прелюбодействаи не кради не убиваи, да не се прави секс преди брака и т.н. Бог ще го възнагради стократно ище в този живот а като човек умре и се е стараел да изпълнява заповедите Бог ще го спаси от ада защото този живот е кратък и минава като сън а после Бог ще съди всеки според делата му-затова да изпълняваме заповедите за да не доиде неочаквано и бързо смърта и да е вече късно да се спасим. Разбрах че Бог наказва невярващите и не изпълняващите заповедите за да ги вразуми че в този живот всичко е суета и че Бог е всичко което се пада на човек в този живот че само с Бог човек има щастие - едни от тези наказания за вразумяване на човека са депресиите, стреса , нещастията за да може човек да почувства своята немощ и да се надява на Бог а не на себе си и да не бъде горделив а да се смирява пред Божията воля. Бог е предсказал че В последните времена ще има воини, хората няма да спазват заповедите ще се пресмиват на вярните на Бог и няма да вярват в Бог че ще започнат да вярват на много лъжеучения и т.н. и само тези които останат верни на Бог и на неговите заповеди Бог ще бъде милостив към тях и ще ги спаси при второ то си пришествие което Бог е казал че ще доиде когато хората най-малко очакват и тогава горко на непокорните на Бог защото ще бъдат осъдени на вечни мъки в ада - затова да не губим време(защото според предсказанията в Библията и събитията които стават в света и с нравствеността на хората се вижда че последните времена на този свят вече настават) и докато все още не ни е стигнала смърта или не е дошло второто пришествие на Бог да се поправим и да спазваме Божийте заповеди и да Му останем верни без да се подаваме на подегравки от погиващите и скверни хора защото след това ще бъде късно за поправяне и ще бъдем хвърлени в Ада
а аз разбрах че на тебе ти има нещо..
nwe niama mu ni6o bravo na 4oveka koito napisa tazi tema no se pak da kaga edno ne6o givvei za dnes za6oto v4era niama da se vurne a utre moge i da ne doide!
от коя секта си бе?
Нямам Бог и пак съм щастлив. Ха, аз бил феномен, бе!Първоначално написано от ЗА БИБЛИЯТА
![]()