- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване с аналгин?
Действа ли? Някои от мойте приятелки отслабват с аналгин, взимат по няколко хапчета (мисля че по 2) и гладът изчезвал. Но напоследък забелязвам че едното момиче започва да пие на ден по половин или цял блистер..... карам и се, но тя не слуша!!! Искам да попитам някои пробвал ли е да отслабва с аналгин, как се чувства след това, колко вреди тая цялата работа на организма и развива ли се толерантност към аналгина след време?
probvai te s Aspirin4e moe da po golqm efekta![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
EIIIIIIIIIII T`VA BE6E VUZMOJNO NAI-GOLQMATA PROSTOTIQ KOQTO SUM 4YVALA!!!![]()
ESTESTVENO,4E EOVEK MOJE DA SE PRESTRASTI!nE SI I POMISLQI DA PRAVI6 TAKIVA GLYPOSTI
![]()
![]()
![]()
tova e super golqma prostotiq.ne go bqh 4uvala.i e mnogo vredno da se tup4e6 s tolkova mnogo hap4eta.opitai se da razubedi6 priqtelkite ti da se trovqt s tiq ne6ta.![]()
Недейте така- увреждате ти стомаха и после и да искате да ядете ще ви се гади и ще повръщате. Казвам ви го от личен опит. Гладуването не е начин за ефективно и здравословно отслабване
За пръв път чувам такова нещо и по-добре надей пробвазащото единственото което ще постигнеш е да си развалиш организма
Napalno sam saglasnaПървоначално написано от Maia_Pinki
![]()
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Maia_Pinki
Не си правете подобни експерименти. Вместо да гълташ аналгини по-добре вземи раничката си и иди на дълга разходка в събота или неделя на Витоша.Ако намалиш и храната и не ядеш след 18часа ще имаш огромен успех в битката с килограмите. Дерзай. \/
a mnogo po lesno e prosto da sprete hlqba...
Мерси за съветитеАз не мисля все пак да започвам такава диета с аналгин, просто бях любопитна дали наитина убива глада и впоследствие се отслабва.....
![]()
![]()
за първи път го чувамПървоначално написано от nanaa
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
та е мноо тъпоо !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
кажи на приятелките си че аналгина не е бонбон и може да се натровят или да стане още по-голяма беля пък едва ли ще отслабнат и пак повтарям това не са бонбони а лекарства!!!!
Tvoite frs ne se li zamislqt kvi posledstviq 6te ima na organizma im moje da poly4at natravqne kato gultat po tolkova hap4eta to po4ti cql blister
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Абе, деца...спрете да си правите експерименти със себе си. От злоупотреба с аналгин можете да си докарате СТРАШНИ проблеми на черния дроб. Това ли искате, заради това, че сте безволеви и не можете да ограничите храната? Наистина трябва да си много глупав, за да си мислиш, че от аналгин се отслабва.
подкрепям! =D>Първоначално написано от Maia_Pinki
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Аналгина предизвиква страхотна алергия!Не на всеки, ама ако е на мен е 100%
За убиване на глада- топла вода една, две чаши .Безвредно и ефикасно.![]()
Това с аналгина са пълни глупости![]()
![]()
Every second chance begins with first step ..
Abe sprete da se tap4ete i kvi li ne prostotiti!Kak 6te zasitite glada s 2 aspirina?!Ako ne znaete da vi kaja-TOVA E LEKARSTVO!!!Obra6tam se kam vs momi4eta-poviarvaite v tova,4e ste varha i se haresvaite takiva,kakvito ste(bez zna4enie dali e trudno)!!!\
/
![]()
Jivei na Biasna skorost bez da misli6 za cenata na benzina!
Analgina kakto spomena nqkoi 6te ti razry6i stomaxa koeto moje i 6te dovede do smart.Nz koi s izivnenie glypake kazal tazi dieta ili na4in za otslabvane za6toto ti podtiskal glada na tvoqta priatelka a i nz ti s kakav akal se gotvi6 da q probva6.V izraza ot opit glava ne boli moje da se kaje po dryg na4in>ot opit korem4e boli v tovq sly4ai.4esno kazano malko me samnqva tova momi4e da pie po cql blister.
Искам да попитам някои пробвал ли е да отслабва с аналгин, как се чувства след това, колко вреди тая цялата работа на организма и развива ли се толерантност към аналгина след време?
Ne sam 4yval nqkoi da otslabva s analgin!Kolkto do 4yvstvata ne vqrva mda se e 4vstval dobre ni6to fizi4eski nito psixi4eski!Tazi rabota vredi mnogo na organizma i za6to za6toto priema6 lekarstvo s cel da otslabva6 a to e prednazan4eno za razli4i problemi ne za otslabvane.A i sam sigoren 4e kogato n qkoga si bila bolna i si piela lekrastva maika ti ti e kazvala da xapva6 pove4e a ne na gladen stomax da gi vzema6 a ti 6te pravi6 to4no obratnoto 6te gi vzima6 s cel da ne qde6 koeto 6te natovari mnogo tvoq organizam!Kolkoto do tova dali se razviva tolerantnost kam lekarstvoto moje i da ne se stigne do tam 4e da razbere6 nqmam predvid 4e 6tre ymre6 ne 4e ne e izkly4eno[lesno ne se ymira] no nai veroqtno 6te se poqvqt nqkakvi simptomi predizvistqva6ti 4e ne6tolo6o se sly4va s tqloto ti koito 6te te nakarat da go ostavi6! Vase pac ako si re6ila da go priema6 po dobre se konsyltirai s li4nia si lekar ne kak da go vizma6 a vredite koito toi moje da ti pri4ini.!
abe milichka tvoite priqtelki samo na analgin li go karat?da ste chuvali sluchaino che e mnoogo losho da se piqt hapcheta na gladno?sled kato nqma za kakvo da se zalepi hapcheto....qvno ne useshtat glada ot silnata bolka v stomaha...puk moje i da se otslabva de da znam...puk i kak mojesh da se pristrastish kum analgin...kum aolin razbiram ama kum analgin to daje i ne ti vnushava neshtoebasi plakata...
Hmm probvaite s prespivatelni...za efekta pitaite onq kak mu vikaha Eminem......
Тц-тц![]()
ТФа наистина е голем базик,ама все пак лекартсвата
не се пият така,тъй че трябва да се внимава![]()