.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Отслабване с аналгин?

Действа ли? Някои от мойте приятелки отслабват с аналгин, взимат по няколко хапчета (мисля че по 2) и гладът изчезвал. Но напоследък забелязвам че едното момиче започва да пие на ден по половин или цял блистер..... карам и се, но тя не слуша!!! Искам да попитам някои пробвал ли е да отслабва с аналгин, как се чувства след това, колко вреди тая цялата работа на организма и развива ли се толерантност към аналгина след време?

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    probvai te s Aspirin4e moe da po golqm efekta
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Maia_Pinki
    Guest
    EIIIIIIIIIII T`VA BE6E VUZMOJNO NAI-GOLQMATA PROSTOTIQ KOQTO SUM 4YVALA!!! ESTESTVENO,4E EOVEK MOJE DA SE PRESTRASTI!nE SI I POMISLQI DA PRAVI6 TAKIVA GLYPOSTI

Guest
    tova e super golqma prostotiq.ne go bqh 4uvala.i e mnogo vredno da se tup4e6 s tolkova mnogo hap4eta.opitai se da razubedi6 priqtelkite ti da se trovqt s tiq ne6ta.

Мега фен
    Град
    София
    Недейте така- увреждате ти стомаха и после и да искате да ядете ще ви се гади и ще повръщате. Казвам ви го от личен опит. Гладуването не е начин за ефективно и здравословно отслабване

За пръв път чувам такова нещо и по-добре надей пробва защото единственото което ще постигнеш е да си развалиш организма

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Maia_Pinki
    EIIIIIIIIIII T`VA BE6E VUZMOJNO NAI-GOLQMATA PROSTOTIQ KOQTO SUM 4YVALA!!! ESTESTVENO,4E EOVEK MOJE DA SE PRESTRASTI!nE SI I POMISLQI DA PRAVI6 TAKIVA GLYPOSTI
    Napalno sam saglasna

Голям фен
    Град
    sofia
    EIIIIIIIIIII T`VA BE6E VUZMOJNO NAI-GOLQMATA PROSTOTIQ KOQTO SUM 4YVALA!!!
    =D> =D> =D> =D> =D>

isanka
    Guest

analgini

Не си правете подобни експерименти. Вместо да гълташ аналгини по-добре вземи раничката си и иди на дълга разходка в събота или неделя на Витоша.Ако намалиш и храната и не ядеш след 18часа ще имаш огромен успех в битката с килограмите. Дерзай. \/

Повече от фен
    a mnogo po lesno e prosto da sprete hlqba...

Мерси за съветите Аз не мисля все пак да започвам такава диета с аналгин, просто бях любопитна дали наитина убива глада и впоследствие се отслабва.....

Супер фен

Re: Отслабване с аналгин?

Цитирай Първоначално написано от nanaa
    Действа ли? Някои от мойте приятелки отслабват с аналгин, взимат по няколко хапчета (мисля че по 2) и гладът изчезвал. Но напоследък забелязвам че едното момиче започва да пие на ден по половин или цял блистер..... карам и се, но тя не слуша!!! Искам да попитам някои пробвал ли е да отслабва с аналгин, как се чувства след това, колко вреди тая цялата работа на организма и развива ли се толерантност към аналгина след време?
    за първи път го чувам
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    та е мноо тъпоо !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на koalka
    Недей,че после ще си за ново стомахче!

SweeT_PussycaT
    Guest
    кажи на приятелките си че аналгина не е бонбон и може да се натровят или да стане още по-голяма беля пък едва ли ще отслабнат и пак повтарям това не са бонбони а лекарства!!!!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Tvoite frs ne se li zamislqt kvi posledstviq 6te ima na organizma im moje da poly4at natravqne kato gultat po tolkova hap4eta to po4ti cql blister
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Guest
    Абе, деца...спрете да си правите експерименти със себе си. От злоупотреба с аналгин можете да си докарате СТРАШНИ проблеми на черния дроб. Това ли искате, заради това, че сте безволеви и не можете да ограничите храната? Наистина трябва да си много глупав, за да си мислиш, че от аналгин се отслабва.

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    подкрепям! =D>
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Голям фен
    Аналгина предизвиква страхотна алергия!Не на всеки, ама ако е на мен е 100%
    За убиване на глада- топла вода една, две чаши .Безвредно и ефикасно.

Това с аналгина са пълни глупости
    Every second chance begins with first step ..

Abe sprete da se tap4ete i kvi li ne prostotiti!Kak 6te zasitite glada s 2 aspirina?!Ako ne znaete da vi kaja-TOVA E LEKARSTVO!!!Obra6tam se kam vs momi4eta-poviarvaite v tova,4e ste varha i se haresvaite takiva,kakvito ste(bez zna4enie dali e trudno)!!! \/
    Jivei na Biasna skorost bez da misli6 za cenata na benzina!

Повече от фен
    Analgina kakto spomena nqkoi 6te ti razry6i stomaxa koeto moje i 6te dovede do smart.Nz koi s izivnenie glypak e kazal tazi dieta ili na4in za otslabvane za6toto ti podtiskal glada na tvoqta priatelka a i nz ti s kakav akal se gotvi6 da q probva6.V izraza ot opit glava ne boli moje da se kaje po dryg na4in>ot opit korem4e boli v tovq sly4ai.4esno kazano malko me samnqva tova momi4e da pie po cql blister.

Искам да попитам някои пробвал ли е да отслабва с аналгин, как се чувства след това, колко вреди тая цялата работа на организма и развива ли се толерантност към аналгина след време?

Ne sam 4yval nqkoi da otslabva s analgin!Kolkto do 4yvstvata ne vqrva mda se e 4vstval dobre ni6to fizi4eski nito psixi4eski!Tazi rabota vredi mnogo na organizma i za6to za6toto priema6 lekarstvo s cel da otslabva6 a to e prednazan4eno za razli4i problemi ne za otslabvane.A i sam sigoren 4e kogato n qkoga si bila bolna i si piela lekrastva maika ti ti e kazvala da xapva6 pove4e a ne na gladen stomax da gi vzema6 a ti 6te pravi6 to4no obratnoto 6te gi vzima6 s cel da ne qde6 koeto 6te natovari mnogo tvoq organizam!Kolkoto do tova dali se razviva tolerantnost kam lekarstvoto moje i da ne se stigne do tam 4e da razbere6 nqmam predvid 4e 6tre ymre6 ne 4e ne e izkly4eno[lesno ne se ymira] no nai veroqtno 6te se poqvqt nqkakvi simptomi predizvistqva6ti 4e ne6tolo6o se sly4va s tqloto ti koito 6te te nakarat da go ostavi6! Vase pac ako si re6ila da go priema6 po dobre se konsyltirai s li4nia si lekar ne kak da go vizma6 a vredite koito toi moje da ti pri4ini. !

abe milichka tvoite priqtelki samo na analgin li go karat?da ste chuvali sluchaino che e mnoogo losho da se piqt hapcheta na gladno?sled kato nqma za kakvo da se zalepi hapcheto....qvno ne useshtat glada ot silnata bolka v stomaha...puk moje i da se otslabva de da znam...puk i kak mojesh da se pristrastish kum analgin...kum aolin razbiram ama kum analgin to daje i ne ti vnushava neshto ebasi plakata...

Супер фен
    Hmm probvaite s prespivatelni...za efekta pitaite onq kak mu vikaha Eminem......

Тц-тц
    ТФа наистина е голем базик,ама все пак лекартсвата
    не се пият така,тъй че трябва да се внимава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си