.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

За секса във ваната

Опитвали ли сте да правите секс във ваната Ние с моя приятел преди време пробвахме и така ни хареса, че сега често го правим там. Някакси усещането е страхотно, толкова чисти...а се правят толкова мръсни неща Или пък ако нямате вана, поне опитвали ли сте под душа?И как е?

Ne`Si`Mi`Speshen
    Guest
    \/ super qko e ..i az sam probvala i prosto e super udovolstvie

И мен много ме кефи.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    ne sam probvala..
    Love you Kris !!!

Guest
    Аз щех да се удавя веднъж...

..

Ne sym opitvala nito v vana nito pod dusha ama s priqtelq sme mn naviti da probvame pod dusha i sig 6te e qko
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Докато не мина на противозачатъчни това просто няма как да стане ... , а аз секс без презерватив не правя, такаче колко скоро ще го пробвам, не знам, но съм яко навита
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    не е зле аз пробвах във една душ кабина но беше яко нищо че беше малко тясно

Мега фен Аватара на koalka
    Ами аз искам много да го направя,навитак съм.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Във вана не съм пробвал. В банята обичам да съм сам

Супер фен
    Град
    sofiq
    zvu4i mnogo qko moje bi nqkoi den...

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    zvu4i mnogo qko moje bi nqkoi den...
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Във ваната е готино, но трее много да се внимава, щото у водна среда по-лесно се забременява.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не съм за жалост.Имам у дома вана,ама все има хора и не става номерът.Иначе орална под душа сме правили,ама само до там!

Град
    с. Разчепречене, ул. Горно нанадолнище, номер ЩТРЪ
    хахахах тука май никой не е правил найстина секс във вана , я обяснете как ще правите секс в вода при положение че смазката на жената се отмива и става доста трудно проникването
    бал съм му майката

Guest
    Krem4et0 pri tebe razvrata nqma granici

Град
    Свищов
    Е то пък 1 разврат-не правя анален,не правя секс в поза задна прашка-че аз съм си жива светица!А и не съм на 15!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е то пък 1 разврат-не правя анален,не правя секс в поза задна прашка-че аз съм си жива светица!А и не съм на 15!
    Не си светица! Скучна си! Това гадже ако те търпи такава, следващото може и да не те изтърпи.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не си светица! Скучна си! Това гадже ако те търпи такава, следващото може и да не те изтърпи.
    Всеки човек си има неща, които харесва и които не харесва. Аналният секс не е задължителен, даже е гаден. А задната прашка е само една от позите, има толкова други. Какво, ако някой не обича мисионерската поза, е скучен, така ли? Ти си ограничен, щом смяташ, че само от тези две неща идва разнообразието. Някоя може да ги прави и двете и пак да е дърво. Така че си трай, като не познаваш хората, не ги категоризирай. Още по-малко, че не си спал с нея, за да знаеш каква е в леглото. Думите са едно, действията друго.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Virgin~Snow
    Guest
    Горещата вана е добра за разпущане и стимулиране на интимните части с ръце...Но да става за интересен секс не съм сигурна...Според мен много вода ще изплющи, пък и става прекалено горещо. Затова прохладният душ след това...хем втвърдява женските гърди, хем се откриват достатъчно добри пози за "Мокър секс"...Смазка си има достатъчно

Град
    Свищов
    Ами ако ще бе,а и аз не искам друго-навита съм да правя секс с това момче още дълго време.И да ти кажа не мисля,че съм скчна,а просто си имам ограничения.А за вас мъжете,ако тези неща са най-важните-вие секс никога не сте правили,а просто сте се чукали като животни!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от покахонтас
    Всеки човек си има неща, които харесва и които не харесва. Аналният секс не е задължителен, даже е гаден. А задната прашка е само една от позите, има толкова други. Какво, ако някой не обича мисионерската поза, е скучен, така ли? Ти си ограничен, щом смяташ, че само от тези две неща идва разнообразието. Някоя може да ги прави и двете и пак да е дърво. Така че си трай, като не познаваш хората, не ги категоризирай. Още по-малко, че не си спал с нея, за да знаеш каква е в леглото. Думите са едно, действията друго.
    Благодаря за подкрепата.А до това дали съм дърво-щом приятелят ми не се оплаква и не му е писнало-значи съм добре.Пък знае ли човек.........

Virgin~Snow
    Guest
    Кремче, не че нещо ама....21г. ми се струват много за теб. Някак си по детински разсъждаваш. Не се засягай, просто не разбирам...как така лесно се връзваш и още повече се оправдаваш пред някой си във форума. Бах маа му...
    А тва че си имаш "ограничения" не е лошо. Просто не бъди толкова категорична...

aham... pod du6a)) be6e......bez komentar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си