- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За секса във ваната
Опитвали ли сте да правите секс във ванатаНие с моя приятел преди време пробвахме и така ни хареса, че сега често го правим там. Някакси усещането е страхотно, толкова чисти...а се правят толкова мръсни неща Или пък ако нямате вана, поне опитвали ли сте под душа?И как е?
\/ super qko e ..i az sam probvala i prosto e super udovolstvie
И мен много ме кефи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз щех да се удавя веднъж...
Ne sym opitvala nito v vana nito pod dusha ama s priqtelq sme mn naviti da probvame pod dushai sig 6te e qko
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Докато не мина на противозачатъчни това просто няма как да стане ... , а аз секс без презерватив не правя, такаче колко скоро ще го пробвам, не знам, но съм яко навита![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Във вана не съм пробвал. В банята обичам да съм сам
zvu4i mnogo qko moje bi nqkoi den...
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Първоначално написано от gazarka
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Много е яко !!!!![]()
хахахах тука май никой не е правил найстина секс във вана , я обяснете как ще правите секс в вода при положение че смазката на жената се отмива и става доста трудно проникването
бал съм му майката
Krem4et0 pri tebe razvrata nqma granici
Не си светица! Скучна си! Това гадже ако те търпи такава, следващото може и да не те изтърпи.Първоначално написано от krem4et0
Всеки човек си има неща, които харесва и които не харесва. Аналният секс не е задължителен, даже е гаден. А задната прашка е само една от позите, има толкова други. Какво, ако някой не обича мисионерската поза, е скучен, така ли? Ти си ограничен, щом смяташ, че само от тези две неща идва разнообразието. Някоя може да ги прави и двете и пак да е дърво. Така че си трай, като не познаваш хората, не ги категоризирай. Още по-малко, че не си спал с нея, за да знаеш каква е в леглото. Думите са едно, действията друго.Първоначално написано от Анонимко
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Горещата вана е добра за разпущанеи стимулиране на интимните части с ръце...Но да става за интересен секс не съм сигурна...Според мен много вода ще изплющи, пък и става прекалено горещо. Затова прохладният душ след това...хем втвърдява женските гърди, хем се откриват достатъчно добри пози за "Мокър секс"...Смазка си има достатъчно
![]()
Ами ако ще бе,а и аз не искам друго-навита съм да правя секс с това момче още дълго време.И да ти кажа не мисля,че съм скчна,а просто си имам ограничения.А за вас мъжете,ако тези неща са най-важните-вие секс никога не сте правили,а просто сте се чукали като животни!Първоначално написано от Анонимко
Кремче, не че нещо ама....21г. ми се струват много за теб. Някак си по детински разсъждаваш. Не се засягай, просто не разбирам...как така лесно се връзваш и още повече се оправдаваш пред някой си във форума. Бах маа му...
А тва че си имаш "ограничения" не е лошо. Просто не бъди толкова категорична...![]()
aham...pod du6a
)) be6e......bez komentar
![]()