.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от Virgin~Snow
    Кремче, не че нещо ама....21г. ми се струват много за теб. Някак си по детински разсъждаваш. Не се засягай, просто не разбирам...как така лесно се връзваш и още повече се оправдаваш пред някой си във форума. Бах маа му...
    А тва че си имаш "ограничения" не е лошо. Просто не бъди толкова категорична...
    Защо ли ми се струва , че твоите годинки са малко ... Дали заради глупавите ти разсъждения .. Дали заради това "бах маа му " накрая незнам...

Guest
    Половината хора от този форум са дечица които точно тук си осъществяват мечтите , но само черно на бяло , дали е реалност това което пишат... едва ли .

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Virgin~Snow
    Кремче, не че нещо ама....21г. ми се струват много за теб. Някак си по детински разсъждаваш. Не се засягай, просто не разбирам...как така лесно се връзваш и още повече се оправдаваш пред някой си във форума. Бах маа му...
    А тва че си имаш "ограничения" не е лошо. Просто не бъди толкова категорична...
    Е,това че се вързвам и,че се обеснявам не значи,че съм малка.Просто много лесно се засягам и приемам нещата навътре.А за категоричността-прав/а си,но аз си отсичам и толкова.Човек на крайностите съм!

Повече от фен
    i az mn iskam vav vana ili pod du6a... ama bez prezervativ 6tot ina4e... kel faida sa6toto kat na leglo ili kadeto i da e drugade samo 4e mokri
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си