- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- toi zaminava a az mai po4nax da........
xora mai pak po4nax da xar nepodxodq6tiq..toi zaminava srqda za ispaniq-xaresva me iska da sam s nego guska me,no kakvo toi 6te zamine i edva li 6te se seti za men kato se vurne sled nqkolko meseca!!lo6oto e 4e mai po4nax da se vlubvam v nego
((help
oh milata.. super kofti situaciqami imash dva izbora: ako si sigurna v chuvstvata si i mislish ,che mojesh da go pochakash da se vurne i che lubovta ti e dostatuchno silna da izdurji razdqlata- budi s nego! ako ne mislish ,che moje da ste zaedno, makari i daleche edin ot drug - mu kaji che shte govorite kato se vurne ili nz mn kofti
![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Не нам, моя отиде в Испания и ме скъса от там![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами сега така и така няма да можеш да го виждаш,но честно да ти кажа,ако е само харесване надали като се върне отново ще те харесва.При любовта нещата стоят другояче...но не се отчайвай,може и да стане нещо след като се върне.
Mnogo gadno naistina!vij po hubavo ne se vlubvai v nego!toi vse pak zaminava srqda....ako stane ne6to 6te si prekarvate super dotogava a posle 6te ti e mnogo kofti 4e go nqma......pomisli dali 6te moje6 da go iz4aka6 3 meseca,tolkova li sa silni 4uvstvata ti zatova,razberi toi kakvo iska-dali iska da e s teb samo dokato zamine ili i sled tova?seriozni li sa namereniqta ili prosto ei taka....a moje i da tragnete kato si doide,taka pone nqma da trqbva da go 4aka6 i 6te si svobodna!![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
ако вече си започнала да се влюбваш няма начин да спреш или подтиснеш чувстава си. затова просто рискувай! понякога трябва да изберем по-нетипичния за нас път, за да стигнем до това което желаем, а в твоя случей - това момче!
Той заминава, ти - не.
Очевидно няма нищо друго какво да направиш освен да си намериш нов. Оттук си сама с чувствата си (ако не са еднодневни).
Но подозирам че искаш просто някой да те утеши... по интернет... а не търсиш някакво решение.