.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Беше хубаво лято, винаги може да се иска и повече, но на мен и това
    ми стига. Прекарах си страхотно на Варна, въпреки, че бях само за 3 нощи, бях за 3 дни и на Банско с наще, които си дойдоха и си заминаха, паразитиращия ми брат си дойде во веки, имах много изпити, и изобщо....през много глупости минах, с това се изчерпвам май. А твойто LunaTrick как беше?

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    Беше хубаво лято първия месец работих, бях си с приятелитее и ми беше мн забавноо, ходих малко наляво- надясно, малко на троян, после август на лагер- разкъртихме сеее, беше мн якоо запознахме се с много нови хораа, абе не ми се тръгваше, и после малко на плевен, ииии после скука и ся на даскало
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    А твойто LunaTrick как беше?
    Благодаря, че попита
    Ами, тъпо. Пробвах да стана студент...не успях. Следващата година повече късмет. Долу-горе с това ще запомня лятото.

izpitite sled 7 klas
    zapoznax se s edno mn sladko momche,s koeto sme priqteli uj
    s neshto svurzano s moeto si momche.,...keoto vas ne vi zasqga vse oshte
    s tova,che sreshtnax straxotni momcheta

i nai veche s tova che az se promenix...napulno nov chovek sum sigurna sum..prosot nqkak si iskam da se opravqm sama...namerix si svoi stila,imam svoi nahcin na mislene i t.n.
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Юни... нищо особено, яко изкарване
    Юли... July evening, пушене, пушене, пушене и само пушене
    Август... супер море, ебати яките партита, момченце
    Септември... най-добрата ми приятелка се върна в София, спах у тях и се напих с бира, както не съм и вярвала, че мога, почивка с чадела... май в понеделник ще ми се наложи да стъпя и в даскало
    общо взето нормално добре, към края идеално
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Guest
    най-якото лято досега...Сл. бряг,Св. Влас,Несебър,Бургас,Варна,С офия,Козлодуй,Пловдив-еми там бях

Град
    mnogo mesta
    Tva lqto be6e mn qko,no vsqko sledva6to e po hubavo i kratko ot predi6noto za sajelenie
    Znae6 4e ne sum dobrata feq,6te poludeq,ne me karai da psuvam dokato peq...e ti si ebahti geq! :P Pravete lubov,ne voina
    http://www.peacesymbol.org/peace_sym...e_symbol_8.gif

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    super qko lqto be6e!edno ot nai-hubavite mi dosega.zapo4na po strahoten na4in - na plaja vyv varna i svyr6i super hubavo-na plaja v nesebyr
    sega malko me myrzi da razkazvam..xaxa
    get off.

Супер добре си прекарах лятото в Испания

www.dragon.bg - елате цъкайте..

fake
    Guest
    адски якото лято...като знам, че ми беше предпоследното лято...още едно и ще ме загребе риъл лайф-а прекарах си супер яко, бях на море и се счупих от пушене, запознах се с мега яките хора, пътувах до някфи места, пак пушене, беркрок-ужасно яко, концерти, момченце си намерих макар и за кратко и после се оказа, че е е тъп ама такъв ми бил късмета всеки път, голяма работа сега...слава богу поне това лято не се влюбих до уши в някой невъзможен, което също е хубаво и общо взето следващото ми лято(последното преди да завърша) ще се постарая и ще направя всичко възможно да е три пъти по-яко от това

Като цяло мина хубаво - ходих насам-натам, почивах си. Много добре си изкарах.
    Приятелството е като една душа в две тела.
    Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.

Бях първо в Испания
    После на Дръм енд бейс фестивала в мало бучино, един от най яките моменти в живота ми
    След това няколко пъти последователни дни на басейн
    След това бях в Боровец на работа (не беше много приятно...)
    И след това на море във Равда, несебър и слънчев бряг, всяка вечер пиене в различен град в различна дискотека... абе море...
    Като се върнах заминах за панагюрище на лагер и някъде 1ви септ си дойдеох болен, драйфащ и много много лошо пърдящ сле дтози лагер... петнайсет дни ей така отлетяха и почна даскалото...
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    6e go zapomna s golemi kontrasti 6toto ima6e mn hubavi i zabavni momenti ama ima6e i mn sku4ni i tupi v koito se 4udehme kakvo da pravime

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си