- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как прекарахте лятото ?
Беше хубаво лято, винаги може да се иска и повече, но на мен и това
ми стига. Прекарах си страхотно на Варна, въпреки, че бях само за 3 нощи, бях за 3 дни и на Банско с наще, които си дойдоха и си заминаха, паразитиращия ми брат си дойде во веки, имах много изпити, и изобщо....през много глупости минах, с това се изчерпвам май. А твойто LunaTrick как беше?![]()
Give me your best shot motherfucker!
Беше хубаво лятопървия месец работих, бях си с приятелитее и ми беше мн забавноо, ходих малко наляво- надясно, малко на троян, после август на лагер- разкъртихме сеее, беше мн якоо
запознахме се с много нови хораа, абе не ми се тръгваше, и после малко на плевен, ииии после скука и ся на даскало
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Благодаря, че попитаПървоначално написано от fire_of_satan
![]()
Ами, тъпо. Пробвах да стана студент...не успях. Следващата година повече късмет.Долу-горе с това ще запомня лятото.
izpitite sled 7 klas
zapoznax se s edno mn sladko momche,s koeto sme priqteli uj
s neshto svurzano s moeto si momche.,...keoto vas ne vi zasqga vse oshte
s tova,che sreshtnax straxotni momcheta
i nai veche s tova cheaz se promenix...napulno nov chovek sum sigurna sum..prosot nqkak si iskam da se opravqm sama...namerix si svoi stila,imam svoi nahcin na mislene i t.n.
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Юни... нищо особено, яко изкарване
Юли... July evening, пушене, пушене, пушене и само пушене![]()
Август... супер море, ебати яките партита, момченце![]()
Септември... най-добрата ми приятелка се върна в София, спах у тях и се напих с бира, както не съм и вярвала, че мога, почивка с чадела... май в понеделник ще ми се наложи да стъпя и в даскало![]()
общо взето нормално добре, към края идеално![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
най-якото лято досега...Сл. бряг,Св. Влас,Несебър,Бургас,Варна,С офия,Козлодуй,Пловдив-еми там бях
Tva lqto be6e mn qko,no vsqko sledva6to e po hubavo i kratko ot predi6noto za sajelenie![]()
Znae6 4e ne sum dobrata feq,6te poludeq,ne me karai da psuvam dokato peq...e ti si ebahti geq! :P Pravete lubov,ne voina
http://www.peacesymbol.org/peace_sym...e_symbol_8.gif
super qko lqto be6e!edno ot nai-hubavite mi dosega.zapo4na po strahoten na4in - na plaja vyv varna i svyr6i super hubavo-na plaja v nesebyr
sega malko me myrzi da razkazvam..xaxa
get off.
Супер добре си прекарах лятото в Испания
адски якото лято...като знам, че ми беше предпоследното лято...още едно и ще ме загребе риъл лайф-апрекарах си супер яко, бях на море и се счупих от пушене, запознах се с мега яките хора, пътувах до някфи места, пак пушене, беркрок-ужасно яко, концерти, момченце си намерих макар и за кратко и после се оказа, че е е тъп
ама такъв ми бил късмета всеки път, голяма работа сега...слава богу поне това лято не се влюбих до уши в някой невъзможен, което също е хубаво
и общо взето следващото ми лято(последното преди да завърша) ще се постарая и ще направя всичко възможно да е три пъти по-яко от това
Като цяло мина хубаво - ходих насам-натам, почивах си. Много добре си изкарах.
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.
Бях първо в Испания
После на Дръм енд бейс фестивала в мало бучино, един от най яките моменти в живота ми
След това няколко пъти последователни дни на басейн
След това бях в Боровец на работа (не беше много приятно...)
И след това на море във Равда, несебър и слънчев бряг, всяка вечер пиене в различен град в различна дискотека... абе море...
Като се върнах заминах за панагюрище на лагер и някъде 1ви септ си дойдеох болен, драйфащ и много много лошо пърдящ сле дтози лагер... петнайсет дни ей така отлетяха и почна даскалото...
2, 11 и 8 точка системно - бан
6e go zapomna s golemi kontrasti6toto ima6e mn hubavi i zabavni momenti ama ima6e i mn sku4ni i tupi v koito se 4udehme kakvo da pravime