- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да питам момчетата...
4ekiqta e nomer 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Smeshni chikidjii .....
Basi ... NE che i az ne se samozadovolqvam ama tva e prostotiq ... se edno da mi kajete che mirizmata na mandja e po dobra ot samata mandja ... ili Pr awe spasqvaite se we ... basi ko se zanimavam ...
MI ako ne te zadovolqva POtursi si dr ! .... to mai v bulgaria
samo chikidjii i pedali ima !
Абе заеби го тоя!ЯЛа при мен!Ще те чукам секи денПървоначално написано от Ненатрапчива
![]()
лол бая глупаци в тоя форум.. за кво да е гей човека ? а тва моме дет е пуснала темата откъде знае че въпросното и гадже лъска в кенефа? съгласен съм с мнението по нагоре напии го малко и го почвай!! ако тогава избяга в кенефа и почне да се самодоволява чак тогава можеш да твърдиш че е БИСЕКСУАЛЕН а не гей... все пак сте се чукали няколко пъти..![]()
Абе повярвай ми за да го прави значи нещо не е както трябва и това не значи че е гей!Просто вече не ти се кефи сигурно или имате нужда от разнообразие в...секса!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Да предпочита да се "ебе сам", вместо да го прави с теб?!? Замисли се, дали изобщо го привличаш сексуално. Говори с него и бъди директна.Първоначално написано от Ненатрапчива
Успех.![]()
то в тоя случай по-скоро той трябва да е директен с нея.....Първоначално написано от p4elata_brumze
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Или просто да прекалява прекалено много и да се вманиачил ^^ ако иска ш ти му го лъскаи пак е нещо :PПървоначално написано от Jody
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
тос сигурно е някъф ненормален малеииииииииииииии колко зле могат да станат хоратаПървоначално написано от Ненатрапчива
аз ако си имах гадже нямаше изобщо да се самозадоволявам а да правим секс
((((( супер често......
![]()
Личи си че не си имал гадже значи.Първоначално написано от LAGNAT
![]()
2т. системно
дай снимка ще ти кажаПървоначално написано от Ненатрапчива
Секса е за престиж -- чекията за удоволствие.Първоначално написано от Ненатрапчива
Приятеля ти очевидно е земен човек и престиж не му трябва.![]()
Ako se oplakva6 4e nqma koi da te 4uka Pi6i edno LS
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Ръчното е най-добрата изработка..
Nikoq Jena ne e Po-dobra ot lqvata rukaПървоначално написано от WILD__BOY
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Ми тогава за кво са ви жени бе момчета?
Мани темата ами ми кажи к'ва марка са ти дънките ...много ми харесват ! ... \Първоначално написано от WILD__BOY
/
"Всички болести
идват от ядове,
а ядовете
от гадове"
Първоначално написано от Анонимко
За по голямо удоволствие немога сам са се целувам и да си правя свирки !
Не е Нормално !![]()
![]()
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
КОе не е нормално бе ?
еми не е много нормално...
няма нищо по-хубаво от секса и споделените чувства.
Поговори с него.
Мда и аз така мисляПървоначално написано от macka123
![]()
Май наистина трябва да си поговориш с негоПървоначално написано от Анонимко
![]()
нещо не му е наред на твоя човек. Най-добре го заведи на сексолог или психолог. Само с говорене такива неща не се оправят.
много ясно, че е нормалноПървоначално написано от Ненатрапчива
дърво такова
АХХАХА