.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Re: Искам да питам момчетата...

Цитирай Първоначално написано от Ненатрапчива
    Имам въпрос към момчетата. Нормално ли е гаджето ми да предпочита да се самозадоволява в банята,отколкото да ме чука?Толкова ли е хубаво, че да отказва секс с мен?Правим го много рядко,2-3 пъти на месец.Между другото не си мислете,че съм пълна скука в леглото,предишни гаджета са ми казвали, че съм просто неустоима в леглото.Сега понеже по-рядко правя секс,в главата ми се въртят невероятни секс-ФАНТАЗИИ,свързани с други мъже,но не искам да изневерявам на гаджето си,защото го обичам.
    НОРМАЛНО Е ТРЯБВА ДА ПОГОВОРИТЕ

angel_from_fantasy
    Guest
    az mislja, che neshto ne e nared...ot kolko vreme ste zaedno?
    zashtoto i az bjah v takava situacia...i nai-verojatno(ako izkluchim fizicheski i psihicheski problemi)da izpitva nujda ot drugi partnjorki....gadno zvuchi, da ne se vazbujda ot teb, primerno, no ne e izklucheno...i povjarvai mi, ne e normalno v edna goljama lubov da njama sex...to tova e 2roto nai-vajno neshto vuv vruzkata! tova splotjava dvamata! bez nego otnoshenia njama!
    a ako njakoi go tvardi, znachi e dosta oburkan...
    tova v nai_normalnite sluchai, da ne me razberete pogreshno. vinagi ima chastni sluchai, no ako vsichko e nared i normalno...bez sex ne vurvi!

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Не6то верно куца !

Guest
    mi ...sexa e noo po qko ot masturbiraneto...mi ne e noo normalno..zatfa pogovori s nego..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си