.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    присрастената
    Guest

Пристрастена съм към мастурбирането

Пристрастена съм към мастурбирането. За съжаление нормалният секс не ми носи необх. удовлетворение, макар че имам силно емоционално-удовлетворяваща връзка. За да изпитам удоволствие ми е необходимо да остана насаме със себе си и да извикам в съзнанието си възм. най-похотливи ситуации.

Повече от фен

Re: Пристрастена съм към мастурбирането

Цитирай Първоначално написано от присрастената
    Пристрастена съм към мастурбирането. За съжаление нормалният секс не ми носи необх. удовлетворение, макар че имам силно емоционално-удовлетворяваща връзка. За да изпитам удоволствие ми е необходимо да остана насаме със себе си и да извикам в съзнанието си възм. най-похотливи ситуации.
    Психиката е велико нещо...
    Какво ти пречи да маструбираш и докато правиш секс с приятеля си ?

pristrasrtenata
    Guest
    NA 15 g sym. Mastyrbiram kato luda, 4ukam se kato luda i we4eno se 4uwstwam nezadowolena. Po nqkolko puti na den swurshwam i ne spiram da imam jelanie za seks. Ne sym semeina nqmam i priatel i poznaite za kakwo stawa wypros. Otdawam se na po4ti vseki muj koito me pojelae i pak ne mi stiga seksa ili hui mi e wutre ili prustite. Razberete ne go vadq a ne se 4uwstwam zadowolena. Znam 4e ne e normalno no moje li to da wa e bolestno sustoqnie? Trqbwa li da posetq lekar-seksolog? Ima li wuzmojnost ot samosebesi da se oprawq?Predi malko pak mastrubirah i sega dokato vi pisha pak se vuzbudih i to mnogo? Molq vi pomogne ti mi.4uvstvam se ujasno .Iskam da se po4uvstvam zadovolena!

Супер фен
    ti ili si nimfomanka ili trqbva da poseti6 ludnicata
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    ебаваш ли се ?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    E aide bez takiva obidi Momiche nai dobre otidi na lekar za da se posavetvash,tuk edva li shte poluchish dobar savet

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    ебаваш ли се ?
    имах предвид дали темата е ебавка

бъзикаш ли се * айде поправям се..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    София
    ej pristrastenata, pi6i na ls, moje da ti pomogna

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от sexer_17
    lele,mi brao na tebe! kak ne te e sram da se vuzpolzva6 ot slabostite na momi4eto i da si predlaga6 taka uslugite?

Otdawam se na po4ti vseki muj koito me pojelae i pak ne mi stiga seksa ili "мъжки полов орган" mi e wutre ili prustite. Razberete ne go vadq a ne se 4uwstwam zadowolena
    И сега пак ли мастурбираш ? Ако темичката ти не е ебавка, върви на лекар

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    Цитирай Първоначално написано от sexer_17
    lele,mi brao na tebe! kak ne te e sram da se vuzpolzva6 ot slabostite na momi4eto i da si predlaga6 taka uslugite?
    awe kvi gi govori6 az sum svetovno izvesten psiholog i edinstveniq na4in da se pomogne na gorkoto momi4e e tq da uspee da izpita udovolstvie ot sex-a 6toto izpita li go vednuj, posle 6te spre da se ebe sus vseki sre6tnat i da masturbira za6toto ve4e 6te ima baza za sravnenie i 6te osuznae 4e e po-dobre da pravi6 po-rqdko sex no da e ka4estven otkolkoto vseki den po 3 puti no da e mizeren. A edin ot malkoto na4ini da izpita udovolstvie ot sex-a e da go napravi s men!No vie sugurno nqma da razberete moqta genialna logika i zadulbo4eniq mi psiholigi4eki analiz, taka 4e nqma smisul da vi obqsnqvam

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Требе ти психиатър мацка. Тва си е нимфоманско поведение да знаеш

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Idi na lekar ...
    ako ne
    zemi si vibrator 5.5 ..... AMG s TyrboKompresor I InterCoolEr !!!!!!!!!

:~P chesno kazano Ur Crazy ..... .
    i az imam nujda ot lud sex ... moje (ako iskash da doidesh pri men za 1-2 sedmichna terapiq za po 10-15 pati sex na den) shte ti izbiq cqloto naprejenie i jelanie za sex !

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Не ходи на лекар нито на психиатър...ела при мен!!!
    Сега сериозно...поредната тема ебавка...направо ги надушвам това пак е копирано от некой сайт за изповеди
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    поредната измислица .... кво се вързвате на такиви теми

emi hodi na seksolog macka a vie ot kade znaete 4e e ebavka be mizernici ami ako e istina q se postavete na neino mqsto mila idi na seksolog seriozno i ne gi slu6ai teq....

Guest
    haHAhah ima6 li skype 6te predloja edin lekar!!! )

Guest
    xIXI lammzzz_rullzzz3090 ako iskate ne6to da pitate... m sum da znaete !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    haHAhah ima6 li skype 6te predloja edin lekar!!! )
    lammzzz_rullzzz3090 skype ako imate vuprosi!

BateEnchoSin
    Guest

az sum da

emi moje ako iskash da ti pomogna s tezi nechevrustni prustcheta...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pristrasrtenata
    NA 15 g sym. Mastyrbiram kato luda, 4ukam se kato luda i we4eno se 4uwstwam nezadowolena. Po nqkolko puti na den swurshwam i ne spiram da imam jelanie za seks. Ne sym semeina nqmam i priatel i poznaite za kakwo stawa wypros. Otdawam se na po4ti vseki muj koito me pojelae i pak ne mi stiga seksa ili "мъжки полов орган" mi e wutre ili prustite. Razberete ne go vadq a ne se 4uwstwam zadowolena. Znam 4e ne e normalno no moje li to da wa e bolestno sustoqnie? Trqbwa li da posetq lekar-seksolog? Ima li wuzmojnost ot samosebesi da se oprawq?Predi malko pak mastrubirah i sega dokato vi pisha pak se vuzbudih i to mnogo? Molq vi pomogne ti mi.4uvstvam se ujasno .Iskam da se po4uvstvam zadovolena!
    kaji si skype-a ??? 6ti kaja i az edin doktor i kude da otide6 !!!

За лекар сте бе хора!

azpederast
    Guest

sdsa

Abe WILD_BOY jungla boy obrusni se bate

Re: sdsa

Цитирай Първоначално написано от azpederast
    Abe WILD_BOY jungla boy obrusni se bate
    Не съм като теб да се бръсна на вискосна година... все още не чакам на социални за да си купя пяна за бръснене като баща ти!

nick0190
    Guest

.

idi pri 4i4o Doktor "da te opravi"!Sry za ebavkata,no ne se vyzdyrjah...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си