- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за почистването на грима
ей момичета с кво си почиствате грима?и по точно спиралата?щото аз се подлудявам докато си махна спиралата с крем за лице...а незнам с друго кво може![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Az polzvam toaletno mlqko "Deva" Mnogo sum dovolna![]()
с тоалетно мляко може да си махне6 спиралата![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
продават мокри кърпички за махане на грим и с тоалетно мляко както казаха другите
Аз пък си мия очите първо, а тя се размазва и след това си почиствам лицето с гел с гранули за почистване от Avon.Както и спиралата,така и лицето ми е чисто =)
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
С тоалетно мляко и после си почиствам цялото лице с един лосион,против пъпки...някъв за 2лв е на Росник,но тъй като кожата не ми е особено проблемна (да чукам на дърво...) ми върши перфектна работа![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ami na L'oreal ima edno kato losion4e za po4istvane specialno grima ot o4ite(edna prozra4na i edna sinq te4nost koito se smesvat kato raztruska6 6i6enceto).mn e dobro.i kakto ve4e kazaxa s obiknoveno toaletno mlqko-Elea vur6i rabota i ne e skupo.
moq nevinnost i greh.....
Az polzvam toaletno mlqko na Elea,dovolna sum i nai vajnoto po4istva dobre
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Няма смисъл да даваш много пари за тоалетно мляко...те казаха другите,на Elea са много хубави и са евтини.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
s losion za vodoustoi4iv grim na loreal-vsi4ko pada za sekundi!
с тоалетно мляко(бадемово)
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Просто и лесно само с вода - защото аз не слагам много грим и става лесно и бързо и качесвено - внимавайте какво си слагате на лицето!
Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!
НАй-добре се чисти грима с вода от тоалетната чиния!
2т.