.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

Постъпих гадно..и нз какво да правя!?!

Ем..такам..съжелявам ако има подобна на тази тема или не е за този раздел..ама ми се стори най-подходящ..
    Значи аз съм на 14 год..и си имам гадже,но днес ходих на едно място (няма да му правя реклама )и там се запознах с работещия..той е около с 4-5 год по-голям от мен..и така говорихме,говорихме..опозн хме се..и накрая като трябваше да си тръгвам той ме целуна..направо се разтопих..(какви устни,какъв език..)гузно ми е ама..не съжелявам което е мн мн мн учудващо за мен!!!До сега не съм изневерявала..нямало е такива..
    И сега се чудя как да постъпя...да кажа ли на приятеля си?Да видя ли как ще потръгнат нещата с НЕГО въпреки че е с 4-5 год. по-голям от мен!Не искам да лъжа приятеля си ама...офф...убъркана история ама съм паникьосана и нз какво да правя...Много ще съм ви благодарна ако ме посаветвате нещо...

Ами аз винаги съм била на мнението, че в една връзка най-важното е вазимното доверие. Ако мислиш, че с другото момче нещатата може да потръгнат, признай на приятеля си и се разделете за малко. Ако пък мислиш, че това е само един случай, който няма да се повтори, най-добре си замълчи и забрави за случилото се.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Predpochitam istinata kolkoto i da e boleznena.. Syveta mi e pyrvo da si izqsnish chuvstvata.. da vidish ti samata s koi iskash da bydesh.. i da govorish i s dvamata.. i nai veche sas nastoqshtia si priatel koito v sluchaq izliza golqm naivnik.. Prosto izberi ediniq.. nikoi ne zaslujava da byde lygan.. po nikakaf povod!

Guest
    miii kvo da ti kaja moje6e dokato te e celuval da se otdrapne6 no ti si ostanala da se celuvash s nego,no az mislq 4e trqbva da kaje6 na gajeto si vse pak ti ne si vinovna za slu4iloto se i taka gajeto ti moje da oceni 4estnostta ti (btw ne 4e imam golqm opit ,no pone az taka mislq)kasmet! :)

Guest
    И за мен попринцип една връзка се гради на честност и доверие..ама нз защо се получи така..
    Мисля да му кажа,но нз как ще го възприеме...мисля че ще ме разбере ама после ще ми е мн гузно и гадно ако скъса с мен...а и този с когото се целунах незнаеше че имам връзка..въобще не говорехме за тези неща..и предполагам че си е помислил че съм сама..ама нз!
    Аз си мислех 1-во да се изясня с НЕГО и после да говоря с гаджето си но нз..ако с НЕГО се получи ще скъсам с гаджето си защото няма да го лъжа..!Нз кажете ми дали просто да остана с гаджето и да забравя другия или 1-во да говоря с НЕГО и после да видя какво ще правя с гаджето..

Голям фен
    Успокой топката, момиче!Нищо не е станало още.Човека просото те е целунал, което за него може нищо да не значи и освен това може да целува така всички момичета с които се среша докато е на работа.Друг път- внимавай!Може и други работи да отнесеш.
    Приеми, че това е нещо минало и не казвай нищо на гаджето.Ще се обиди, ще се разделите , после ще ревеш, ама късно.Не всички истини трябва да бъдат казвани!

Guest
    Аха..ем помислих и реших да не му казвам..нз може би ще му стане мн мн гадно защото попринцип сме мн близки и всичко е ОК от 2 месеца сме заедно и до сега не сме се карали нито нищо..мн се привързахме един към друг ама аз.. просто наистина мисля че между мен и другия няма да се получи..защото е с 4-5 год. по голям!!!Ама целувката изглеждаше...оф и аз нз
    Мерси все пак за отговорите и..ако още някои има да допълни нещо ще съм благодарна [-o<

Guest
    Моля ви даите ми още няколко съвета,мнения...
    благодаря предварително... [-o<

Мега фен Аватара на koalka
    Да видиш как ще потръгнат нещата ли?Явно при теб и приятеля ти за лябов не може да става дума предвид обстоятелствата.По-добре кажи на приятеля си,ако искаш да се "пробваш" с другото момче и направо се разделете.Ти явно нямаш чувства към гаджето си щом искаш да опитваш с друг,но няма значение.Реши сама какво да правиш,но поне не лъжи приятеля си!

Guest
    Имам чуства към него просто не са толкова силни колкото..Но все пак аз мн държа на него..може би по към приятелство..ама нз...ходиме 2 месеца и преди да тръгнем бяхме мн добри приятели...Но нз как ще се чуствам без него...Иначе нямам чуства към другия..просто беше една невероятна и незабравима целувка с друг.. но мисля че сгреших вече го усъзнавам..но...офф мн съм убъркана..нз и аз..за 1-ви път се получава така..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ами аз винаги съм била на мнението, че в една връзка най-важното е вазимното доверие. Ако мислиш, че с другото момче нещатата може да потръгнат, признай на приятеля си и се разделете за малко. Ако пък мислиш, че това е само един случай, който няма да се повтори, най-добре си замълчи и забрави за случилото се.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Обичаш ли приятелят ти или просто си привързана към него? Ако не го обичаш, няма какво да го залъгваш, скъсай с него направо, кофти е, но ще ти мине, поне ще си искрена. Постъпила си гадно като си му изневерила, за мен изневярата е много гадно нещо. Животът си е твой и можеш да го изживееш както си искаш, но недей да лъжеш тези, които държат на теб. Повярвай ми, болката е много по - силна, когато е от обичан човек. Онзи другия сигурно не му пука за теб Не знам какви са ви отношенията, след като са били само моментни и си осъзнала грешката си, ок. Но ако се повтори втори път... Тогава вече е ясно, че нещата не са наред. Нали знаеш думата - "Това, което е станало един път, може и да не стане втори, но случи ли се втори път, обезателно ще има и трети...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    spored men trqbva da bude6 4estna s priqtelq si i da mu kaje6 kakvo e stanalo.zavisi ako go obi4a6 nedei da se vpuska6 v takiva flirtove da ne ostane6 ot dva stola na zemqta

Хахахахаха
    чуваш ли се изобщо кфо приказваш ?!?!?!?!
    имаш си гадже,целувала си се с друг при това на първата среща доколкото разбрах и ся се чудиш кфо да правиш,хах че ти ако се оставяш на всеки да те целува ти няма да имаш нормална вразка ........ явно толкова обичаш и гаджето си...... щом се подлъгваш по непознат човек... леле мн си зле,то и акала ти сигурно хич го няма,сори ама тфа е типична лепешка история

Guest
    ми аз ше ти кажа кво ше стане ако тръгнеш с големия
    ШЕ ТЕ НАЕБЕ И ШЕ ТЕ ОСТАВИ.Така че по добре си стой на четерибуквието

Guest
    [quote="Love__DaLi"]Хахахахаха
    чуваш ли се изобщо кфо приказваш ?!?!?!?!
    имаш си гадже,целувала си се с друг при това на първата среща доколкото разбрах и ся се чудиш кфо да правиш,хах че ти ако се оставяш на всеки да те целува ти няма да имаш нормална вразка ........ явно толкова обичаш и гаджето си...... щом се подлъгваш по непознат човек... леле мн си зле,то и акала ти сигурно хич го няма,сори ама тфа е типична лепешка история [/quote
    az sum suglasna s nego

Град
    In your dreams
    Ако наистина уважаваш себе си и мислиш че си нормална няма да се целуваш с всеки срещнат!
    Целувката е езикът на светът. Искаш ли да поговорим?

http://32002.Sladur.com

Голям фен
    Айде сега за една целувка ще линчувате момичето!Ами това си е само флирт, бе хора.Тя още не може да прави разлика.Ако някой целуне майка ви, тя да хукне да с развежда с баща ви ли?

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Постъпих гадно..и нз какво да правя!?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и така говорихме,говорихме..опозн хме се..и накрая като трябваше да си тръгвам той ме целуна..направо се разтопих..(какви устни,какъв език..)гузно ми е ама..не съжелявам което е мн мн мн учудващо за мен!!!
    Е пък много бързо сте се опознали бе мацко споки не трябва да ти е гузно ,утре ще идеш на друго кафе и там ще си говорите с друг ,ще се опознаете и туко виж след 30 мин. и той ще те цунка

Guest
    Това ми се случва за 1-ви път и няма с вс.срещнат да се целувам...а и надявам се за последен път ще става така..усъзнах си грешката,въпреки че малко късно..
    В краина сметка казах на гаджето си и той не го прие толкова зле..
    значи аз му казах и в началото му беше много гадно...и после вече всичко беше супер...целувахме се..бяхме в тях и..много беше яко след това...и не съжелявам че му казах защото после щеше да ми е гадно и на мене че го крия от него..но поне сега сме заедно и няма да повторя същата тъпа грешка.. [/b]

Голям фен
    Ако няма изгледи гаджето ти да разбере, не му казвай.
    Но ако усетиш, че започваш да мислиш за онова момче и ако започваш да го харесваш лекичко, кажи на гаджето си.

Или пък се заколи
    2т.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Кажи на приятеля си.....и ако оби4аш мом4ето с което си не се занимавай с оня.
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си