.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    нантонинио
    Guest

Не си държи устата затворена

Гаджето ми ме обича и аз я обичам.мн пъти е ревала за мен,но проблема е че мн често не се осъзнава за бъзиците и се избъзика нещо от сорта 'ако не бях правила секс с теб щях да скъсам с теб' а го казва само на бъзик и после като ме види че се разсърдя почва да ми реве и да ми казва че никога не иска да ме изгуби и ми се извинява... И много често ми прави такива изцепки супер ми е тъпо.
    Според вас за кво ми ги казва тея работи,с някфа цел да ми види реакцията ли,как аз трябва да постъпвам,и тва че после ми се извинява и ми реве (даже снощи по телефона пак ми рева заради някфи пак тъпизми) означава ли че ме обича (няма смисъл да ви питам щото знам че е така и ми го повтаря непрекъснато аз съм и 1-т и 1-та любов) ... И все пак ви питам как мислите? МНЕНИЕ ?

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    mislq 4e bazika mnogo hubavo ne6to .ne priemai vsi4ki ne6ta na seriozno .Ne vsi4ko koeto leti se lapa
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Това за мен са абсолютни превземки, но нека да не съдим момичето веднага. Сам каза, че се и първият. Явно тя няма много опит още с момчета и дълги или сериозни връзки и не знае какво да казва. Дай и малко време.

Голям фен
    Обясни и ,че не приемаш такова поведение.Не може да се шегуваш със всичко!Надявам се постепенно да свикне как да се държи с теб, ако не ти писне дотогава от дебелашки шеги.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    Това за мен са абсолютни превземки, но нека да не съдим момичето веднага. Сам каза, че се и първият. Явно тя няма много опит още с момчета и дълги или сериозни връзки и не знае какво да казва. Дай и малко време.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на koalka
    Просто тя може би незнае как да се държи с едно момче.Говори с нея и и кажи сериозно,че просто няма смисъл от нейните шеги,защото и на теб ти става зле,а и тя реве и после съжалява,че ги е казала.Ако не стане нищо след разговора,просто не и обръщай внимание и знай,че това са шеги.

Проблема не е в нея, а в теб брато. Научи се да разбираш хумора й и да не си като дърво!

Голям фен
    Kakvo zna4i humor?To ima edna prikazka "na golo dupe maitap - jiva e......n"

Фен
    Град
    out of the reality
    Mi sigurno prosto se sheguva.Ne go priemai tolkova naseriozno.Taka samo se karate i se syrdite,a tq qvno dyrji na teb shtom taka se raztroiva.Ne q karai da plache!
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    prosto sprete buzicite...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Просто тя може би незнае как да се държи с едно момче.Говори с нея и и кажи сериозно,че просто няма смисъл от нейните шеги,защото и на теб ти става зле,а и тя реве и после съжалява,че ги е казала.Ако не стане нищо след разговора,просто не и обръщай внимание и знай,че това са шеги.
    Мдам.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Някой хора имат... тоз май не е точно такъв, ама тъй ще го нарека-"черен" хумор, а при други чувството за хумор липсва

Супер фен
    Обясни й че бъзиците й не ти допадат и че искаш да спре..Ако не спре- бъзикай я и ти..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Може би просто не се усеща... едва ли го прави нарочно... А тва с цивренето е лека дразнещо според мен

Град
    BOURGAS
    явно с тези бъзици иска да се докаже като някаква това момиче и да не осъзнава че по този начин те дразни,поговори сериозно с нея и и кажи всичко това и си мисля че би трябвало да спре с тея неща защото в краина сметка тя наи-много се разтроива.
    OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT NA JENSKI SULZI NE VQRVAI ! NIKoGA >>>>>> KOLKOTO I DA Q OBICHASh TE MOGAT DA REVAT I DA Se OBURNAT I DA SE SMEQT JENITE SA IZRUDI BRAAAAAAAAT NIKOGA NE VQRVAI NA TEHNITE SULZI ! zapomni go tova ......
    kvo iska li 1 golqm ... tva iska
    Ako ne spre da te drazni q zareji ... ako se oshte te iska she te potursi ako ne te potursi e bila samo zaradi ebaneto s tbe !

ооо тфа вече ми е позната история
    гаджето ми от скоро почна да се базика с мен,говори ми там някфи гейски работи да сам правил некфи вибратори и разни гнусотии
    и понякога мн ме дразни като почне и почвам да не и обръщам внимание ама като стане супер лигава и напрао неиздаржам вече и почвам да я гаделичкам,тя има някфи истерични пристъпи от това и въобще мрази да я гаделичкам
    та савета ми е да не и вярваш на простотиите които говори понякога ами и ти да и отвръщаш със същотото и ще видиш как ще спре

Guest
    е кво толкова имала е предвид че се ебеш мн яко за това ти е казала тази "шега" кво толкова го приемаш на вътре нз.Да добавя не и се връзваи всеки път на на сълзите както каза 1 пич преди мен могат и да плачат и да смеят на веднъж така че успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си